Rehau kozijnen

De zoektocht naar een betrouwbaar merk met een breed aanbod aan goede kozijnen en andere vormen van raamdecoratie- en afwerking is niet bepaald gemakkelijk. Een merk als REHAU bewijst aan de andere kant dat zo’n merk wel degelijk bestaat.

Het bedrijf heeft heel wat te bieden aan particulieren én zakelijke klanten die op zoek zijn naar kozijnen van de allerbeste kwaliteit. Dat is echter niet de enige reden waarom u erop zou moeten vertrouwen.

Wat maakt dit merk zo de moeite waard en wat kunt u verwachten van zowel de service als de producten binnen het gamma? Hieronder leest u alles wat u wilt weten!

Wat is en doet REHAU?

REHAU is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van kozijnen die met de behoeftes van particulieren en bedrijven meegroeien. Door het gebruik van moderne technologieën en de mogelijkheid op ontelbaar veel opties qua design passen REHAU kozijnen in elke situatie.

Daarbij legt de onderneming ook de focus op het correct gebruiken van de juiste grondstoffen. Het resultaat? Keer op keer brengt het bedrijf producten op de markt die écht een oplossing bieden voor bestaande problemen.

Geschiedenis en achtergrond

De groep REHAU werd in het jaar 1948 opgericht en is daarmee een van de oudste ondernemingen binnen de sector van raamdecoratie- en afwerking. Tegenwoordig is het een commanditaire vennootschap dat in Zwitserland gesitueerd is, met een hoofdkantoor in Muri, bij Bern.

Mede door zijn lange voorgeschiedenis, maar ook dankzij een professionele aanpak, is het bedrijf op dit moment een van de grootste transformatoren van polymeren op de markt. Dit betekent dat het bedrijf tal van polymeertoepassingen- en oplossingen ontwerpt voor verschillen sectoren:

 • De bouwsector
 • De automobielsector
 • Industriële sectoren

Het hoofdkantoor van de centrale administratie voor de automobiele en industriële sector van dit bedrijf is gevestigd in Rehau, Duitsland. Alles wat met bouwactiviteit te maken heeft wordt dan weer bestuurd en gecoördineerd vanuit Erlangen. Ten slotte bevindt de Raad van Commissarissen zich in Muri, Bern in Duitsland.

Een globale enterprise voor uitstekende raamoplossingen

Tegenwoordig kan de onderneming zich tot de meest toonaangevende bedrijven rekenen op het vlak van polymeeroplossingen en dus ook tal van toepassingen en producten, waaronder kozijnen. Het bedrijf is wereldwijd gerepresenteerd, met 18.000 medewerkers op niet minder dan 180 locaties.

Het familiebedrijf wordt geleid door de eigenaar van REHAU zelf en ondersteunt al meer dan een halve eeuw klanten in de vorm van betrouwbare en kwalitatief uitstekende oplossingen voor ramen. Zowel de rijke geschiedenis als het feit dat het bedrijf lokaal verankerd is, dragen bij aan de unieke visie van deze onderneming, die alle processen, behoeftes én kwaliteitseisen binnen de sector als zijn eigen broekzak kent.

Betrouwbare producten met het oog op duurzaamheid

Duurzaamheid is een kernwaarde binnen het beleid van de onderneming en dat is al tientallen jaren zo. Dankzij een mindset die zich vooral toelegt op het verbeteren van producten in de toekomst, draagt dit bedrijf bij aan een betere wereld. Zonder dat klanten daarvoor hoeven in te boeten aan kwaliteit.

1. Kunststoffen in de kringloop

Het opnieuw gebruiken van oude ramen voor de productie van nieuwe, duurzame modellen is een belangrijk onderdeel van het productieproces van het bedrijf. Dankzij recyclage is het mogelijk om ruim 88% van de normale CO-uitstoot te vermijden.

Een diepgaande technologische know-how en expertise op het vlak van materialen helpen dit bedrijf bij het produceren van systemen die gerecycleerd zijn, maar toch dezelfde kwaliteit bieden als nieuwe modellen. Alle 70-systemen en veel andere producten bevatten voor minstens 40% opnieuw gebruikte materialen, waaronder GENEO en SYNEGO. Alle gebruikte kunststoffen zijn trouwens voor de volle 100% opnieuw recycleerbaar.

2. CO-2 besparingsmaatregelen

Door de toepassing van duurzaamheidsmaatregelen reduceert de onderneming de uitstoot van CO-2 drastisch, met een besparing van niet minder dan 97.000 ton per jaar. Om dit in perspectief te zetten: deze hoeveelheid komt overeen met een reductie van ongeveer 8 miljoen bomen, verspreid over een oppervlakte van 137.000 voetbalvelden.

3. Certificering als garantie voor de beste kwaliteit

Ten slotte zijn alle producten van dit merk gecertificeerd volgens de normen die in het onafhankelijke kwaliteitslabel ‘VinylPlus’ opgenomen zijn. Dit betekent dat klanten gegarandeerd duurzame raamsystemen aankopen.

Bepaalde producten binnen de collectie zijn gebrandmerkt met het EcoPuls productlabel en bewijzen daarbij ook een duurzame keuze te zijn in verband met de ecologische voetafdruk.

De sterkste troeven van een topmerk binnen de branche

1. Nabijheid én professionalisme

Deze specialist in kozijnen beseft hoe belangrijk het is om een nauwe band te creëren met klanten en neemt de rol van specialist die altijd dichtbij is dan ook graag op. Het bedrijf is globaal aanwezig op meer dan 50 markten en kan op die manier voldoen aan alle verwachtingen, op eender welk niveau.

Ook de tientallen jaren ervaring binnen de sector brengen een goede kennis van de markten met zich mee, net als de competenties die noodzakelijk zijn om klanten het product én de service te bieden die hij of zij nodig hebben. En dat overal ter wereld.

2. Het gebruik van eigen recepturen en werktuigen

Het is vooral de complete knowhow die ervoor zorgt dat het merk als geen ander weet wat er nodig is om een betrouwbaar en stijlvol raamsysteem aan te bieden. Dankzij de overdracht van kennis en vaardigheden uit andere sectoren, waaronder de automobielbranche, is het ontwikkelen van oplossingen die in elk opzicht vernieuwend zijn zoveel gemakkelijker. Het resultaat is dat dit bedrijf dankzij zelf ontworpen en ontwikkelde machines en recepturen keer op keer het beste raamsysteem aanbiedt.

3. Werken volgens de strengste normen

Ten slotte biedt het merk oplossingen waar klanten zich geen zorgen over hoeven te maken. Waarom? Omdat alle producten aan de strengste normen voldoen qua constructie, maar ook duurzaamheid en ontwerp. Deze meerwaarde werd dan ook al meermaals door externe instanties bevestigd.

Alles over SYNEGO kozijnen voor ramen en deuren

SYNEGO is een van de meest toonaangevende productseries van dit merk, vooral omdat deze raamsystemen op het vlak van besparing heel wat meerwaarde bieden. Zo krijgt u met een SYNEGO raamsysteem tot wel 50% meer isolatie van warmte, waardoor u dus op stookkosten bespaart. Een bijkomend voordeel? De waarde van uw woning stijgt drastisch én zal dat blijven doen.

Wat is en doet REHAU?

1 Warmte-isolerende eigenschappen met een duurzaam karakter

De isolerende eigenschappen van de SYNEGO systemen garanderen ook dat uw nieuwe investering helpt bijdragen aan het milieu, zonder dat de leefbaarheid van uw woning daardoor negatief beïnvloed wordt.

2 Akoestische demping van omgevingsgeluiden

Niets vervelender dan ongewenste omgevingsgeluiden die de rust in huis verstoren. Dankzij de SYNEGO-producten van REHAU heeft u daar gelukkig geen last meer van. Van verkeerslawaai tot roepende kinderen en de grasmaaier van een buur, SYNEGO NL kozijnen dempen alle geluiden en nemen op die manier een groot stuk van uw dagelijkse stress weg.

3 Verschillende formaten beschikbaar

Ten slotte zijn de SYNEGO NL raamprofielen bij Partumonline.nl beschikbaar in uiteenlopende formaten:

 • Vlak: 80 mm diepte
 • Verdiept: 120 mm diepte

Zo vindt u voor uw situatie altijd de beste oplossing!

Wat is en doet REHAU?

Ook hefschuifpuien binnen deze collectie zijn het ontdekken waard, vooral als u méér licht in uw woning wilt en tegelijkertijd een moderne, strakke look wilt creëren. Wat kunt u verwachten van deze producten bij Partumonline.nl?

1 De beste oplossing voor grote ramen

Ten eerste bedraagt de maximale grootte van deze collectie schuifpuien een breedte van 10 meter en een hoogte van wel 2,70 meter. Hierdoor zijn de toepassingsmogelijkheden binnen uw woning zo goed als oneindig, rekening houdende met het ontwerp van uw interieur. De maximale deurbreedte is daarbij niet minder dan 5 meter, waardoor de binnen- én buitenzijde van uw woning nog vloeiender samenkomen.

2 Een verrassende functionaliteit

Natuurlijk bent u bij deze collectie hefschuifdeuren niet enkel zeker van een prachtig design, maar ook van uitstekende prestaties. Dankzij de unieke loopwerkbehuizing gebeurt de installatie van het systeem vlekkeloos. Alle onderdelen passen perfect in elkaar en dragen op hun eigen manier bij aan een feilloze werking van alle componenten én dus ook van de schuifpui als geheel.

Daarbij beschikt de SYNEGO NL over een uniek dichtingssysteem, dat de woning optimaal beschermt tegen vocht én toch. Ook wordt hierdoor een optimale sluitdruk gecreëerd. Het resultaat is dat uw nieuwe schuifdeuren zoveel gemakkelijker openen en sluiten.

3 Energiezuinige hefschuifdeuren

Ten slotte dragen de SYNEGO hefschuifdeuren op hun eigen manier bij aan een lagere energiefactuur. De warmte-isolerende eigenschappen van dit systeem maken het de ideale investering voor gezinnen die duurzamer willen leven.

REHAU kozijnen en andere producten aankopen bij Partumonline.nl

Dit merk heeft kortom héél wat in petto voor particulieren en zakelijke klanten die het ontwerp en de duurzaamheid van hun woon- of werkruimte willen verbeteren. Op dit moment vindt u bij Partumonline.nl nog geen producten van dit bedrijf maar u kunt wel al duidelijk zicht krijgen op de gehanteerde prijzen.

Hoe doet u dit? U kiest het systeemtype Deceuninck Elegant binnen het aanbod en voegt vervolgens 10% toe aan de daar vermelde prijs. Het voordeel is dat u zo als consument al precies weet wat de investering u zal kosten. Let erop dat we bij Partumonline.nl een minimum aantal kozijnen én bedrag hanteren om een bestelling van producten van dit merk mogelijk te maken!

Dit zijn de voordelen van kozijnen aankopen bij Partumonline.nl:

 • Slechts 10% aanbetaling
 • Een klantenbeoordeling van 9+
 • Nationale montageservice
 • Gratis thuis geleverd vanaf € 1500
 • Véél keuzemogelijkheden
 • Voor consumenten én zakelijke klanten

Neem contact op met Partumonline.nl voor advies en antwoorden op uw vragen

Heeft u belangrijke vragen in verband met de Partumonline.nl mogelijkheden en service of REHAU producten? Contacteer onze Partumonline.nl klantenservice voor antwoorden en het beste advies!

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required