Zakelijk kozijnen kopen

Zakelijk kozijnen kopen

Ben jij opzoek naar een partner die kwaliteit kan bieden naar jou en je klanten omtrent kunststof, aluminium of houten kozijnen? Dan is dit partnerprogramma van Partumonline wellicht iets voor jouw klusbedrijf! Met dit partnerprogramma willen we een langdurige relatie opbouwen zodat het voor beide partijen een financiële win-win situatie kan worden.

Voorwaarden van zakelijk kozijnen kopen

Als je geïnteresseerd bent in zakelijk kozijnen kopen, zijn er een paar vereisten waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor onze kortingen en andere voordelen.

Allereerst geldt er een minimale besteding per jaar per kozijnen categorie kozijnen. Dit betekent dat je in één jaar tijd een bepaald bedrag moet besteden aan kozijnen van een specifieke categorie, bijvoorbeeld kunststof, houten of aluminium kozijnen.

Daarnaast zijn onze kortingen alleen geldig wanneer je de kozijnen zelf configureert en afrekent via onze website. Mocht het gewenste kozijn niet op onze site te vinden zijn, dan is de korting nog steeds geldig bij een handmatige offerte. We raden onze vaste klanten echter sterk aan om via onze website te bestellen, om te voorkomen dat we overladen worden met handmatige offertes.

Als je aan deze vereisten voldoet, kun je in aanmerking komen voor onze zakelijke kortingen en andere voordelen bij het kopen van kozijnen. Het is een geweldige manier om te besparen op kozijnen, terwijl je ook profiteert van de kwaliteit en de uitstekende service die we bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie wilt over onze zakelijke kozijn aankoopmogelijkheden.

Voordelen van het partnerprogramma

 • Overzichtelijk dashboard met statistieken
 • Mogelijkheid tot offerte met eigen logo en meer!
 • Brochures in eigen huisstijl
 • Bestellen van monsterstukken en kleurenwaaiers
 • Korting op kozijnen

Waarom zakelijk kozijnen kopen bij Partumonline?

Wanneer het tijd is om zakelijke kozijnen te kopen, is Partumonline de perfecte keuze. Met een groot online aanbod van kozijnen, waaronder kunststof, houten en aluminium kozijnen, vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier voor al je kozijnen, dan is Partumonline de juiste keuze. Je hoeft niet langer te zoeken naar verschillende leveranciers voor verschillende soorten kozijnen. Je kunt alles vinden bij Partumonline, wat je tijd en moeite bespaart.

Een ander voordeel van Partumonline is de scherpe prijsstelling. We bieden concurrerende prijzen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Daarnaast hebben ze vele merken kozijn profielen in hun assortiment, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken.

De klanttevredenheid bij Partumonline is hoog. Dit komt omdat ze zich richten op uitstekende klantenservice en levering. Ze begrijpen dat tijd essentieel is in de zakelijke wereld en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bestelling op tijd wordt geleverd.

 • Scherpe prijzen
 • Lage transportkosten
 • Vrachtwagen met eigen laadkraan
 • Vele merken kozijnen
 • Groot aanbod
 • Hoog beoordeeld
 • Noord Hollandse nuchterheid

Kortom, als je op zoek bent naar zakelijke kozijnen, is Partumonline de perfecte keuze vanwege het grote online aanbod, de verscheidenheid aan materialen, de scherpe prijsstelling, het brede assortiment en de hoge klantbeoordelingen. Het is een betrouwbare leverancier die je tijd en moeite bespaart en ervoor zorgt dat je tevreden bent met je aankoop.

Geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent in ons partnerprogramma, vragen wij je om het onderstaande formulier in te vullen. Op basis van deze gegevens zullen wij controleren of je in aanmerking komt voor ons partnerprogramma en, indien dat het geval is, je account gereed maken!

Google reCaptcha: ongeldige sitesleutel.

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required