Aluminium Deuren

Aluminium Deuren
Slechts 10% aanbetaling
Landelijke montage service
Bezorgd met eigen truck
Voor consument & zakelijk
Topkwaliteit componenten
Veel keuze mogelijkheden
Hoog Beoordeeld
HULP
Klantenservice
(Aan)vraag of hulp nodig? Klik op een van de onderstaande links en je neemt direct contact op.
Chat met ons
CASHBACK
Subsidie 2023
Meer dan 8M2 aan kozijnen vervangen? Ontvang tussen de €264 en €4972 subsidie met de 2023 ISDE regeling.
Meer info
ZELF DOEN
Offerte uitprinten
Liever niet wachten op een offerte? Draai deze dan zelf uit. Bekijk informatie.
Meer info

Toont alle 10 resultaten

Helaas kunnen wij niet alle opties en mogelijkheden laten zien in onze webshop. Bij Partumonline.nl is vrijwel elke optie mogelijk. Laat uw wensen achter in het formulier en we proberen zo snel mogelijk je offerte klaar te maken.
Offerte aanvragen

Aluminium deuren

Aluminium deuren zien er niet alleen geweldig uit, maar ze hebben nog meer voordelen. Laten we daarnaast niet het praktische nut van een deur vergeten. Een aluminium deur sluit buiten en binnen van elkaar af. Het mooie aan onze aluminium deuren is dat ze voorzien zijn van glas. Hierdoor gaat de lichtinval niet verloren, maar tegelijkertijd zorgt het er ook voor dat ruimtes meer open en groter aanvoelen. Bestel jouw nieuwe aluminium deur bij ons.

Profielen van Deceuninck

Eén van de bekendste namen op het gebied van aluminium deuren is Deceuninck. Dit merk heeft een hele lijn aan profielen die zowel passen bij deuren als bij ramen en schuiframen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Decalu88 Doors. Deze profielen beschikken over een vereenvoudigd design dat alsnog meer mogelijkheden biedt. De verborgen afwatering in combinatie met de geïntegreerde dichtingen zorgt er voor dat deze profielen er beter uit zien dan ooit. Montage van de glaslat is gemakkelijker uit te voeren en er ontstaat een naadloze combinatie. Je hebt zelf de keuze qua freeslijnen, glaspartijen en opzetprofielen. Bovendien sluiten de deuren goed aan op de Decalu raam en harmonica serie.

Voordelen aluminium deuren

Deze deuren profiteren van het feit dat ze gemaakt zijn van aluminium. Dit materiaal is niet voor niets een populaire keuze als het gaat om deuren, ramen en schuifpuien. Aluminium is een materiaal dat geen last heeft van rot, roest of vergelijkbare soorten corrosie. Dit maakt onze aluminium deuren duurzaam. De kleuren van de deuren gaat niet verloren en aluminium deuren staan daarnaast bekend om hun robuustheid. Daarnaast is een aluminium deur onderhoudsarm. Dit houdt dat je maximaal één tot twee keer per jaar je deur binnen hoeft schoon te maken. Bovendien krijgt een deur binnen minder te maken met vuil in vergelijking met kozijnen buiten. Dat scheelt qua schoonmaakwerk.

Aluminium deuren zien er goed uit. Ze hebben een moderne uitstraling en er is veel mogelijk op het gebied van kleur. Je kunt namelijk elke RAL-kleur kiezen bij aluminium deuren. Dit maakt het gemakkelijker om deze deuren te laten passen bij de rest van je interieur. Het mooie aan een aluminium deur met glas is dat de lichtinval behouden blijft. Dit levert een levendigere woning op die meer open en ruimtelijker voelt. Bij dichte deuren voelt een woning toch sneller wat kleiner. Het glas in de deur voorkomt dit. Tot slot is het handig dat er niet alleen aluminium deuren verkrijgbaar zijn bij ons, maar ook bijpassende ramen en schuifpuien. Zo kun je alles binnen je interieur op elkaar aansluiten en ontstaat er een consistentere look binnen je woning.

Onderhoud aan aluminium deuren

We benoemden het hierboven al als een groot voordeel van aluminium deuren, maar wat is het fijn dat je weinig tijd kwijt zult zijn aan het onderhouden van deuren van dit materiaal. Aluminium heeft weinig last van corrosie in vergelijking met andere materialen, en trekt ook minder vuil aan. Aluminium wordt ook wel als onderhoudsvrij omschreven, maar dit geeft mensen het gevoel dat onderhoud nooit nodig is. Dat is niet helemaal waar. Minimaal één tot twee keer per jaar is een goede schoonmaakbeurt nodig. Hierbij maak je gebruik van water, een neutraal huishoudelijk reinigingsmiddelen en zachte doeken. Door de zachte doeken wordt voorkomen dat harde deeltjes schade kunnen berokkenen aan je deur.

Aluminium deuren inclusief montage

Binnen ons assortiment zijn aluminium deuren op maat te vinden. Je hebt ruim de keuze, zowel qua deur als qua kleur die je deze deur wilt geven. Bijkomend voordeel van bestellen via onze webshop is het feit dat je er voor kunt kiezen om je aluminium deuren te bestellen inclusief montage. Je kunt gebruik maken van onze landelijke montage service. Plaats je bestelling in de winkelwagen, controleer je bestelling en ga naar de afreken pagina. Vervolgens geef je op de afreken pagina aan of je kiest voor deze montage of niet. De prijs van het monteren wordt meteen doorberekend in de totale kosten, zodat je ziet waar je aan toe bent.

Aluminium deuren zelf samenstellen

Geen enkele woning is hetzelfde. Daarom is het fijn dat je zelf de keuze hebt over een aantal factoren als je een aluminium deur gaat bestellen. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf de breedte en de hoogte. Bij alle modellen heb je de keuze qua de profielen die je kiest. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een profiel van Deceuninck, één van de beste merken op dit vlak van dit moment. Ook bepaal je zelf zaken zoals de aanslag, de kleur, de lak, het glas, het rooster, de draairichting, de roeden, de onderdorpel en de deurkruk.

Aluminium deuren zelf monteren

Hierboven vertelden we je al dat je er voor kunt kiezen om gebruik te maken van onze landelijke montage service. Dit geef je aan tijdens het bestellen. Deze montage service is natuurlijk geen verplichting, want je kunt er ook voor kiezen om zelf je aluminium deuren te monteren. Hierbij raden we wel aan dit alleen te doen als je een ervaren doe-het-zelver bent of als je hulp krijgt van iemand met ervaring op dit gebied. De prijzen op onze site zijn altijd exclusief montage, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required