schuco kozijnen

Schüco kozijnen: kwaliteit, design en duurzaamheid in één

Dat kozijnen een integraal onderdeel vormen van je woning of bedrijfspand hoeven we je bij Partumonline.nl waarschijnlijk al niet meer te vertellen. Aan de andere kant kan het nooit kwaad om je te proberen overtuigen van de meerwaarde van een van de meest vooraanstaande merken en producenten van kozijnen: Schüco.

Wat heeft dit merk zoal te bieden, welke producten vind je binnen het aanbod van Partumonline.nl en waarom zou je ze moeten kiezen boven alle andere? Voor meer over dit indrukwekkende merk, lees snel verder.

De rijke geschiedenis van het topmerk Schüco

Met zijn ruim 40.000 medewerkers wereldwijd behoort Schüco zonder twijfel tot de grootste en meest toonaangevende producenten van kozijnen. De onderneming telt nét geen 2000 partnerbedrijven en heeft daarmee een enorme reikwijdte over de hele wereld. Schüco werd in het jaar 1952 opgericht in Bielefeld, Duitsland, maar is tegenwoordig actief in meer dan 80 landen.

De passie van het merk? Uitstekende gebouwen helpen creëren en daarvoor zijn indrukwekkende producten van de beste kwaliteit natuurlijk onmisbaar. Schüco legt de focus op het samenstellen van producten die niet alleen je wooncomfort nu verbeteren, maar ook meegroeien met de toekomst. Eén ding heeft altijd de basis gevormd voor de ontwikkelingen van het bedrijf: de niet te onderdrukken drang naar groei en innovatie, om steeds weer beter te worden.

Een van de grootste keerpunten van Schüco als wereldspeler was de internationale groei in de jaren 90. Sindsdien ziet het bedrijf het steeds groter en dat wordt ook keer op keer duidelijk als je naar de laatste collecties kijkt.

Kortom, met kozijnen van Schüco doe je een investering die niet alleen onderbouwd wordt door een respectabele geschiedenis, maar ook bijdraagt aan een toekomst om van weg te dromen. Als je weet dat je wooncomfort- en veiligheid tegelijkertijd ook nog eens verbeteren, is het plaatje natuurijk helemaal compleet.

Schuco kozijnen

Waarom kies je voor Schüco kunststof kozijnen?

Schüco klinkt op het eerste zicht natuurlijk een merk dat je kunt vertrouwen, maar ongetwijfeld wil je wat meer info over de troeven van deze grote speler op het internationale veld. Dit zijn de belangrijkste voordelen van Schüco kozijnen:

1. Kwaliteit vanbinnen en vanbuiten

Zowel de buitenkant van het frame van de kozijnen als de binnenkant van het raamwerk zijn van onmiskenbare kwaliteit. Iets wat niet over elk merk van kozijnen gezegd kan worden. Het resultaat is dat de kozijnen beter isoleren en ook mooier ogen.

2. Perfect sluiten van deuren en ramen

Het sluitingssysteem van Schüco kozijnen is naadloos. Dit betekent dat je in huis minder last hebt van omgevingsgeluiden, maar het draagt eveneens bij aan de isolatiewaarde van de kozijnen zelf.

3. Een hoge isolatiewaarde

Die hoge isolatiewaarde is trouwens ook te danken aan het gebruik van hoogwaardig kunststof, dat de basis vormt van de Living-collectie van het merk. Het resultaat? Je hoeft minder te stoken en hebt geen last van tocht in huis, zelfs op de koudste en meest winderige dagen.

4. Nauwelijks of geen onderhoud

Het enige wat je hoeft te doen om je Schüco kunststof kozijnen te onderhouden, is ze regelmatig schoonmaken. Kunststof is een materiaal dat erg gemakkelijk te onderhouden is, zodat je meer tijd over hebt om effectief van je kozijnen te genieten.

5. Een duurzame optie

Ten slotte zorgt de combinatie van hoogwaardige materialen en een uitstekend productieproces ervoor dat je nieuwe Schüco kozijnen tussen de 50 en 80 jaar meegaan. Als je op zoek bent naar een duurzame investering, ben je bij dit merk dus alvast aan het goede adres.

De beste kunststof ramen en deuren van Schüco

Hieronder een overzicht van de Schüco producten die je bij Partumonline.nl vindt:

Verdiepte Living Variant ramen

Dankzij de Living Variant ramen van Schüco geniet je van een lagere energiefactuur, maar ook minder CO2-uitstoot. De uitstekende thermische isolatie van het verdiepte Living Variant raam garandeert dat je woning zelfs tijdens de koudste winters op temperatuur blijft. Het gevolg is dat je zowel condensatie als tocht voorkomt en alle warmte-energie in huis houdt.

De sterkste troeven van de Living Variant ramen:

1. Een klassiek design met tijdloze en strakke lijnen
2. Een 6-kamerprofiel met Uf-isolatiewaarden van maximaal 1,0 W/(m2K)
3. Verschillende afwerkingen mogelijk qua beglazing, variërend in dikte van 16 tot 54 mm
4. De beste protectie tegen regen, geluid en wind dankzij twee dichtingsniveau’s

Schuco kunststof kozijnen

Schuco Living 82 deuren

Vervolgens zijn er ook de 82 deuren binnen de Living collectie, die gebaseerd zijn op de bekende twin-systeemtechnologie. Zowel de efficiënte montage als het eenvoudige design van deze deuren overtuigen meteen van hun meerwaarde.

Aan de andere kant laten Living 82 deuren ook niets te wensen over op het vlak van comfort en veiligheid. Het vernieuwende 7-kamersysteem garandeert de allerbeste thermische isolatiewaarden, mede versterkt door de inbouwdiepte van 82 mm.

Ben je op zoek naar een Schüco kunststof deur met een volledige afdichting en een visueel aantrekkelijk design? Dan is dit model de beste oplossing. Het gebruik van elastisch en lasbaar materiaal zorgt voor een uniforme eenheid en tegelijkertijd een aantrekkelijk hoekbeeld. Dat allemaal zonder harde afdichtingshoeken.

Ten slotte maakt het gebruik van duurzaam en milieuvriendelijk materiaal duidelijk dat ook dit product van Schüco een langetermijninvestering is – die zijn kwaliteit zelfs na jaren gebruik trouwens niet verliest.

Creëer de ideale woonomgeving, met een kunststof schuifpui van Schüco

Naast ramen en deuren vind je bij Partumonline.nl ook schuifpuien, waaronder mogelijkheden van het merk Schüco. Het geïntegreerde kunststof hefschuifsysteem beschikt over de best mogelijke isolatie. Daarbij heb je de mogelijkheid om heel wat accessoireprofielen te gebruiken, waaronder glaslatten en meer.

Hieronder zetten we enkele belangrijke sterke punten van de Schüco schuifpui in de verf:

  • Lasbare EPDM-glasdichtingen zorgen voor zachte binnenhoeken en dus een uitstekende dichtheid
  • De afdichting tussen kader en vleugel is op meerdere plaatsen oplopend om condens en tocht te voorkomen
  • Een loopwagensteun zorgt voor het optimaal centreren en vastzetten van de pui
  • Het vlakke, strakke design maakt komaf met ongewilde openingen en zorgt voor sobere lijnen die je gemakkelijk reinigt
  • Je geniet van een optimale lichtinval dankzij de smalle middenstijl

Daarbij is ook de Schüco kunststof hefschuifpui uit kunststof compatibel met de Schüco kleuren, zodat je helemaal zelf kiest hoe je je nieuwe uitbreiding afwerkt. Het complete systeem is beschikbaar als variant met uiteenlopende elementtypes en zowel vaste als beweegbare vleugels. Dit kan in de vorm van 1- en 2-sporige varianten.

Het resultaat? Welke designwensen je ook mag hebben, de ongelofelijke flexibiliteit van Schüco kunststof hefschuifpuien maakt het mogelijk!

Schuco livingslide hst hefschuifpui
Schüco schuifpui LivingSlide HST
Bekijk specificaties
Schuco living variant deur profiel
Schüco Living 82 deuren
Bekijk specificaties
Schuco living variant verdiept profiel
Schüco Living Variant verdiept
Bekijk specificaties

Hoeveel kosten je nieuwe Schüco kozijnen?

Een overzicht op de prijzen die je betaalt voor je Schüco kunststof kozijnen is natuurlijk belangrijk. Hieronder zie je een tabel met de gehanteerde prijzen voor kunststof ramen, deuren en hefschuifpuien van dit merk:

Kunststof draaikiepraam800m

Bestel nu je Schüco kozijnen, bij Partumonline.nl!

Wil je meer info over Schüco kozijnen uit kunststof, welke voordelen ze bieden en wat je kunt verwachten van de prijzen? Vertrouw dan op het gedegen advies van Partumonline.nl, officieel en trots verdeler van Schüco producten. Bestel nu je nieuwe kozijnen en til het comfort van je woning een niveau hoger!

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required