Kunststof tuindeuren

Kunststof tuindeuren
Slechts 10% aanbetaling
Landelijke montage service
Bezorgd met eigen truck
Voor consument & zakelijk
Topkwaliteit componenten
Veel keuze mogelijkheden
Hoog Beoordeeld
HULP
Klantenservice
(Aan)vraag of hulp nodig? Klik op een van de onderstaande links en je neemt direct contact op.
Chat met ons
CASHBACK
Subsidie 2023
Meer dan 8M2 aan kozijnen vervangen? Ontvang tussen de €264 en €4972 subsidie met de 2023 ISDE regeling.
Meer info
ZELF DOEN
Offerte uitprinten
Liever niet wachten op een offerte? Draai deze dan zelf uit. Bekijk informatie.
Meer info

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Helaas kunnen wij niet alle opties en mogelijkheden laten zien in onze webshop. Bij Partumonline.nl is vrijwel elke optie mogelijk. Laat uw wensen achter in het formulier en we proberen zo snel mogelijk je offerte klaar te maken.
Offerte aanvragen

Kunststof tuindeuren

Als je op zoek bent naar nieuwe tuindeuren, zijn kunststof tuindeuren een uitstekende keuze. Tuindeuren van kunststof zien er goed uit, zijn kwalitatief prima en bovendien kosten ze minder in vergelijking met bijvoorbeeld aluminium tuindeuren. Je kunt kunststof tuindeuren zowel in moderne als landelijke woningen toepassen. Ze zorgen voor meer lichtinval en bovendien betrekken ze je tuin meer bij je huis. Buiten en binnen sluiten zo beter op elkaar aan. Dit merk je vooral in de zomer, als je heerlijk de deuren kunt openen. Zie je het al voor je? Bestel jouw nieuwe kunststof tuindeuren bij Partum Online.

Profielen van Deceuninck en Aluplast

Het aanbod op het gebied van kunststof tuindeuren is flink. Twee merken die er wat ons betreft bovenuit steken op dit vlak zijn Deceuninck en Aluplast. Deceuninck is de absolute nummer één van dit moment en levert de hoogste kwaliteit. De profielen van Aluplast zijn betaalbaarder en alsnog van een prima kwaliteit. We gaan er hieronder dieper op in.

Deceuninck

Bij de meeste deuren, ramen, kozijnen en schuifpuien die je via onze webwinkel kunt bestellen, zijn profielen van Deceuninck een optie. Niet voor niets kiezen wij zo vaak voor dit merk. Deze producent staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Dit is een echt A-merk. Daar betaal je wellicht wat meer voor in vergelijking met andere merken, maar je krijgt daar dan ook een hoop voor terug. Ook voor je kunststof tuindeur kun je kiezen voor de profielen van dit merk. Deze profielen kunnen flexibel ingezet worden, waarbij je onder meer zelf kunt bepalen of je er bijvoorbeeld dubbel of triple glas in laat plaatsen.

Aluplast

Deceuninck levert kwaliteit, maar aan die kwaliteit hangt ook een prijskaartje. Zoek je een goedkopere optie met een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit, dan is Aluplast iets voor jou. Ook deze producent levert profielen voor verschillende soorten deuren, ramen en schuifpuien. Voor een kunststof tuindeur zijn er meerdere passende profielen te vinden. Zowel voor deursystemen als voor raamsystemen kun je terecht bij Aluplast. Deze profielen worden gekenmerkt door hun innovatie, het strakke uiterlijk (geschikt voor moderne en landelijke woningen) en de prima isolerende functies. Hierdoor bespaar je op je energierekening.

Mogelijkheden kunststof tuindeuren

Bestel je een kunststof tuindeur via onze webshop, dan heb je de keuze uit meerdere varianten. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Een standaard kunststof tuindeur bestaat uit een deur en een glaspaneel. Je kunt ook kiezen voor een kunststof tuindeur met borstwering. Hierbij bestaat het bovenste deel uit glas en het onderste deel uit een paneel van kunststof. Je kunt zelf bepalen hoe hoog de borstwering wordt. Daarnaast kun je kiezen voor zijlichten en bovenlichten. Zo bepaal je zelf in welke mate er sprake is van lichtinval. Zijlichten en bovenlichten kunnen gecombineerd worden met borstweringen. Je kiest zelf voor wat het beste aansluit op jouw woning en jouw wensen.

Online prijs berekenen van je kunststof tuindeur

In onze webshop zie je de vanaf prijzen staan. Dit zijn dus de prijzen exclusief montage en dergelijken. Vanaf deze prijzen zijn de kunststof tuindeuren beschikbaar, maar het hangt van een aantal factoren af wat de uiteindelijke prijs zal worden. Dit zal afhangen van de keuzes die je maakt. Klik op Bereken Prijs en vul vervolgens in wat jouw wensen zijn. Zaken zoals de breedte en de hoogte (en de eventuele breedte en hoogte van borstweringen of boven- en zijlichten) zijn van invloed op de kosten. Hetzelfde geldt voor het type profiel dat je kiest. Een verdiept profiel kost altijd meer in vergelijking met een vlak profiel. Ook maakt het een verschil of je kiest voor een standaard kleur of één van de andere kleuren die we je aanbieden.

Kunststof tuindeuren inclusief montage

Onze prijzen zijn exclusief montage. Als je jouw kunststof tuindeur hebt samengesteld en helemaal tevreden hierover bent, kun je dit product bestellen via onze webshop. Vanuit het winkelwagentje kun je overgaan tot een definitieve bestelling plus betaling, maar vanuit deze afreken pagina is het ook mogelijk om de montage toe te voegen. Wij leveren montage service door heel Nederland. Je kunt er dus altijd gebruik van maken, waar je ook woont. Van de teen van Limburg tot aan het topje van Friesland, wij doen het allemaal. Kies je voor een tuindeur inclusief montage, dan wordt deze kosten doorberekend in de totale prijs. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Maatwerk kunststof tuindeuren

De kunststof tuindeuren uit ons uitgebreide assortiment kunnen allen op maat gemaakt worden. Selecteer het model dat je het beste vindt passen bij jouw woning, waarna je zelf de breedte en de hoogte kunt bepalen. De breedte en de hoogte van de borstwering en de lichten, mochten die er zijn, kun je tevens zelf bepalen. Daarnaast heb je invloed op factoren zoals het profiel, de aanslag, het glas van de deuren, de draairichting, het rooster, de roeden, de scharnieren en de deurkruk. De keuzes die je maakt hebben een invloed op de totale kosten. Dit wordt real time weergegeven, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Tot slot kun je zelf de kleuren bepalen. Je bepaalt de kleur van de binnenzijde, de buitenzijde en het draaiend deel aan de buitenzijde. Je kunt kiezen om alles dezelfde kleuren te geven, maar je kunt ook kiezen voor verschillende kleuren.

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required