Veka kozijnen

Veka kozijnen

Een goed wooncomfort is van essentieel belang als u ten volle van uw huis wilt genieten. Het merk VEKA maakt dat mogelijk, dankzij een uitgebreid aanbod aan kunststof ramen, schuifpuien en deuren. Natuurlijk vertrouwt u niet zomaar op de eerste de beste aanbieder van raamdecoratie, ramen en deuren en het loont dan ook de moeite om wat meer te weten te komen over VEKA.

Wat heeft dit merk zoal te bieden? Wat kunt u verwachten van de kwaliteit én het uitgebreide gamma als u VEKA producten bij Partumonline.nl koopt? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die hieronder een duidelijk antwoord krijgen!

De geschiedenis van VEKA als internationaal merk

De rijke geschiedenis van een merk als VEKA maakt meteen duidelijk dat het niet zomaar gaat om een tweederangsmerk. Sinds de overname in 1969 van VEKAPLAST door Heinrich Laumann is het bedrijf alleen maar gegroeid, van 8 tot 3700 medewerkers. Wat begon met de productie van eenvoudige kozijnen ontwikkelde zich al snel tot een uitbreiding met nieuwe fabrieken én een breed gamma aan producten als gevolg.

Tegenwoordig bestaan er heel wat VEKA dochtermaatschappijen in Spanje, de VS en Frankrijk maar de aandelen van het bedrijf zelf blijven nog steeds in handen van de familie Laumann. Vanaf het einde van de 20e eeuw kwamen er steeds meer vernieuwende VEKA producten op de markt en de combinatie met een steeds opvallendere internationale groei zorgden er al snel voor dat VEKA een miljardenbedrijf werd. En dat is slechts één van de dingen die getuigen van de kwaliteit én mogelijkheden die u bij VEKA producten kunt verwachten!

De opvallende VEKA-kwaliteit

VEKA maakt als topmerk een belofte, namelijk dat elk product op het vlak van kwaliteit aan alle mogelijke verwachtingen voldoet. Het gaat keer op keer om een integrale kwaliteitsbelofte die betrekking heeft op alle profielsystemen maar daar blijft het niet bij. In de eerste plaats voldoen de rozijnenprofielen van dit bedrijf natuurlijk aan de allerhoogste standaarden qua kwaliteit in Duitsland, de zogenaamde RAL-klasse A, (volgens DIN EN 12608, klasse A). Het uiteindelijke doel? De prestaties van kozijnen verbeteren en de aanscherping van die nationale standaarden moet daar mede voor zorgen.

Het merk heeft dankzij zijn relatief rijke geschiedenis een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling en productie van kozijnen van kwaliteit. Het is zelfs één van de bedrijven geweest die het wijdverspreide gebruik van kunststof kozijnen mogelijk heeft gemaakt. Ook in de toekomst zal ongetwijfeld duidelijk worden dat VEKA de kwaliteit van hun producten nog altijd voorop stelt.

VEKA en het belang van recycling

Nog een kernwaarde van een merk als VEKA? Duurzaamheid en als uitbreiding daarvan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het gebruik van kunststof als basis voor kozijnen garandeert niet enkel een beter leefcomfort maar draagt ook bij aan een gezonder en beter milieu. Doordat dergelijke kozijnen uitstekende isolerende eigenschappen hebben, minimaliseren ze het benodigde energieverbruik in gebouwen én dus ook de CO2-uitstoot. Daarbij erkent VEKA ook het belang van productieprocessen waarbij natuurlijke hulpbronnen gebruikt worden.

Een andere belangrijke pijler als het gaat om VEKA producten is het gebruik van gerecycleerde producten. De afgelopen jaren en zelfs decennia is de vraag naar recycled products alleen maar gestegen en dat heeft geleid tot een grootschalige integratie van de nodige bedrijfsprocessen. Zelfs bij nieuwe producten staat het gebruik van gerecycleerde materialen centraal.

De VEKA SOFTLINE 82

Een van de populairste producten van VEKA is de SOFTLINE 82, een raamsysteem dat méér biedt dan gewoon een extra gezellige, warme woning en een binnenklimaat dat u een écht thuisgevoel geeft. Stoken kost steeds meer geld dus waarom zou u niet investeren in een raamsysteem dat die kosten wat drukt? SOFTLINE 82 is in elk geval een goede oplossing. Daarbij is het raamsysteem verkrijgbaar in verschillende stijlen, van modern tot klassiek én is het de ideale oplossing voor grotere raamoppervlakken.

Het SOFTLINE 82 raamsysteem beschikt over een inbouwdiepte van wel 82 mm en driedubbele beglazing voor nog betere isolerende eigenschappen. Het resultaat is dat u uw woning optimaal isoleert tegen koude en ook nog eens bespaart op stookkosten. Dankzij de meerkamertechnologie geniet u van de allerbeste energie-efficiëntie en Uw-thermische waarden tot wel 0,67 W/(m²K). Het raamsysteem voldoet aan de strengste kwaliteitsnorm in Europa, klasse A conform EN 12608. Allemaal factoren die bijdragen aan een uiterst stabiel systeem waar u nog jaren van geniet.

De VEKA SOFTLINE 82 NL

Ook de SOFTLINE 82 NL is een uitstekende kandidaat als u heerlijk wilt ontspannen en genieten in een huis dat het perfecte binnenklimaat heeft. Het unieke, sfeervolle design van dit model geeft uw woning een ietwat klassieke uitstraling, zonder dat u daarvoor hoeft in te boeten aan modern comfort. Dit product werd speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse consument en dat laat zich dan ook zien. Door het gebruik van een schuine lijn in het diepe profiel doet het design denken aan de klassieke Nederlandse architectuur uit de 20e eeuw. Toch is het kozijnsysteem compatibel met zowat elk standaard raamformaat van vandaag.

De SOFTLINE 82 NL pakt daarbij uit met een inbouwdiepte van niet minder dan 116 mm én een afgeschuind ontwerp dat extra diepte verleent aan de gevel. Ook hier zorgt de meerkamertechnologie voor een uitstekende energie-efficiëntie en Uw-thermische waarden van maximaal 0,70 W/(m² K).

De VEKA VEKASLIDE 82

Bent u op zoek naar een revolutionair raamsysteem dat het mogelijk maakt om uw binnenklimaat én de uitstraling van uw woning te optimaliseren? Dan is de VEKASLIDE 82 in elk geval een goede investering. Dit model werd eigenlijk ontwikkeld op basis van de SOFTLINE 82 en pakt uit met een complete compatibiliteit waardoor zowel ramen als deuren tot één uniform geheel samengesteld kunnen worden in de gevel van een woning. Het resultaat is dat de binnenzijde van uw interieur er in één keer strak en modern uitziet, terwijl u ook geniet van de welbekende isolerende eigenschappen van VEKA systemen.

Daarbij kenmerkt de VEKASLIDE 82 zich door een standaard inbouwdiepte van 82 mm, waardoor het systeem goed isoleert en geschikt is voor zowel nieuwbouw met het oog op besparing als renovaties van oudere panden. Ook draagt het afdichtingsysteem van dit model bij aan de wind- en slagregendichtheid van het product. Deze factoren zorgen ervoor dat u zonder zorgen geniet van een optimale akoestische isolatie in huis. Dankzij de functionele beglazing, speciale types beslag en stevige vergrendeling past u de constructie gemakkelijk aan uw persoonlijke veiligheidsverwachtingen aan. Ten slotte bent u met de VEKASLIDE 82 zeker van een goed isolerend systeem, dankzij een Uf-waarde van 1,4 W/(m2 K).

Gealan s9000 hst hefschuifpui profiel
Gealan schuifpui S9000 HST
Bekijk specificaties
Gealan deuren
Gealan S9000 deuren
Bekijk specificaties
Gealan s9000 nl verdiept profiel
Gealan S9000 NL Verdiept
Bekijk specificaties

Alles wat u moet weten over VEKA kleuren

De juiste kleur kiezen is van essentieel belang als u het meeste wilt halen uit uw interieur. Ook op het vlak van afwerking, bijvoorbeeld door middel van kozijnen en raam- en deursystemen, mag u dat niet onderschatten. Bij Partumonline.nl vindt u VEKA producten in uiteenlopende kleuren, die de huidige woonstijl van uw interieur nog beter benadrukken en het persoonlijke karakter van uw woning in de verf zetten.

Dankzij het uitgebreide kleurenpalet van dit merk maakt u snel de mooiste combinaties, met méér gezelligheid én een aangenamere woning als resultaat. Wilt u bijvoorbeeld ramen die allemaal dezelfde kleuren hebben? Misschien bent u wel op zoek naar een oplossing waarbij de buitenkant van uw woning een andere indruk heeft dan de binnenzijde? Dankzij de ruim 50 gedekte tinten, van strak grijs tot passioneel rood en de mogelijkheid om met natuurlijke houtnerfstructuren een haast niet van echt te onderscheiden structuur te creëren, vindt u altijd de oplossing die bij uw woning past.

Wat meer over VEKA Spectral

VEKA Spectral is een revolutionair systeem dat verder bouwt op de nu al robuuste reputatie van het merk. De technologie werd door VEKA in 2017 ontwikkeld en onderscheidt zich van alle andere door een matte, fluweelachtige uitstraling. Deze producten hebben door hun unieke design sterk aan populariteit gewonnen.

Het is vooral de combinatie van moderne kleuren en een gelakt, ultramat oppervlak die zorgt dat gewone PVC-ramen met dit systeem meteen méér karakter krijgen en dus op hun eigen manier bijdragen aan de look en feel van uw woning.

Wat zijn nu de belangrijkste eigenschappen van VEKA Spectral?

  • Een kwalitatief uitstekend design, moderne kleuren én een matte vormgeving
  • Een fluweelachtige haptiek
  • De allerbeste mechanische én technische eigenschappen
  • Een hoge weerbaarheid tegen externe invloeden

Daarbij is de VEKA Spectral een uitstekende langetermijninvestering die héél gemakkelijk te onderhouden is. De meerwaarde van het gebruik van de unieke tinten wordt nog duidelijk als u kijkt naar de ultramatte vormgeving van het systeem zelf. Ook zorgt het professioneel aangebrachte lakoppervlak ervoor dat het mat niet reflecteert, iets wat eender welke andere leverancier van raam- en deursystemen niet kan bieden.

VEKA kozijnen aankopen bij Partumonline.nl

VEKA kozijnen hebben duidelijk heel wat te bieden op het vlak van kwaliteit, design en meer. Partumonline.nl verkoopt op dit moment nog géén VEKA producten maar het is wél al mogelijk om de prijzen te weten te komen.

Dit doet u eenvoudigweg door het systeemtype Deceuninck Elegant in het aanbod te kiezen en 10% aan de prijs toe te voegen. Zo heeft u als consument al een duidelijk beeld van de uiteindelijke kostprijs van VEKA kozijnen. Ook hanteren we bij Partumonline.nl een minimaal aantal kozijnen om een minimaal bedrag te bereiken bij elke bestelling van VEKA producten.

De voordelen Veka kozijnen aankopen bij Partumonline.nl

Waarom zou u nu VEKA kozijnen moeten aankopen bij Partumonline.nl? Een overzicht van onze belangrijkste troeven:

  • Slechts 10% aanbetaling
  • Een beoordeling van 9+
  • Nationale montageservice
  • Gratis thuis geleverd vanaf €1500
  • Véél keuzemogelijkheden
  • Voor consumenten én zakelijke klanten

Vragen?

Heeft u vragen in verband met de Partumonline.nl mogelijkheden of VEKA producten? Contacteer dan gerust de Partumonline.nl klantenservice voor duidelijk antwoorden en gedegen advies!

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required