Slechts 10% aanbetaling
Met en zonder montage mogelijk
Beoordeeld met een 9+
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500
Kunststof & Aluminium kozijnen
Voor consument & zakelijke klanten
Previous
Next

Gealan Kozijnen

Inhoudsopgave

Met goede kozijnen doet u hoe dan ook een investering die zowel de inhoud van uw portemonnee als het comfort van uw woning alleen maar positief beïnvloedt. Hoe komt dat precies? De revolutionaire technieken in deze sector maken het mogelijk om elk product de isolerende, milieuvriendelijke én esthetische eigenschappen te geven die de meerwaarde van een betrouwbare kozijnen extra in de verf zetten.

Een van de merken waar u écht op kunt vertrouwen bij de zoektocht naar goede kunststof kozijnen is GEALAN. Wat maakt dit merk nu precies de moeite waard en welke productseries vindt u bij Partumonline.nl? Lees snel verder voor meer info!

De kernwaarden van een internationaal bedrijf

GEALAN begon dan misschien wel als een klein bont-verwerkend bedrijf in het jaar 1921, tegenwoordig behoort het tot de grootste en bekendste producenten en aanbieders van kozijnen- en gelijkaardige systemen voor huishoudens en meer. De oprichter, Adam Fickensher had nooit durven dromen dat zijn onderneming een kleine eeuw later tot de meest toonaangevende fabrikanten van kunststof profielen in Europa zou behoren.

De kracht van deze aanbieder zit vooral in de bedrijfsstructuur, met als belangrijkste kenmerk dat profielen intern ontworpen, gefabriceerd én verkocht worden. Het resultaat is dat alle producten op esthetisch vlak compleet zijn en dankzij strenge toetsing en controles ook écht bijdragen aan het woon- en leefcomfort van de consument. Door het gebruik van extrusiemachines van hoge kwaliteit bereikt GEALAN altijd profielen met uitstekende thermische isolatiewaarden en dat is tegenwoordig een sterke troef.

GEALAN legt als internationaal gerepresenteerd bedrijf de nadruk op de relatie met medewerkers, die de ruggengraat vormen van de onderneming. Daarbij mogen ook de rol van vernieuwende technologie en de steeds groter wordende hoeveelheid digitale processen niet onderschat worden bij het succes van de onderneming.

Gaelan hanteert vier kernwaarden, die in de praktijk méér dan duidelijk worden als u kijkt naar de productseries:

  • Innovatie: de constante zoektocht naar vernieuwende technologieën voor een beter eindresultaat
  • Efficiëntie: met het oog op een verhoogde productiviteit en het verbeteren van bedrijfsprocessen
  • Groei: dankzij samenwerking met partners en aandacht voor de tevredenheid van de klant
  • Medewerkers: alle medewerkers hebben de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in een veilige en aangename werkomgeving

De consequente ontwikkeling van vernieuwingen en een verbetering van de bedrijfsprocessen zijn dé grootste drijfveren van dit bedrijf, dat ook transparante communicatie en teamspirit hoog in het vaandel draagt. Deze combinatie van kernwaarden heeft op z’n zachtst gezegd voor een groot stuk bijgedragen aan het succes dat de onderneming als top-aanbieder van kunststof profielen tegenwoordig ervaart

Waarom is duurzaamheid zo belangrijk?

De globale uitdagingen die de huidige maatschappij met zich meebrengt hebben ervoor gezorgd dat ook duurzaamheid een belangrijke pijler is binnen GEALAN. Het bedrijf produceert eigenlijk al ruim 30 jaar profielen op een milieu- én natuurvriendelijke manier. In 1996 werd het eerste zogenaamde milieubeheer-systeem geïntroduceerd, dat vooral duurzaam handelen en het verbeteren van het beheer van grondstoffen inhield. Sindsdien maken deze aspecten een essentieel deel uit van de werkwijze van het bedrijf.

Ook recycling en groene stroom vormen een belangrijke onderdeel van de bedrijfsfilosofie. Als medevennoot van de groep REWINDO legt het bedrijf zich erop toe om ook voor kunststof profielen gerecycleerde materialen te gebruiken, waardoor afgedankte PVC toch zinvol gebruikt wordt.

Daarbij maakte de overstap van traditionele brandstoffen naar groene stroom het mogelijk om jaarlijks tot wel 16.000 ton CO2 te besparen. Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop Gaelan bijdraagt aan een betere maatschappij én milieu, zonder in te boeten aan kwaliteit bij hun kunststof producten.

S9000 raamkozijnen bij Partumonline.nl

Partumonline.nl is trotse verdeler van GEALAN kunstsof producten, waaronder de raamkozijnen S9000 NL BASE en SLIM. De SLIM serie kenmerkt zich door een inbouw-diepte van 82,5 mm en is de perfecte oplossing voor strakke gevels met een moderne, eenvoudige look. De BASE serie beschikt dan weer over een 120 mm inbouwdiepte en heeft eveneens een slank design met een extra dieptewerking. Dit is te danken aan de 15° schuine hoek van het profiel, dat niet alleen een praktisch maar ook een esthetisch voordeel oplevert.

Bij Partumonline.nl kunt u zeker zijn van raamkozijnen die écht bijdragen aan de look, feel en het comfort van uw woning. Het vernieuwende kozijn heeft een 3-dichting-systeem en is specifiek ontworpen op basis van de vereisten van de Nederlandse markt. Zowel op visueel als functioneel vlak. De ultieme isolatie en water- en winddichtheid van deze profielen maken de kozijnen perfect voor ramen die écht een positief effect moeten hebben op het leefcomfort en design van de woning.

Betrouwbare design deuren van de S9000 serie

Ook de S9000 deursysteem-serie is het ontdekken waard als u bij Partumonline.nl winkelt. Het 3-dichting-systeem zorgt in dit geval voor een visueel aantrekkelijke gevel bij uw woning maar heeft natuurlijk ook een positieve invloed op het comfort in de voorste ruimte van uw huis.

De flexibele middendichting van dit deursysteem garandeert de allerbeste prestaties op het vlak van isolatie en beschermt uw woning optimaal tegen externe, ongewenste weersomstandigheden en lage temperaturen. Als u duurzaamheid, esthetiek én functionaliteit belangrijk acht bij de afwerking van uw woning, dan zijn de S9000 deursystemen dus écht een must-have.

De meerwaarde van de S9000 hefschuifpui

Het bedrijf pakt uit met een breed gamma aan raam- en deurkozijnen maar ook het aanbod aan hefschuifpuien en schuifdeuren is het vermelden en ontdekken waard. Een grote schuifdeur, zoals de S9000 serie, brengt méér licht en ruimte in de woning en draagt op die manier bij aan een gezellige, aangename leefruimte. Zowel de functionele als de visuele aspecten komen in dit vernieuwende systeem zeker tot uiting.

De S9000 hefschuifpui is verkrijgbaar in een symmetrische uitvoering met 100 mm dikte die niet alleen een streling voor het oog is maar ook de beste kwaliteit levert door een combinatie van vast glas en een betrouwbare schuifdeur. Er bestaan standaard oplossingen maar ook bijvoorbeeld een design- oplossing, waarmee u een iets modernere look verkrijgt.

Hieronder nog wat meer belangrijke info en opties bij dit systeem:

  • Alle kleurtechnieken zijn toepasbaar op de verschillende hefschuifsystemen
  • Deze hefschuifpui is perfect als doorgang of opening naar een balkon of tuin
  • Het is mogelijk om een vlakke dorpel te integreren met de schuifpui
  • Het systeem garandeert een optimale water- en winddichtheid

Kiest u voor de design-variant van de S9000 NL hefschuifpui? Dan geniet u van een oplossing die wel 50% slanker is dan het standaard systeem. Dit is te danken aan het feit dat het vaste deel van de hefschuifdeur een extra fijn kaderprofiel krijgt. Het resultaat? Nóg meer lichtinval in huis, een hogere isolatiewaarde en een asymmetrisch aanzicht dat bijdraagt aan een strakke, moderne look.

GEALAN kozijnen aankopen bij Partumonline.nl

GEALAN producten bieden niets dan voordelen voor zowel de uitstraling als de isolatie en duurzaamheid van uw woning. Bij Partumonline.nl beschikt u over de mogelijkheid om uw nieuwe kozijnen te berekenen door middel van onze configurator. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en doet u een aankoop die helemaal bij uw situatie past. Bekijk als voorbeeld gerust eens het draaikiepraam!

Contacteer Partumonline.nl voor antwoorden op al uw vragen in verband met GEALAN

De juiste kozijnen kiezen voor uw interieur is van essentieel belang als u het beste uit uw woning wilt halen. De zoektocht naar de beste oplossing is niet bepaald gemakkelijk, zeker als u beseft dat het aanbod tegenwoordig erg uitgebreid is. Heeft u vragen in verband met GEALAN kozijnen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen u graag!

Advies nodig? Vraag om een terugbel/mail verzoek!

Wilt u advies of heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag aan ons door. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug!
Waarom bestellen bij partumonline.nl?

Iedere webshop heeft natuurlijk zijn eigen Unique Selling Points. Wij dus ook! Lees hieronder wat we jullie kunnen bieden.

10% aanbetaling
Omdat al onze producten maatwerk zijn, duurt het een aantal weken voordat de bestelling wordt bezorgd. Dat is dan ook de reden waarom wij een aanbetaling van 10% hanteren. Het openstaande bedrag betaal je pas bij levering van de producten.
Beoordeeld met een 9+

We willen onze klanten een optimale ervaring bieden en daar doen we alles voor. Ook wanneer er iets mis is gegaan met je bestelling. We proberen er alles aan te doen om je tevreden te stellen. Dit is dan ook terug te zien in onze reviews die onafhankelijk worden verzameld door het bedrijf Kiyoh. Je kunt via deze link onze reviews vinden.

Landelijke montag service

Al onze producten kunnen los geleverd worden, met inmeetservice of volledige voorzien van montage. Wij werken met diverse montage partners zodat we het hele land kunnen bedienen. Omdat dit door externe bedrijven wordt uitgevoerd wordt hier een aparte offerte voor opgemaakt. Om transparant over de montage kosten te zijn kun je alle prijzen terugvinden in de onderstaande tabel. Ook wordt er bij elk afzonderlijk product onder de “in winkelmand” button een schatting van je montage kosten aangegeven. Hierdoor heb je direct een indicatie wat het kozijn plus de montage kosten zijn.

Montage prijzen
WerkzaamhedenPrijs
Kozijn + deur/raam plaatsen met stellijsten en afwerken: buiten met kit, binnen met afwerklat.€130 per M2
Stellijsten, hoeklijn, schroeven, pur & kit.€22 per meter
Nieuwe loodslab onderkant of bovenkant.€27 per meter
Kozijn+deur/raam verwijderen (tot de erfgrens)€30 per M2
Oude materialen afvoeren (excl.stortkosten)€40
Werken >3 m (steiger) leveren/op- en afbouwen€330
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500

Wanneer je een orderwaarde van meer dan €1500 hebt bereikt, worden je kozijnen en/of deuren gratis bij je thuis afgeleverd! Onder 1500 euro bedragen de verzendkosten 42,35 euro per levering, ongeacht de hoeveelheid kozijnen.

Veel keuze mogelijkheden

Helaas kunnen we niet alle mogelijk opties aanbieden in onze webshop. U kunt wel gemakkelijk een formulier invullen met de gewenste opties, zodat we je een offerte op maat kunnen sturen. Bij ons is namelijk vrijwel alles mogelijk op het gebied van kunststof & aluminium kozijnen. Je kunt hier terecht om handmatig een offerte aan te vragen.

Voor consument en zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten kunnen wij je maatwerk kozijnen verzorgen. Wij hebben hier een speciaal partnerprogramma voor opgesteld. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via mail: info@partumonline.nl of telefoon op: +31 72 – 23 40 001.

Bematen van uw kozijn

De positie van een stijl of dorpel wordt altijd op het midden van de stijl of dorpel aangegeven.

Openingen zijn daarom altijd wat kleiner dan de hart op hartmaten van de stijlen / dorpels

Scroll naar beneden voor informatie over inmeten en details van deuren

INMETEN - EEN VOORBEELD

Onderaan deze pagina staan enkele speciale details voor deuren, zodat je de maat van onderkant deur naar onderkant kozijn kunt zien. 
Dit is handig als je wilt bepalen hoeveel ruimte je wilt tussen onderkant deur en bovenkant vloer. 

Hieronder volgt een voorbeeld voor het inmeten van het kozijn, indien u gebruik maakt van een profiel met een aanslag welke in een stelkozijn wordt geplaatst. 

Inmeten doe je altijd aan de buitenzijde van het kozijn

Stap 1: Meet de breedte van de muur opening op 3 plaatsen

Stap 2: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 790 mm (breedte)

Stap 3: Meet hoogte van het bestaande houten kozijn

Stap 4: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 990 mm (hoogte)


Stap 5: Bestelmaten uit stap 2 en stap 4 invoeren op de site
Breedte: 790 mm Hoogte: 990 mm

Onze site laat nu de buitenwerkse en binnenwerkse maat van het kozijn zien. 
De binnenwerkse maat is kleiner als je gekozen hebt voor een aanslag

Stap 6: Binnenwerkse maten controleren

De site geeft nu ook de binnewerkse maten aan. Controleer aan de binnenzijde of de opening groot genoeg is voor de binnenwerkse maten van het kozijn. Anders past het kozijn niet en moet je of het kozijn iets kleiner maken of de opening aan de binnenzijde aanpassen. Aan de binnenzijde heb je ook ongeveer 5 mm speling nodig (rondom).

Hieronder volgende enkele voorbeelden van de meest voorkomende situaties.

Montage met een stelkozijn en met een aanslag is verreweg de meest voorkomende situatie in Nederland. 

Deze voorbeelden zijn slechts enkele van de vele voorkomende situaties in de praktijk. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. 

Diverse details

Voor meer technische informatie verwijzen wij u graag naar onze montage pagina.
Op de pagina kunnen opties staan welke niet standaard meegeleverd worden.