Slechts 10% aanbetaling
Met en zonder montage mogelijk
Beoordeeld met een 9+
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500
Kunststof & Aluminium kozijnen
Voor consument & zakelijke klanten
Previous
Next

Rehau kozijnen

Inhoudsopgave

De zoektocht naar een betrouwbaar merk met een breed aanbod aan goede kozijnen en andere vormen van raamdecoratie- en afwerking is niet bepaald gemakkelijk. Een merk als REHAU bewijst aan de andere kant dat zo’n merk wel degelijk bestaat.

Het bedrijf heeft heel wat te bieden aan particulieren én zakelijke klanten die op zoek zijn naar kozijnen van de allerbeste kwaliteit. Dat is echter niet de enige reden waarom u erop zou moeten vertrouwen.

Wat maakt dit merk zo de moeite waard en wat kunt u verwachten van zowel de service als de producten binnen het gamma? Hieronder leest u alles wat u wilt weten!

Wat is en doet REHAU?

REHAU is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van kozijnen die met de behoeftes van particulieren en bedrijven meegroeien. Door het gebruik van moderne technologieën en de mogelijkheid op ontelbaar veel opties qua design passen REHAU kozijnen in elke situatie.

Daarbij legt de onderneming ook de focus op het correct gebruiken van de juiste grondstoffen. Het resultaat? Keer op keer brengt het bedrijf producten op de markt die écht een oplossing bieden voor bestaande problemen.

Geschiedenis en achtergrond

De groep REHAU werd in het jaar 1948 opgericht en is daarmee een van de oudste ondernemingen binnen de sector van raamdecoratie- en afwerking. Tegenwoordig is het een commanditaire vennootschap dat in Zwitserland gesitueerd is, met een hoofdkantoor in Muri, bij Bern.

Mede door zijn lange voorgeschiedenis, maar ook dankzij een professionele aanpak, is het bedrijf op dit moment een van de grootste transformatoren van polymeren op de markt. Dit betekent dat het bedrijf tal van polymeertoepassingen- en oplossingen ontwerpt voor verschillen sectoren:

 • De bouwsector
 • De automobielsector
 • Industriële sectoren

Het hoofdkantoor van de centrale administratie voor de automobiele en industriële sector van dit bedrijf is gevestigd in Rehau, Duitsland. Alles wat met bouwactiviteit te maken heeft wordt dan weer bestuurd en gecoördineerd vanuit Erlangen. Ten slotte bevindt de Raad van Commissarissen zich in Muri, Bern in Duitsland.

Een globale enterprise voor uitstekende raamoplossingen

Tegenwoordig kan de onderneming zich tot de meest toonaangevende bedrijven rekenen op het vlak van polymeeroplossingen en dus ook tal van toepassingen en producten, waaronder kozijnen. Het bedrijf is wereldwijd gerepresenteerd, met 18.000 medewerkers op niet minder dan 180 locaties.

Het familiebedrijf wordt geleid door de eigenaar van REHAU zelf en ondersteunt al meer dan een halve eeuw klanten in de vorm van betrouwbare en kwalitatief uitstekende oplossingen voor ramen. Zowel de rijke geschiedenis als het feit dat het bedrijf lokaal verankerd is, dragen bij aan de unieke visie van deze onderneming, die alle processen, behoeftes én kwaliteitseisen binnen de sector als zijn eigen broekzak kent.

Betrouwbare producten met het oog op duurzaamheid

Duurzaamheid is een kernwaarde binnen het beleid van de onderneming en dat is al tientallen jaren zo. Dankzij een mindset die zich vooral toelegt op het verbeteren van producten in de toekomst, draagt dit bedrijf bij aan een betere wereld. Zonder dat klanten daarvoor hoeven in te boeten aan kwaliteit.

1. Kunststoffen in de kringloop

Het opnieuw gebruiken van oude ramen voor de productie van nieuwe, duurzame modellen is een belangrijk onderdeel van het productieproces van het bedrijf. Dankzij recyclage is het mogelijk om ruim 88% van de normale CO-uitstoot te vermijden.

Een diepgaande technologische know-how en expertise op het vlak van materialen helpen dit bedrijf bij het produceren van systemen die gerecycleerd zijn, maar toch dezelfde kwaliteit bieden als nieuwe modellen. Alle 70-systemen en veel andere producten bevatten voor minstens 40% opnieuw gebruikte materialen, waaronder GENEO en SYNEGO. Alle gebruikte kunststoffen zijn trouwens voor de volle 100% opnieuw recycleerbaar.

2. CO-2 besparingsmaatregelen

Door de toepassing van duurzaamheidsmaatregelen reduceert de onderneming de uitstoot van CO-2 drastisch, met een besparing van niet minder dan 97.000 ton per jaar. Om dit in perspectief te zetten: deze hoeveelheid komt overeen met een reductie van ongeveer 8 miljoen bomen, verspreid over een oppervlakte van 137.000 voetbalvelden.

3. Certificering als garantie voor de beste kwaliteit

Ten slotte zijn alle producten van dit merk gecertificeerd volgens de normen die in het onafhankelijke kwaliteitslabel ‘VinylPlus’ opgenomen zijn. Dit betekent dat klanten gegarandeerd duurzame raamsystemen aankopen.

Bepaalde producten binnen de collectie zijn gebrandmerkt met het EcoPuls productlabel en bewijzen daarbij ook een duurzame keuze te zijn in verband met de ecologische voetafdruk.

De sterkste troeven van een topmerk binnen de branche

1. Nabijheid én professionalisme

Deze specialist in kozijnen beseft hoe belangrijk het is om een nauwe band te creëren met klanten en neemt de rol van specialist die altijd dichtbij is dan ook graag op. Het bedrijf is globaal aanwezig op meer dan 50 markten en kan op die manier voldoen aan alle verwachtingen, op eender welk niveau.

Ook de tientallen jaren ervaring binnen de sector brengen een goede kennis van de markten met zich mee, net als de competenties die noodzakelijk zijn om klanten het product én de service te bieden die hij of zij nodig hebben. En dat overal ter wereld.

2. Het gebruik van eigen recepturen en werktuigen

Het is vooral de complete knowhow die ervoor zorgt dat het merk als geen ander weet wat er nodig is om een betrouwbaar en stijlvol raamsysteem aan te bieden. Dankzij de overdracht van kennis en vaardigheden uit andere sectoren, waaronder de automobielbranche, is het ontwikkelen van oplossingen die in elk opzicht vernieuwend zijn zoveel gemakkelijker. Het resultaat is dat dit bedrijf dankzij zelf ontworpen en ontwikkelde machines en recepturen keer op keer het beste raamsysteem aanbiedt.

3. Werken volgens de strengste normen

Ten slotte biedt het merk oplossingen waar klanten zich geen zorgen over hoeven te maken. Waarom? Omdat alle producten aan de strengste normen voldoen qua constructie, maar ook duurzaamheid en ontwerp. Deze meerwaarde werd dan ook al meermaals door externe instanties bevestigd.

Alles over SYNEGO kozijnen voor ramen en deuren

SYNEGO is een van de meest toonaangevende productseries van dit merk, vooral omdat deze raamsystemen op het vlak van besparing heel wat meerwaarde bieden. Zo krijgt u met een SYNEGO raamsysteem tot wel 50% meer isolatie van warmte, waardoor u dus op stookkosten bespaart. Een bijkomend voordeel? De waarde van uw woning stijgt drastisch én zal dat blijven doen.

Wat is en doet REHAU?

1 Warmte-isolerende eigenschappen met een duurzaam karakter

De isolerende eigenschappen van de SYNEGO systemen garanderen ook dat uw nieuwe investering helpt bijdragen aan het milieu, zonder dat de leefbaarheid van uw woning daardoor negatief beïnvloed wordt.

2 Akoestische demping van omgevingsgeluiden

Niets vervelender dan ongewenste omgevingsgeluiden die de rust in huis verstoren. Dankzij de SYNEGO-producten van REHAU heeft u daar gelukkig geen last meer van. Van verkeerslawaai tot roepende kinderen en de grasmaaier van een buur, SYNEGO NL kozijnen dempen alle geluiden en nemen op die manier een groot stuk van uw dagelijkse stress weg.

3 Verschillende formaten beschikbaar

Ten slotte zijn de SYNEGO NL raamprofielen bij Partumonline.nl beschikbaar in uiteenlopende formaten:

 • Vlak: 80 mm diepte
 • Verdiept: 120 mm diepte

Zo vindt u voor uw situatie altijd de beste oplossing!

Wat is en doet REHAU?

Ook hefschuifpuien binnen deze collectie zijn het ontdekken waard, vooral als u méér licht in uw woning wilt en tegelijkertijd een moderne, strakke look wilt creëren. Wat kunt u verwachten van deze producten bij Partumonline.nl?

1 De beste oplossing voor grote ramen

Ten eerste bedraagt de maximale grootte van deze collectie schuifpuien een breedte van 10 meter en een hoogte van wel 2,70 meter. Hierdoor zijn de toepassingsmogelijkheden binnen uw woning zo goed als oneindig, rekening houdende met het ontwerp van uw interieur. De maximale deurbreedte is daarbij niet minder dan 5 meter, waardoor de binnen- én buitenzijde van uw woning nog vloeiender samenkomen.

2 Een verrassende functionaliteit

Natuurlijk bent u bij deze collectie hefschuifdeuren niet enkel zeker van een prachtig design, maar ook van uitstekende prestaties. Dankzij de unieke loopwerkbehuizing gebeurt de installatie van het systeem vlekkeloos. Alle onderdelen passen perfect in elkaar en dragen op hun eigen manier bij aan een feilloze werking van alle componenten én dus ook van de schuifpui als geheel.

Daarbij beschikt de SYNEGO NL over een uniek dichtingssysteem, dat de woning optimaal beschermt tegen vocht én toch. Ook wordt hierdoor een optimale sluitdruk gecreëerd. Het resultaat is dat uw nieuwe schuifdeuren zoveel gemakkelijker openen en sluiten.

3 Energiezuinige hefschuifdeuren

Ten slotte dragen de SYNEGO hefschuifdeuren op hun eigen manier bij aan een lagere energiefactuur. De warmte-isolerende eigenschappen van dit systeem maken het de ideale investering voor gezinnen die duurzamer willen leven.

REHAU kozijnen en andere producten aankopen bij Partumonline.nl

Dit merk heeft kortom héél wat in petto voor particulieren en zakelijke klanten die het ontwerp en de duurzaamheid van hun woon- of werkruimte willen verbeteren. Op dit moment vindt u bij Partumonline.nl nog geen producten van dit bedrijf maar u kunt wel al duidelijk zicht krijgen op de gehanteerde prijzen.

Hoe doet u dit? U kiest het systeemtype Deceuninck Elegant binnen het aanbod en voegt vervolgens 10% toe aan de daar vermelde prijs. Het voordeel is dat u zo als consument al precies weet wat de investering u zal kosten. Let erop dat we bij Partumonline.nl een minimum aantal kozijnen én bedrag hanteren om een bestelling van producten van dit merk mogelijk te maken!

Dit zijn de voordelen van kozijnen aankopen bij Partumonline.nl:

 • Slechts 10% aanbetaling
 • Een klantenbeoordeling van 9+
 • Nationale montageservice
 • Gratis thuis geleverd vanaf € 1500
 • Véél keuzemogelijkheden
 • Voor consumenten én zakelijke klanten

Neem contact op met Partumonline.nl voor advies en antwoorden op uw vragen

Heeft u belangrijke vragen in verband met de Partumonline.nl mogelijkheden en service of REHAU producten? Contacteer onze Partumonline.nl klantenservice voor antwoorden en het beste advies!

Advies nodig? Vraag om een terugbel/mail verzoek!

Wilt u advies of heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag aan ons door. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug!
Waarom bestellen bij partumonline.nl?

Iedere webshop heeft natuurlijk zijn eigen Unique Selling Points. Wij dus ook! Lees hieronder wat we jullie kunnen bieden.

10% aanbetaling
Omdat al onze producten maatwerk zijn, duurt het een aantal weken voordat de bestelling wordt bezorgd. Dat is dan ook de reden waarom wij een aanbetaling van 10% hanteren. Het openstaande bedrag betaal je pas bij levering van de producten.
Beoordeeld met een 9+

We willen onze klanten een optimale ervaring bieden en daar doen we alles voor. Ook wanneer er iets mis is gegaan met je bestelling. We proberen er alles aan te doen om je tevreden te stellen. Dit is dan ook terug te zien in onze reviews die onafhankelijk worden verzameld door het bedrijf Kiyoh. Je kunt via deze link onze reviews vinden.

Landelijke montag service

Al onze producten kunnen los geleverd worden, met inmeetservice of volledige voorzien van montage. Wij werken met diverse montage partners zodat we het hele land kunnen bedienen. Omdat dit door externe bedrijven wordt uitgevoerd wordt hier een aparte offerte voor opgemaakt. Om transparant over de montage kosten te zijn kun je alle prijzen terugvinden in de onderstaande tabel. Ook wordt er bij elk afzonderlijk product onder de “in winkelmand” button een schatting van je montage kosten aangegeven. Hierdoor heb je direct een indicatie wat het kozijn plus de montage kosten zijn.

Montage prijzen
WerkzaamhedenPrijs
Kozijn + deur/raam plaatsen met stellijsten en afwerken: buiten met kit, binnen met afwerklat.€130 per M2
Stellijsten, hoeklijn, schroeven, pur & kit.€22 per meter
Nieuwe loodslab onderkant of bovenkant.€27 per meter
Kozijn+deur/raam verwijderen (tot de erfgrens)€30 per M2
Oude materialen afvoeren (excl.stortkosten)€40
Werken >3 m (steiger) leveren/op- en afbouwen€330
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500

Wanneer je een orderwaarde van meer dan €1500 hebt bereikt, worden je kozijnen en/of deuren gratis bij je thuis afgeleverd! Onder 1500 euro bedragen de verzendkosten 42,35 euro per levering, ongeacht de hoeveelheid kozijnen.

Veel keuze mogelijkheden

Helaas kunnen we niet alle mogelijk opties aanbieden in onze webshop. U kunt wel gemakkelijk een formulier invullen met de gewenste opties, zodat we je een offerte op maat kunnen sturen. Bij ons is namelijk vrijwel alles mogelijk op het gebied van kunststof & aluminium kozijnen. Je kunt hier terecht om handmatig een offerte aan te vragen.

Voor consument en zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten kunnen wij je maatwerk kozijnen verzorgen. Wij hebben hier een speciaal partnerprogramma voor opgesteld. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via mail: info@partumonline.nl of telefoon op: +31 72 – 23 40 001.

Bematen van uw kozijn

De positie van een stijl of dorpel wordt altijd op het midden van de stijl of dorpel aangegeven.

Openingen zijn daarom altijd wat kleiner dan de hart op hartmaten van de stijlen / dorpels

Scroll naar beneden voor informatie over inmeten en details van deuren

INMETEN - EEN VOORBEELD

Onderaan deze pagina staan enkele speciale details voor deuren, zodat je de maat van onderkant deur naar onderkant kozijn kunt zien. 
Dit is handig als je wilt bepalen hoeveel ruimte je wilt tussen onderkant deur en bovenkant vloer. 

Hieronder volgt een voorbeeld voor het inmeten van het kozijn, indien u gebruik maakt van een profiel met een aanslag welke in een stelkozijn wordt geplaatst. 

Inmeten doe je altijd aan de buitenzijde van het kozijn

Stap 1: Meet de breedte van de muur opening op 3 plaatsen

Stap 2: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 790 mm (breedte)

Stap 3: Meet hoogte van het bestaande houten kozijn

Stap 4: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 990 mm (hoogte)


Stap 5: Bestelmaten uit stap 2 en stap 4 invoeren op de site
Breedte: 790 mm Hoogte: 990 mm

Onze site laat nu de buitenwerkse en binnenwerkse maat van het kozijn zien. 
De binnenwerkse maat is kleiner als je gekozen hebt voor een aanslag

Stap 6: Binnenwerkse maten controleren

De site geeft nu ook de binnewerkse maten aan. Controleer aan de binnenzijde of de opening groot genoeg is voor de binnenwerkse maten van het kozijn. Anders past het kozijn niet en moet je of het kozijn iets kleiner maken of de opening aan de binnenzijde aanpassen. Aan de binnenzijde heb je ook ongeveer 5 mm speling nodig (rondom).

Hieronder volgende enkele voorbeelden van de meest voorkomende situaties.

Montage met een stelkozijn en met een aanslag is verreweg de meest voorkomende situatie in Nederland. 

Deze voorbeelden zijn slechts enkele van de vele voorkomende situaties in de praktijk. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. 

Diverse details

Voor meer technische informatie verwijzen wij u graag naar onze montage pagina.
Op de pagina kunnen opties staan welke niet standaard meegeleverd worden.