Slechts 10% aanbetaling
Met en zonder montage mogelijk
Beoordeeld met een 9+
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500
Kunststof & Aluminium kozijnen
Voor consument & zakelijke klanten
Previous
Next

Levering en levertijden

Levering

Onze vrachtwagen heeft een auto laadkraan waarmee wij de kozijnen neer kunnen zetten waar je wilt, mits de losplek bereikbaar is voor onze vrachtwagen. 

Dus over een schutting heen zetten of iets dergelijks is geen probleem. Mits wij er maar bij kunnen. Onze kraan heeft een bereik van 12 meter buiten het hart van de vrachtwagen. Als we daarmee niet je tuin kunnen bereiken zullen wij het kozijn zo dicht mogelijk bij je huis neerzetten.
We vragen dan om een paar sterke mannen te regelen welke het kozijn op zijn plek tillen. 

Kleinere kozijnen die met de hand te leveren zijn, kunnen we uiteraard neer zetten waar je dit wilt, mits in de tuin en mits bereikbaar. We brengen bijv. de kozijnen niet naar boven. 

 

afleveren met kraan 1

 

Zonder tegenbericht

Lossen wij de kozijnen bij je voor de deur op de dag die je aangegeven hebt op de bestelling. Daarna kun je gelijk je kozijnen plaatsen. Mocht je niet thuis zijn en je weet dit van te voren, dan kun je tot 3 dagen van te voren contact met ons opnemen om de levering uit te stellen.

Niet thuis

Mocht je niet thuis zijn, zetten we de kozijnen zo dicht mogelijk bij de deur neer.
Is het niet mogelijk om de kozijnen bij je op het erf neer te zetten, dan nemen wij de kozijnen weer mee en zullen wij deze op een later moment alsnog leveren. Helaas zijn hier kosten aan verbonden.

Mocht je niet thuis zijn en je weet dit van te voren, dan kun je tot 3 dagen van te voren contact met ons opnemen om de levering uit te stellen.

Betaling

De laatste termijn betaling dient te geschieden voordat het kozijn / de kozijnen gelost worden.
Je kunt dit doen zodra je de melding van de levering hebt ontvangen, maar je mag ook eerst het kozijn inspecteren op de vrachtwagen.
Na betaling zal er gelost worden.
Indien tijdige betaling niet mogelijk is graag dit z.s.m. aangeven, zodat wij de route dan kunnen aanpassen en een nieuwe afspraak voor levering kunnen maken.

Levertijden

Kunststof

Aluplast

Standaard wit/créme glad > Levertijd 5/6 werkweken
Standaard wit binnenzijde Antraciet houtnerf buitenzijde > Levertijd 5/6 weken
Kozijn met andere kleuren > Levertijd 10/12 werkweken

Deceuninck

Vlak profiel in standaard wit/créme glad > Levertijd 6/7 werkweken
Verdiept profiel in standaard wit/créme glad > Levertijd 7/8 werkweken
Vlak profiel in kleur > Levertijd 8/9 werkweken
Verdiept profiel in kleur> Levertijd 11/12 werkweken

Aluminium

Voor onze aluminium ramen & deuren zijn de levertijden circa 10/12 werkweken.

Let op! Vanwege de huidige leveringsproblemen op de grondstoffen en bouwmaterialen markt kunnen de levertijden helaas wat langer zijn. Dit is voor ons helaas overmacht. Houd hier rekening mee met de planning.

Ongeveer 1 week voor de verwachte levering nemen we contact met je op om de definitieve dag af te stemmen.

Verzendkosten

Die bedragen bij ons altijd 42,35 euro (incl. B.T.W), 35,00 (excl. B.T.W.) per levering. Het maakt dus niet uit of je nu 1 stuks of 10 stuks bestelt. Een uitzondering geldt voor de waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Hier zijn de verzendkosten op aanvraag.

Bokken

Onze kozijnen worden geleverd op bokken. Deze bokken nemen wij in principe altijd direct mee retour, omdat wij die weer nodig hebben om nieuwe kozijnen te kunnen leveren.
Daarom graag bij aflevering aanwezig zijn, zodat hulp geboden kan worden met het leeghalen van de bok. Meestal doen we dit met de kraan en dan is hulp niet direct nodig, maar bij vouwwanden is wel hulp nodig.

Advies nodig? Vraag om een terugbel/mail verzoek!

Wilt u advies of heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag aan ons door. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug!
Waarom bestellen bij partumonline.nl?

Iedere webshop heeft natuurlijk zijn eigen Unique Selling Points. Wij dus ook! Lees hieronder wat we jullie kunnen bieden.

10% aanbetaling
Omdat al onze producten maatwerk zijn, duurt het een aantal weken voordat de bestelling wordt bezorgd. Dat is dan ook de reden waarom wij een aanbetaling van 10% hanteren. Het openstaande bedrag betaal je pas bij levering van de producten.
Beoordeeld met een 9+

We willen onze klanten een optimale ervaring bieden en daar doen we alles voor. Ook wanneer er iets mis is gegaan met je bestelling. We proberen er alles aan te doen om je tevreden te stellen. Dit is dan ook terug te zien in onze reviews die onafhankelijk worden verzameld door het bedrijf Kiyoh. Je kunt via deze link onze reviews vinden.

Landelijke montag service

Al onze producten kunnen los geleverd worden, met inmeetservice of volledige voorzien van montage. Wij werken met diverse montage partners zodat we het hele land kunnen bedienen. Omdat dit door externe bedrijven wordt uitgevoerd wordt hier een aparte offerte voor opgemaakt. Om transparant over de montage kosten te zijn kun je alle prijzen terugvinden in de onderstaande tabel. Ook wordt er bij elk afzonderlijk product onder de “in winkelmand” button een schatting van je montage kosten aangegeven. Hierdoor heb je direct een indicatie wat het kozijn plus de montage kosten zijn.

Montage prijzen
WerkzaamhedenPrijs
Kozijn + deur/raam plaatsen met stellijsten en afwerken: buiten met kit, binnen met afwerklat.€130 per M2
Stellijsten, hoeklijn, schroeven, pur & kit.€22 per meter
Nieuwe loodslab onderkant of bovenkant.€27 per meter
Kozijn+deur/raam verwijderen (tot de erfgrens)€30 per M2
Oude materialen afvoeren (excl.stortkosten)€40
Werken >3 m (steiger) leveren/op- en afbouwen€330
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500

Wanneer je een orderwaarde van meer dan €1500 hebt bereikt, worden je kozijnen en/of deuren gratis bij je thuis afgeleverd! Onder 1500 euro bedragen de verzendkosten 42,35 euro per levering, ongeacht de hoeveelheid kozijnen.

Veel keuze mogelijkheden

Helaas kunnen we niet alle mogelijk opties aanbieden in onze webshop. U kunt wel gemakkelijk een formulier invullen met de gewenste opties, zodat we je een offerte op maat kunnen sturen. Bij ons is namelijk vrijwel alles mogelijk op het gebied van kunststof & aluminium kozijnen. Je kunt hier terecht om handmatig een offerte aan te vragen.

Voor consument en zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten kunnen wij je maatwerk kozijnen verzorgen. Wij hebben hier een speciaal partnerprogramma voor opgesteld. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via mail: info@partumonline.nl of telefoon op: +31 72 – 23 40 001.

Bematen van uw kozijn

De positie van een stijl of dorpel wordt altijd op het midden van de stijl of dorpel aangegeven.

Openingen zijn daarom altijd wat kleiner dan de hart op hartmaten van de stijlen / dorpels

Scroll naar beneden voor informatie over inmeten en details van deuren

INMETEN - EEN VOORBEELD

Onderaan deze pagina staan enkele speciale details voor deuren, zodat je de maat van onderkant deur naar onderkant kozijn kunt zien. 
Dit is handig als je wilt bepalen hoeveel ruimte je wilt tussen onderkant deur en bovenkant vloer. 

Hieronder volgt een voorbeeld voor het inmeten van het kozijn, indien u gebruik maakt van een profiel met een aanslag welke in een stelkozijn wordt geplaatst. 

Inmeten doe je altijd aan de buitenzijde van het kozijn

Stap 1: Meet de breedte van de muur opening op 3 plaatsen

Stap 2: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 790 mm (breedte)

Stap 3: Meet hoogte van het bestaande houten kozijn

Stap 4: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 990 mm (hoogte)


Stap 5: Bestelmaten uit stap 2 en stap 4 invoeren op de site
Breedte: 790 mm Hoogte: 990 mm

Onze site laat nu de buitenwerkse en binnenwerkse maat van het kozijn zien. 
De binnenwerkse maat is kleiner als je gekozen hebt voor een aanslag

Stap 6: Binnenwerkse maten controleren

De site geeft nu ook de binnewerkse maten aan. Controleer aan de binnenzijde of de opening groot genoeg is voor de binnenwerkse maten van het kozijn. Anders past het kozijn niet en moet je of het kozijn iets kleiner maken of de opening aan de binnenzijde aanpassen. Aan de binnenzijde heb je ook ongeveer 5 mm speling nodig (rondom).

Hieronder volgende enkele voorbeelden van de meest voorkomende situaties.

Montage met een stelkozijn en met een aanslag is verreweg de meest voorkomende situatie in Nederland. 

Deze voorbeelden zijn slechts enkele van de vele voorkomende situaties in de praktijk. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. 

Diverse details

Voor meer technische informatie verwijzen wij u graag naar onze montage pagina.
Op de pagina kunnen opties staan welke niet standaard meegeleverd worden.