deceuninck elegant hst schuifpui profiel

Deceuninck Elegant HST 76

De Elegant HST 76 is het premium hef-schuifsysteem van het Elegant platform. De vleugel is een 5-kamerprofiel met grote versterkingsmogelijkheden. Voor een 2-delige schuifdeur kunnen afmetingen van 6500x2600mm (BxH) in wit in de massa gerealiseerd worden, voor kleuruitvoering 5000x2500mm (BxH), met een maximum vleugelgewicht tot 300kg

Stel kozijn samen

 

Technische Kenmerken Elegant HST 76 *
Type schuifraam 2-, 3-, of 4-delig / schema A-C-G
Bouwdiepte vleugel  175 mm
Bouwdiepte vleugel 76 mm
Mogelijke glasdiktes vleugel tot 47 mm
Dorpels pvc/aluminium, verzonken optie mogelijk
Luchtdoorlatendheid klasse 4
Waterdichtheid klasse 9A
Weerstand tegen windbelasting klasse C3
Uf-waarde vanaf 1,3 W/m²K met pvc dorpel
vanaf 2,1 W/m²K met aluminium dorpel
Inbraakwerend klasse RC2
Geluidwerende Rw 44 dB (Glas VSG8/14/4/14/VSG8)
Specificaties
Energie-efficiëntie
Verklein je energiefactuur door je ramen slim te kiezen. De extra middendichting in het Elegant raamsysteem verbetert de isolatiewaarde van de profielen tot een Uf-waarde van 0,85 W/m²K. Het minimalistische design werd zo bedacht dat een driedubbele beglazing geen probleem vormt. Dat maakt Elegant uiterst geschikt voor passiefhuizen. Zo wordt eender welk plan realiteit!
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required