Over ons

Wij zijn partumonline.nl

Wij willen je graag de ideale producten bieden voor in en aan de gevel van je huis.
Nu kun je alleen nog kunststof kozijnen bij ons kopen, maar binnenkort volgen ook aluminium kozijnen, houten kozijnen, en aluminium en houten jaloezieën.

Waarom partumonline.nl ?

 • 20 jaar ervaring in het produceren van kozijnen
 • Nummer 1 in kwaliteit door Deceunick profielen
 • Onze fabriek levert in 17 landen wereldwijd
 • Op dit moment staat de teller op 1,2 miljoen geproduceerde kozijnen
 • Zeer scherp geprijsd door volume en efficiency
 • Geen concessies aan kwaliteit, door keuze voor de beste componenten
 • Simpele bestel methode die direct de prijs uitrekent
 • Veel keuze mogelijkheden
 • Thuisbezorg tegen lage tarieven

Scherpe prijzen

Je kunt natuurlijk op meerdere plekken kozijnen kopen. Maar waarom zou je meer betalen?
Vergelijk ons gerust eens met één van onze collega’s.
Je zult zien dat onze producten minimaal gelijkwaardig zijn, qua isolatiewaarden, keuze mogelijkheden, kwaliteit van gebruikte materialen etc. Kijk bijvoorbeeld maar eens op onze  profielen pagina.

Hier zul je zien dat wij

 • Ook een met staal versterkt profiel gebruiken
 • Ook minimaal 5 kamers hebben in onze profielen
 • Ook KOMO gecertificeerde profielen gebruiken
 • Ook lage U waarden halen
 • ook met triple glas kunnen leveren, voor een nog betere isolatie

Maar naast deze kwaliteit leveren wij tegen een scherpe prijs.

Door ons inkoopvolume bij leveranciers en uiterst efficiënte productie faciliteiten, kunnen wij de kostprijs van onze kozijnen laag houden.
Van dit voordeel kun jij meegenieten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kwaliteit.

Kwaliteit

Wij kiezen niet zomaar ergens voor om de prijs laag te houden.Wij werken met kwalitatieve  merken voor onze kunststof kozijnen. Deceuninck profielen, AUBI Siegenia, Winkhaus en Hoppe voor ons beslag (kwaliteit uit Duitsland) Glas van o.a. Saint Gobain.

Deceuninck profielen

Voor onze profielen hebben we gekozen voor Deceuninck. Dit is wereldwijd één van de grootste leveranciers van kunststof kozijn profielen. Veel kozijnen leveranciers in Nederland en in het buitenland maken gebruik van hun profielen. Deceuninck heeft een hoge kwaliteit, mooi design en een perfecte afwerking. Deceuninck is naast een kwaliteitsproduct, ook nog een maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. Onlangs hebben zij een recycle fabriek geopend, waardoor er voor de productie van kozijn profielen veel materiaal op een milieuvriendelijke manier wordt herverwerkt.

AUBI Siegenia beslag

Voor ons beslag maken we gebruik van o.a. AUBI Siegenia producten. Zij hebben zeer robuust en slijtvast beslag op de markt gebracht. Daarbij heeft AUBI Siegenia standaard een microventilatie stand op draai-kiep ramen. Hierdoor kunt u met een gerust hart ventileren, zonder dat het raam helemaal open hoeft.

Onze productie

Onze productie maakt gebruik van een uiterst modern machine park. We werken met meer dan 100 medewerkers in productie, dagelijks in 2 ploegen aan top kwaliteit kozijnen.

Afleveren

Doen wij wanneer jij dit wilt. Dit kun je bij de bestelling aangeven.
Wij maken gebruik van moderne vrachtwagens met laadkleppen, de chauffeur heeft standaard een handpompwagen mee en zet het kozijn bij je voor de deur neer. Op een bouwplaats zijn er er helaas grenzen aan de bereikbaarheid met een handpompwagen, maar geen nood, hiervoor hebben we ook een oplossing. Namelijk een kooi-aap. Met grote wielen vervoert deze moeiteloos onze kozijnen naar jouw bestemming. Deze kun je als optie kiezen bij de afleverkosten.

Advies nodig?

Lukt het niet met bestellen, heb je vragen of heb je advies nodig. Ons team van specialisten staat klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken via de chat of telefonisch.
Je kunt ook een mail met foto’s van je kozijn sturen naar info@partumonline.nl

Wij zullen je dan een specifiek advies geven.

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required