Houten kozijnen

Houten kozijnen
Slechts 10% aanbetaling
Landelijke montage service
Bezorgd met eigen truck
Voor consument & zakelijk
Topkwaliteit componenten
Veel keuze mogelijkheden
Hoog Beoordeeld
HULP
Klantenservice
(Aan)vraag of hulp nodig? Klik op een van de onderstaande links en je neemt direct contact op.
Chat met ons
CASHBACK
Subsidie 2023
Meer dan 8M2 aan kozijnen vervangen? Ontvang tussen de €264 en €4972 subsidie met de 2023 ISDE regeling.
Meer info
ZELF DOEN
Offerte uitprinten
Liever niet wachten op een offerte? Draai deze dan zelf uit. Bekijk informatie.
Meer info

Enig resultaat

Helaas kunnen wij niet alle opties en mogelijkheden laten zien in onze webshop. Bij Partumonline.nl is vrijwel elke optie mogelijk. Laat uw wensen achter in het formulier en we proberen zo snel mogelijk je offerte klaar te maken.
Offerte aanvragen

Houten Kozijnen

De uitstraling van je interieur hangt logischerwijs van heel wat verschillende zaken af en hetzelfde kan gezegd worden van je wooncomfort. Kozijnen zijn een belangrijk, maar vaak onderschat element bij de inrichting van de woning. Bij Partumonline.nl beseffen we dat maar al te goed en daarom bieden we een breed gamma aan functionele, esthetisch aantrekkelijke kozijnen.

Tegenwoordig zijn materialen als aluminium en kunststof erg populair – en niet zonder reden – maar toch kiezen heel wat mensen voor houten kozijnen. Wat zijn houten kozijnen precies, welke mogelijkheden bestaan er en waar moet je zoal op letten als je dergelijke kozijnen aankoopt? Hieronder krijg je duidelijke antwoorden op deze vragen en meer info over de mogelijkheden bij Partumonline.nl.

Houten kozijnen online kopen bij Partumonline.nl

Houten kozijnen voegen in elk geval iets toe aan je interieur, welke woonstijl je ook verkiest. Het grote voordeel van Partumonline.nl? Je koopt je nieuwe kozijnen uit hout gemakkelijk helemaal online, waarna ze aan huis worden geleverd en/of professioneel worden geïnstalleerd.

Natuurlijk is het bij online je houten kozijnen aankopen wel van belang dat je met een aantal zaken rekening houdt. Denk maar aan de afmetingen van de kozijnen, de afwerking in de vorm van deurbeslag en roedes, het gebruikte isolatieglas en meer. Als je het beste wilt halen uit je aankoop, moet je voldoende aandacht besteden aan deze elementen. Enkel dan is je online aankoop zijn geld waard.

Welke keuze je ook maakt bij Partumonline.nl, altijd kan je zeker zijn van een efficiënte online winkelomgeving met duidelijk zicht op de verschillende factoren die een belangrijk onderdeel vormen van je houten kozijnen. Op basis van vaste modellen kozijnen en hun afmetingen kies je helemaal zelf hoe je kozijnen eruit zien, welke kleur ze hebben en meer. Kortom, online precies de goede houten kozijnen bestellen was nog nooit zo gemakkelijk dankzij Partumonline.nl.

Wat is de meerwaarde van houten kozijnen?

Houten kozijnen plaatsen in je woning, dat brengt heel wat interessante voordelen met zich mee. Welke keuze je ook maakt binnen het aanbod van Partumonline, altijd kan je rekenen op de volgende voordelen:

Duurzamer wonen

In de eerste plaats gaan houten kozijnen erg lang mee, zolang je voldoende aandacht besteedt aan het onderhoud. Daarbij bieden dergelijke kozijnen heel wat mogelijkheden als het gaat om hang- en sluitwerk, isolatie, glas en meer. Op die manier richt je je woning energiezuiniger, milieuvriendelijker en duurzamer in.

Voor elke stijl en uitstraling

Daarbij is hout als natuurlijk materiaal in feite gemakkelijk te combineren met eender welke woonstijl. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur zal je natuurlijk kiezen voor houten kozijnen die op een andere manier behandeld zijn of een andere kleur hebben. Of je nu de perfecte oplossing zoekt voor een landelijke, industriële of moderne look en feel, met houten kozijnen kan je onmogelijk missen.

Flexibiliteit qua kleur, formaat en design

Dat brengt ons bij het volgende belangrijke voordeel van houten kozijnen: ze zijn erg gemakkelijk aan te passen qua afmetingen, ontwerp en kleur. Op zoek naar opvallende kozijnen voor een modern interieur met veel lichtinval? Of heb je toch liever kozijnen met een eerder klassieke uitstraling, door het gebruik van een donkere houtsoort en de aanwezigheid van natuurlijke patronen? Alles kan, dankzij het brede aanbod bij Partumonline.nl.

Een optimale veiligheid

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, voldoen houten kozijnen tegenwoordig ruimschoots aan de vereisten op het vlak van veiligheid en brandwerendheid. Een standaard houten model heeft bijvoorbeeld een brandwerendheid van minstens 30 minuten en tot wel 60 minuten. Dit is deels te danken aan de natuurlijke, warmtegeleidende eigenschappen van betrouwbare houtsoorten. Ook vertraagt de verkoling van het oppervlak van de kozijnen eventuele brand.

Isolerende eigenschappen

Hout is een van nature uiterst goed isolerend materiaal, waardoor je met dergelijke kozijnen dus zeker bijdraagt aan een comfortabele woonomgeving. Een bijkomend voordeel daarvan is dan weer dat je minder intensief hoeft te stoken, waardoor je energiefactuur op het einde van de maand toch weer een stukje lager ligt.

Beschermt tegen koude, geluid en tocht

Ten slotte zijn houten kozijnen de beste oplossing als je een goede ventilatie wilt in de woning, zonder tocht. Ook wanneer je op zoek bent naar manieren om meer zonlicht in huis te krijgen – zonder dat je last hebt van burenlawaai en lekken – zijn houten kozijnen perfect. Kortom, dit materiaal biedt de ideale combinatie van belangrijke eigenschappen om je wooncomfort een ongelofelijke boost te geven.

Waarom kiezen voor houten kozijnen op maat?

Vind je jouw gewenste houten kozijnen alsnog niet tussen het aanbod aan standaard mogelijkheden bij Partumonline.nl? Geen zorgen: als professioneel en erkend aanbieder van kwalitatief hoogwaardig raamwerk en kozijnen kunnen wij je ook helpen met maatwerk producten.

Misschien ben je wel op zoek naar houten kozijnen in een unieke kleur of formaat? Heb je behoefte aan extra uitbreidingen die niet in het gewone gamma staan? Neem dan contact met ons op via het online maatwerk contactformulier. Zo helpen wij je op basis van jouw specifieke wensen aan de perfecte houten kozijnen voor jouw interieur, budget en meer.

Houten kozijnen inclusief montage, dat kan bij Partumonline.nl

Zodra je je (maatwerk) kozijnen hebt gevonden of samengesteld, is het natuurlijk ook van belang dat deze op correcte wijze geïnstalleerd worden. Tenzij je zelf over de nodige ervaring, vaardigheden en materialen beschikt, is dat geen gemakkelijke klus. Gelukkig kunnen wij je bij Partumonline.nl ook op dat vlak helpen, door middel van een professionele montageservice.

Het resultaat van deze aanpak? Je houten kozijnen worden veilig en snel aan huis of op kantoor geleverd en meteen deskundig geïnstalleerd. Niet alleen ben je zo zeker van een duurzaam en betrouwbaar resultaat, maar krijg je ook nog eens antwoord op dringende vragen, van een échte expert.

Ten slotte brengt het plaatsen van houten kozijnen geen financiële verrassingen met zich mee: de kostprijs die je betaalt wordt op de offerte berekend, waardoor je dus zeker weet waar je aan toe bent!

Vertrouw op Partumonline.nl voor het beste advies

Niet zeker welke houten kozijnen je nodig hebt en hoe je binnen het brede gamma de beste oplossing vindt? Vraag ons dan gerust om gedegen advies en wij helpen je graag bij de zoektocht naar de beste houten kozijnen. Zowel je leefcomfort als je woonstijl en je portemonnee zullen er alleen maar beter van worden.

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required