Levering en levertijden

Levering

Onze vrachtwagen heeft een auto laadkraan waarmee wij de kozijnen neer kunnen zetten waar je wilt, mits de losplek bereikbaar is voor onze vrachtwagen.

Dus over een schutting heen zetten of iets dergelijks is geen probleem. Mits wij er maar bij kunnen. Onze kraan heeft een bereik van 12 meter buiten het hart van de vrachtwagen. Als we daarmee niet je tuin kunnen bereiken zullen wij het kozijn zo dicht mogelijk bij je huis neerzetten.
We vragen dan om een paar sterke mannen te regelen welke het kozijn op zijn plek tillen.

Kleinere kozijnen die met de hand te leveren zijn, kunnen we uiteraard neer zetten waar je dit wilt, mits in de tuin en mits bereikbaar. We brengen bijv. de kozijnen niet naar boven.

Afleveren met kraan 1

Zonder tegenbericht

Lossen wij de kozijnen bij je voor de deur op de dag die je aangegeven hebt op de bestelling. Daarna kun je gelijk je kozijnen plaatsen. Mocht je niet thuis zijn en je weet dit van te voren, dan kun je tot 3 dagen van te voren contact met ons opnemen om de levering uit te stellen.

Niet thuis

Mocht je niet thuis zijn, zetten we de kozijnen zo dicht mogelijk bij de deur neer.
Is het niet mogelijk om de kozijnen bij je op het erf neer te zetten, dan nemen wij de kozijnen weer mee en zullen wij deze op een later moment alsnog leveren. Helaas zijn hier kosten aan verbonden.

Mocht je niet thuis zijn en je weet dit van te voren, dan kun je tot 3 dagen van te voren contact met ons opnemen om de levering uit te stellen.

Betaling

De laatste termijn betaling dient te geschieden voordat het kozijn / de kozijnen gelost worden.
Je kunt dit doen zodra je de melding van de levering hebt ontvangen, maar je mag ook eerst het kozijn inspecteren op de vrachtwagen.
Na betaling zal er gelost worden.
Indien tijdige betaling niet mogelijk is graag dit z.s.m. aangeven, zodat wij de route dan kunnen aanpassen en een nieuwe afspraak voor levering kunnen maken.

Levertijden

Kunststof

Aluplast

Standaard wit (zonder houtnerf) > Levertijd 5/6 werkweken
Standaard creme (zonder houtnerf)  >Levertijd circa 7-8 weken
Standaard wit binnenzijde Antraciet houtnerf buitenzijde > Levertijd 6/7 weken
Kozijn met andere kleuren / folie > Levertijd 10/12 werkweken

Deceuninck en andere merken

Vlak profiel in standaard wit (zonder houtnerf)> Levertijd 6/7 werkweken
Standaard creme (zonder houtnerf) >Levertijd circa 7-8 weken
Verdiept profiel in standaard wit/créme glad(zonder houtnerf) > Levertijd 7/8 werkweken
Vlak profiel in kleur (met houtnerf folie) > Levertijd 8/9 werkweken
Verdiept profiel in kleur (met houtnerf folie)> Levertijd 9/12 werkweken

Aluminium

Voor onze aluminium ramen & deuren zijn de levertijden circa 8-12 werkweken.

Let op! Vanwege de huidige leveringsproblemen op de grondstoffen en bouwmaterialen markt kunnen de levertijden helaas wat langer zijn. Dit is voor ons helaas overmacht. Houd hier rekening mee met de planning.

Ongeveer 1 week voor de verwachte levering nemen we contact met je op om de definitieve dag af te stemmen.

Verzendkosten

Die bedragen bij ons altijd 42,35 euro (incl. B.T.W), 35,00 (excl. B.T.W.) per levering. Het maakt dus niet uit of je nu 1 stuks of 10 stuks bestelt. Een uitzondering geldt voor de waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Hier zijn de verzendkosten op aanvraag.

Bokken

Onze kozijnen worden geleverd op bokken. Deze bokken nemen wij in principe altijd direct mee retour, omdat wij die weer nodig hebben om nieuwe kozijnen te kunnen leveren.
Daarom graag bij aflevering aanwezig zijn, zodat hulp geboden kan worden met het leeghalen van de bok. Meestal doen we dit met de kraan en dan is hulp niet direct nodig, maar bij vouwwanden is wel hulp nodig.

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required