rehau synego hst hefschuifpui profiel

Rehau Synego HST schuifpui

Met de Rehau Synego HST schuifpui haal je een volledig recyclebaar en uiterst energiezuinig PVC-product in huis tegen een redelijke prijs. Deze schuifpui biedt niet alleen vrijheid, comfort en licht aan jouw huisruimte, maar zorgt ook voor een uitstekend nieuw schuifgevoel dankzij de maximale soepele, eenvoudige en intuïtieve hef- en schuifbediening. Onze geavanceerde technologieën en uitgebreide kennis zorgen ervoor dat jouw deur comfortabel te bedienen is, zeer stabiel is en soepel en veilig loopt en vergrendelt, zelfs voor schuifelementen met een gewicht tot 500 kg. Bovendien kunnen de deuren worden ontworpen met verschillende combinaties, maten en decoratieve scheidingswanden, zodat ze volledig aan jouw woonwensen kunnen voldoen.

Stel kozijn samen

Opties voor Jouw Rehau Kunststof Schuifpui

Bij Rehau heb je talloze opties om jouw kunststof schuifpui aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Je kunt kiezen voor dubbel of triple glas, afhankelijk van jouw isolatiebehoeften. Daarnaast zijn er 2, 3 en vierdelige schuifpuien beschikbaar, zodat je de juiste maat kunt kiezen voor jouw woning. Rehau biedt ook een breed scala aan kleuren, met maar liefst 90 kleuropties om uit te kiezen. Bovendien kunnen de groottes van de schuifpui variëren afhankelijk van de kleur en heeft de schuifpui een diepte van 190 mm.

Jouw Rehau Schuifpui Prijs – Bereken Online bij Partumonline

Ben je benieuwd naar de prijs van jouw Rehau schuifpui? Bij Partumonline kun je eenvoudig online de prijs van jouw Rehau schuifpui berekenen. Op hun website vind je een handige calculator waarmee je de kosten kunt inschatten op basis van jouw specifieke wensen en afmetingen. Mocht je nog vragen hebben over de schuifpui of het bestelproces, dan staat de klantenservice van Partumonline klaar om je verder te helpen.

Met de Rehau kunststof schuifpui kies je niet alleen voor duurzaamheid, energiezuinigheid en uitstekende isolatie, maar ook voor comfort en stijl. Het 5-kamersysteem met 80 mm vleugeldiepte zorgt voor optimale thermische isolatie, terwijl het HDF-oppervlak niet alleen een prachtige glans geeft, maar ook eenvoudig te onderhouden is. Hoogwaardige dichtingen zorgen voor beter bedieningscomfort en de drievoudige isolerende beglazing tot 46 mm dikte biedt uitstekende geluids- en warmte-isolatie. Kies vandaag nog voor jouw Rehau kunststof schuifpui en geniet van een comfortabele, energiezuinige en stijlvolle toevoeging aan jouw woning.

Specificaties
1,3 W/(m²·K)
Uf-waarde
5
Aantal kamers
194 mm
inbouwdiepte
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required