Slechts 10% aanbetaling
Met en zonder montage mogelijk
Beoordeeld met een 9+
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500
Kunststof & Aluminium kozijnen
Voor consument & zakelijke klanten
Previous
Next

Aluplast kozijnen

Inhoudsopgave

Kunststof kozijnen zijn een échte must-have voor huishoudens die comfort, stijl én een duurzame afwerking belangrijk vinden als het gaat om interieur. Partumonline.nl helpt u daarbij, met producten van de allerbeste kwaliteit. Een uitstekend voorbeeld van een merk dat op alle vlakken heel wat in petto heeft, is Aluplast.

Waarom zou u nu precies voor kunststof kozijnen van Aluplast moeten kiezen? Bovenop de voordelen van dit materiaal komen er nog heel wat meer als u vertrouwt op het aanbod van dit vooraanstaande merk. Hieronder leest u daar meer over!

De geschiedenis van Aluplast

Aluplast is niet zomaar een tweederangsmerk van kunststof kozijnen en de interessante geschiedenis van dit bedrijf maakt dat meer dan duidelijk. Sinds de oprichting van het bedrijf in december 1982, door Manfred J. Seitz in Ettlingen, heeft de onderneming naam gemaakt als een van de grootste internationale spelers op het gebied van kozijnen en raam- en deursystemen.

De eerste buitenlandse dochteronderneming kwam er in Bilbao en daarmee werd de bal aan het rollen gebracht. Een gevolg daarvan was dat de aankoop van onderneming Intertec in Oostenrijk ervoor heeft gezorgd dat Aluplast dé GmbH marktleider werd in dit land. Andere uitbreidingen, waaronder filialen in Oekraïne en zelfs Mexico, bewijzen dat de reputatie van Aluplast niet gestolen is en wel degelijk bewijs levert van de uitstekende kwaliteit van de producten.

Aluplast onderscheidt zich van veel andere merken op veel verschillende vlakken. Het zijn vooral de technologische innovaties, die de basis vormen voor alle producten, waarmee het merk en bedrijf naam heeft gemaakt. Ondanks het wereldwijde succes en de lange geschiedenis van Aluplast is het bedrijf tegenwoordig nog steeds in het bezit van de familie Seitz.

Het belang van duurzaamheid bij Aluplast kozijnen

Aluplast legt bij elk product de focus op duurzaamheid, omdat die eigenschap bijdraagt aan kwaliteit. Het uiteindelijke doel? Een optimale klanttevredenheid bereiken. Ook wil Aluplast producten leveren die de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen en daarmee dus ook een stapje voor hebben op concurrenten.

Daarnaast is Aluplast actief bezig met het verbeteren van de werkomstandigheden van personeel. Het belang van een goede kwaliteit uit zich dus niet enkel in de productieprocessen, systemen, vernieuwingen, dienstverlening en producten maar ook in de manier waarop het bedrijf functioneert. Het resultaat is een productieve atmosfeer waarbij leveranciers en medewerkers aangemoedigd worden om tekortkomingen te vermijden en de hoogste mogelijke prestaties te bereiken.

Dit alles wordt aangevuld met het gebruik van duurzame, gerecycleerde materialen zoals loodvrije stabilisatoren op calcium-zink-basis. Hierdoor helpt Aluplast het milieu een handje en tegelijkertijd zorgt het bedrijf voor producten met een lange levensduur.

De 7000 serie Aluplast raamsystemen bij Partumonline.nl

De Aluplast raamsystemen behoren zonder twijfel tot de top van tegenwoordig. Bij Partumonline.nl vindt u dan ook alle producten binnen de 7000 serie van dit merk. Aluplast erkent het belang van goede kunststof raamkozijnen aangezien ramen, ondanks hun relatief kleine inname van oppervlakte in de gevel, zorgen voor wel 40% van het warmteverlies in een woning.

De juiste profielsystemen kiezen is dus van essentieel belang en de 7000 serie behoort zeker tot de categorie van beste producten. De IDEAL 7000 classic-line serie heeft een inbouwdiepte van 85 mm of 115 mm (Blok NL profiel) en beschikt over een meer kamertechniek voor een optimale isolatie en warmtedemping. Het gevolg is minder stookkosten en natuurlijk een aangenaam binnenklimaat.

Ook beschikken de serie 7000 raamsystemen over een aanslagdichting-structuur met dubbele afdichting, groot-gedimensioneerde kozijn-elementen en staalversterkingen voor meer stabiliteit.

Alles over de deursystemen van Aluplast

Ook de kunststof deuren van Aluplast bewijzen dat Aluplast heel wat te bieden heeft als het gaat om comfort en duurzaamheid. Bij Partumonline.nl vindt u alle deursysteem-modellen met 85 mm inbouw-diepte, producten die keer op keer bijdragen aan de veiligheid van uw woning én de bescherming tegen akoestische verstoring en weersomstandigheden.

Deze kunststof deursystemen zijn haast onderhoudsvrij en gaan gemiddeld 30 jaar mee. Ook maakt de vernieuwende technologie het mogelijk om isolatie, geluidswering en inbraakbeveiliging te optimaliseren, waardoor u als consument geen kopzorgen heeft.

De duurzaamheid die u geniet als u investeert in Aluplast deursystemen is niet enkel positief voor uw portemonnee op dit moment. Het zorgt er ook voor dat uw woning op de lange termijn zijn waarde blijft behouden. Dat in combinatie met het feit dat u al die jaren van het best mogelijke comfort geniet!

aluplast-hst-85-hefschuipui-profiel
Aluplast HST 85
#Aluminium
#Ramen
aluplast-7000-new-deurprofiel
Aluplast 7000 New deurprofiel
#Kunststof
#Deuren
Aluplast 7000 new vlak profiel
Aluplast Ideal 7000 NEW vlak profiel
#Kunststof
#Ramen
Aluplast 7000 new verdiept profiel
Aluplast Ideal 7000 NEW verdiept profiel
#Kunststof
#Ramen

Aluplast hefschuifystemen voor méér comfort in huis

Bij Partumonlin.nl vindt u ook de HST85 hefschuif-systemen van Aluplast, een installatie die aan alle verwachtingen voldoet op het vlak van kwaliteit, bescherming én stijl. Volgans Aluplast moet een kunststof hefschuifsysteem de ideale balans bieden tussen design én comfort en dat wordt duidelijk als u naar deze serie kijkt.

Met dit systeem geniet u van een optimale isolatie en bescherming tegen akoestische- en weersinvloeden. Daarbij garandeert het gebruik van gerecycleerde materialen een product dat het milieu niet belast én economisch is in aankoop. Kunststof materialen op zich zijn dan weer goed bestand tegen neerslag, vorst, afvalgassen- en stoffen en zelfs reinigingsproducten.

Kies voor Aluplast kozijnen en meer, in de juiste kleur

Naast het uitgebreide aanbod aan producten biedt Aluplast ook heel wat mogelijkheden op het vlak van kleur. Het gaat hierbij echter niet zomaar om een standaard kleurenpalet maar eerder om een nauwkeurig geselecteerde groep kleuren die volgens een vernieuwende technologie zorgen voor een prachtig resultaat.

Deze tinten dragen niet alleen bij aan de uitstraling van de systemen maar zijn ook duurzaam én verbeteren de levensduur van de systemen zelf. Dit is te danken aan het gebruik van gepatenteerde pigmenten, waarmee de oppervlaktetemperatuur van de kozijnen verlaagd wordt. Het aanbod omvat 40 kleuren, zodat u als consument over alle mogelijke vrijheid beschikt om precies de kleurschakering te bereiken die u wilt op uw gevel.

Aluplast pakt uit met gecertificeerde producten van de beste kwaliteit

Een belangrijke troef van de Aluplast kunststof kozijnen? Stuk voor stuk voldoen ze aan de strengste eisen op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid en daardoor beschikken die producten dan ook over de hoogste certificeringen:

Het RAL-certificaat

Alle raam- en deursystemen van Aluplast zijn RAL-gecertificeerd én worden daarbij regelmatig gecontroleerd op kwaliteit. Dit certificaat is enkele mogelijk voor producten die volgens strenge kwaliteitsnormen geproduceerd of aangeboden worden én gecontroleerd worden door onafhankelijke instituties.

Het CE-keurmerk

De Aluplast kunststof kozijnen voldoen ook aan het CE-keurmerk, een kenteken van het Europese normalisatie-instituut “CEN”. Dit keurmerk is van toepassing in heel Europa en legt de belangrijkste eigenschappen en het vermogensniveau van buitendeuren en ramen vast.

Aluplast kozijnen aankopen bij Partumonline.nl

Aluplast kozijnen bieden overduidelijk een meerwaarde voor uw woning die u niet links mag laten liggen. Bij Partumonline.nl heeft u de mogelijkheid om deze producten van de hoogste kwaliteit helemaal op uw interieur of woning af te stemmen door middel van onze online configurator.

Een goed voorbeeld van deze configurator vindt u op https://partumonline.nl/kunststof-draaikiepraam. Het resultaat is dat u in korte tijd precies de kunststof kozijnen, kunststof deuren en kunststof schuifpui samenstelt die perfect bij uw interieur passen!

Vragen over Aluplast kozijnen? Contacteer gerust onze klantenservice

Heeft u nog vragen in verband met Aluplast producten, de prijzen en het aanbod bij Partumonline.nl? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij maken de zoektocht naar de beste kozijnen voor u aangenamer, goedkoper én gemakkelijker!

Advies nodig? Vraag om een terugbel/mail verzoek!

Wilt u advies of heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag aan ons door. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug!
Waarom bestellen bij partumonline.nl?

Iedere webshop heeft natuurlijk zijn eigen Unique Selling Points. Wij dus ook! Lees hieronder wat we jullie kunnen bieden.

10% aanbetaling
Omdat al onze producten maatwerk zijn, duurt het een aantal weken voordat de bestelling wordt bezorgd. Dat is dan ook de reden waarom wij een aanbetaling van 10% hanteren. Het openstaande bedrag betaal je pas bij levering van de producten.
Beoordeeld met een 9+

We willen onze klanten een optimale ervaring bieden en daar doen we alles voor. Ook wanneer er iets mis is gegaan met je bestelling. We proberen er alles aan te doen om je tevreden te stellen. Dit is dan ook terug te zien in onze reviews die onafhankelijk worden verzameld door het bedrijf Kiyoh. Je kunt via deze link onze reviews vinden.

Landelijke montag service

Al onze producten kunnen los geleverd worden, met inmeetservice of volledige voorzien van montage. Wij werken met diverse montage partners zodat we het hele land kunnen bedienen. Omdat dit door externe bedrijven wordt uitgevoerd wordt hier een aparte offerte voor opgemaakt. Om transparant over de montage kosten te zijn kun je alle prijzen terugvinden in de onderstaande tabel. Ook wordt er bij elk afzonderlijk product onder de “in winkelmand” button een schatting van je montage kosten aangegeven. Hierdoor heb je direct een indicatie wat het kozijn plus de montage kosten zijn.

Montage prijzen
WerkzaamhedenPrijs
Kozijn + deur/raam plaatsen met stellijsten en afwerken: buiten met kit, binnen met afwerklat.€130 per M2
Stellijsten, hoeklijn, schroeven, pur & kit.€22 per meter
Nieuwe loodslab onderkant of bovenkant.€27 per meter
Kozijn+deur/raam verwijderen (tot de erfgrens)€30 per M2
Oude materialen afvoeren (excl.stortkosten)€40
Werken >3 m (steiger) leveren/op- en afbouwen€330
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500

Wanneer je een orderwaarde van meer dan €1500 hebt bereikt, worden je kozijnen en/of deuren gratis bij je thuis afgeleverd! Onder 1500 euro bedragen de verzendkosten 42,35 euro per levering, ongeacht de hoeveelheid kozijnen.

Veel keuze mogelijkheden

Helaas kunnen we niet alle mogelijk opties aanbieden in onze webshop. U kunt wel gemakkelijk een formulier invullen met de gewenste opties, zodat we je een offerte op maat kunnen sturen. Bij ons is namelijk vrijwel alles mogelijk op het gebied van kunststof & aluminium kozijnen. Je kunt hier terecht om handmatig een offerte aan te vragen.

Voor consument en zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten kunnen wij je maatwerk kozijnen verzorgen. Wij hebben hier een speciaal partnerprogramma voor opgesteld. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via mail: info@partumonline.nl of telefoon op: +31 72 – 23 40 001.

Bematen van uw kozijn

De positie van een stijl of dorpel wordt altijd op het midden van de stijl of dorpel aangegeven.

Openingen zijn daarom altijd wat kleiner dan de hart op hartmaten van de stijlen / dorpels

Scroll naar beneden voor informatie over inmeten en details van deuren

INMETEN - EEN VOORBEELD

Onderaan deze pagina staan enkele speciale details voor deuren, zodat je de maat van onderkant deur naar onderkant kozijn kunt zien. 
Dit is handig als je wilt bepalen hoeveel ruimte je wilt tussen onderkant deur en bovenkant vloer. 

Hieronder volgt een voorbeeld voor het inmeten van het kozijn, indien u gebruik maakt van een profiel met een aanslag welke in een stelkozijn wordt geplaatst. 

Inmeten doe je altijd aan de buitenzijde van het kozijn

Stap 1: Meet de breedte van de muur opening op 3 plaatsen

Stap 2: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 790 mm (breedte)

Stap 3: Meet hoogte van het bestaande houten kozijn

Stap 4: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 990 mm (hoogte)


Stap 5: Bestelmaten uit stap 2 en stap 4 invoeren op de site
Breedte: 790 mm Hoogte: 990 mm

Onze site laat nu de buitenwerkse en binnenwerkse maat van het kozijn zien. 
De binnenwerkse maat is kleiner als je gekozen hebt voor een aanslag

Stap 6: Binnenwerkse maten controleren

De site geeft nu ook de binnewerkse maten aan. Controleer aan de binnenzijde of de opening groot genoeg is voor de binnenwerkse maten van het kozijn. Anders past het kozijn niet en moet je of het kozijn iets kleiner maken of de opening aan de binnenzijde aanpassen. Aan de binnenzijde heb je ook ongeveer 5 mm speling nodig (rondom).

Hieronder volgende enkele voorbeelden van de meest voorkomende situaties.

Montage met een stelkozijn en met een aanslag is verreweg de meest voorkomende situatie in Nederland. 

Deze voorbeelden zijn slechts enkele van de vele voorkomende situaties in de praktijk. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. 

Diverse details

Voor meer technische informatie verwijzen wij u graag naar onze montage pagina.
Op de pagina kunnen opties staan welke niet standaard meegeleverd worden.