Slechts 10% aanbetaling
Met en zonder montage mogelijk
Beoordeeld met een 9+
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500
Kunststof & Aluminium kozijnen
Voor consument & zakelijke klanten
Previous
Next

kozijnen met subsidie

Inhoudsopgave

Het nieuwe jaar is weer aangebroken, wat inhoudt dat er weer een nieuwe subsidie regeling mogelijk is voor het verbeteren van de isolatie binnen je woning. 1 januari 2022 is de datum waarop je weer in aanmerking kunt komen voor een dergelijke subsidie regeling. Het is zeker geen overbodige luxe om hier gebruik van te maken, want het kan je een mooie besparing opleveren. Zo is gebleken dat je tot wel 150 euro per vierkante meter kunt ontvangen voor je nieuwe aluminium of kunststof kozijnen. Wie van ons zou er niet graag profiteren van een dergelijke regeling? Daarom is nu het beste moment om te kiezen voor nieuwe kunststof of aluminium kozijnen.

subsidie regeling 2022

Voorheen was er sprake van een SEEH regeling. In 2022 is dit anders. Nu is er een ISDE regeling. Deze regeling is uitgebreid met duurzame energieproductie. Hierbij kun je denken aan isolatie in combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen of warmtenetten, maar je kunt ook kiezen voor twee verschillende soorten maatregelen om isolatie binnen je woning toe te passen. Daarnaast kan isolatie gecombineerd worden met bijvoorbeeld een warmtepomp of een zonneboiler. Ook kunststof kozijnen en aluminium kozijnen met dubbel of triple glas is een manier om je huis duurzamer te maken. In combinatie met een isolatiemaatregel kun je dus gebruik maken van subsidie. Deze regeling is van toepassing voor particulieren, bedrijven of VvE’s.

Bovendien gaat ISDE 2022 met enkele pluspunten gepaard ten opzichte van de voorganger. Zo wordt er geen onderscheid meer gemaakt op basis van het soort woning dat je bezit. Het minimaal aantal te isoleren oppervlak in vierkante meters is verlaagd naar 8M2, zodat je sneller aanspraak maakt op deze subsidie. Het glas in de kunststof kozijnen of aluminium kozijnen moeten gecombineerd worden met een isolatie- of warmte maatregel, bijvoorbeeld een warmtepomp. De maximale subsidie voor kunststof of aluminium kozijnen is 150 euro per vierkante meter.

Meer info over de ISDE regeling

ISDE staat voor investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing. Dankzij de ISDE kan er subsidie aangevraagd worden voor uiteenlopende soorten isolatiemaatregelen die als doel hebben om energie te besparen. Ook voor het verduurzamen van de energieproductie kan subsidie aangevraagd worden. Een aantal voorbeelden hiervan zetten we hieronder voor je op een rij:

  • Nieuw glas laten plaatsen in de vorm van HR++ dubbelglas of HR+++ triple glas.
  • Isolatie in allerlei soorten en maten waaronder spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, kruipruimte isolatie en gevelisolatie.
  • Het laten plaatsen van een warmtepomp of zonneboiler.
  • Plaatsen van zonnepanelen.
  • Gebruik maken van windturbines.

Ook kunststof kozijnen en aluminium kozijnen in combinatie met het vervangen van het glas vallen dus onder deze regeling. Hierdoor profiteer je dus extra op het vervangen van je kozijnen.

zonnepanelen

Kunststof of aluminium kozijnen met duurzamere beglazing

Om aanspraak te maken op deze subsidieregeling, is het nodig om kunststof kozijnen of aluminium kozijnen te combineren met een duurzamer soort glas. Hierbij kan gedacht worden aan HR++ dubbelglas of HR++ triple glas. Dit geeft je recht op subsidie, mits er minimaal acht vierkante meter aan glas geplaatst gaat worden. Kunststof of aluminium kozijnen aanbrengen in je huis telt voor één isolerende maatregel. Combineer je het met andere maatregelen, dan kun je de isolatiewaarde van je woning helemaal op peil houden. Dit brengt diverse aangename voordelen met zich mee, zoals een fijner woonklimaat en een beter behoud van de warmte binnen. Zo hoeft er tijdens koude dagen minder gestookt te worden, wat een flinke besparing op je energierekening zal opleveren. Isolatiemaatregelen zijn hierdoor een investering die zichzelf terugverdienen.

Ook de kunststof kozijnen en aluminium kozijnen van Partumonline.nl komen in aanmerking voor de ISDE regeling van 2022. De standaard varianten zijn voorzien van HR++ glas, maar er kan ook gekozen worden voor HR+++ triple glas voor net dat extra beetje comfort en een hogere isolatiewaarde. Het mooie aan ons assortiment is dat je bij ons terecht kunt voor kozijnen met een goede prijs. Onze kozijnen zijn van een hoge kwaliteit en bezitten een uitmuntende isolatiewaarde. Deze waardes voldoen aan de vereisten die nodig zijn om gebruik te kunnen maken van de ISDE subsidie regeling.

Subsidiebedragen voor glas

Of je nu kiest voor aluminium kozijnen of kunststof kozijnen, voor de subsidie dien je dit te combineren met een duurzamere variant van glas. Het soort glas waar je voor kiest heeft een invloed op de hoogte van de subsidie per vierkante meter die je kunt ontvangen. In de tabel hieronder hebben we deze prijzen voor je op een rij gezet:


Glas typeSubsidiebedrag per M2
Kozijn met HR++ dubbel glas€53
24MM Paneel€23
Deur met HR++ dubbel glas€53
Kozijn met HR+++ triple glas€150
36MM Paneel€115
Deur met HR+++ triple glas€150

Wat moet je nog meer weten over de ISDE 2022?

Zowel bedrijven als particulieren kunnen gebruik maken van deze subsidie regeling. Deze regeling geldt alleen voor woningen in Nederland. Daarnaast is het van belang om te weten dat de isolatiemaatregelen geplaatst dienen te worden door een erkend bouwbedrijf. Triple beglazing is de beste optie om te kiezen, aangezien je in verhouding meer korting op je kozijnen hebt. Je mag geen subsidie voor kozijnen aanvragen als je in het verleden ook al van een ISDE regeling gebruik hebt gemaakt hiervoor.

Waar kun je deze subsidie aanvragen?

Subsidie kan aangevraagd worden via het dit E-loket, oftewel de website van de RVO. Een DigiD is vereist. Neem de aanvraagprocedure goed door vooraf. Ga je de subsidie aanvragen, let er dan op dat aan alle voorwaarden voor een subsidie voldaan wordt. Het aanvragen van de subsidie doe je nadat je nieuwe kozijnen (en andere maatregelen) zijn geplaatst. Je kunt tot een jaar na plaatsing subsidie aanvragen. Een bewijs van aanschaf en betaling is vereist.

Waarom kozijnen van Partumonline.nl?

Partumonline.nl kiest voor kwalitatief hoogwaardige leveranciers, maar snapt ook dat je scherpe prijzen wilt. Daarom hebben we onze productie zeer efficiënt ingericht en kopen we grote volumes in. Hierdoor leveren wij kunststof & aluminium kozijnen tegen zeer scherpe prijzen.

Dit zijn de voordelen van Partumonline.nl:

  • Landelijk montage service
  • Slechts 10% aanbetaling
  • Beoordeeld met een 9+
  • Profielen van Deceuninck of Aluplast
  • Gratis bezorgd v.a. €1500

Klantenservice Partumonline.nl

Omdat kunststof kozijnen producten zijn die op maat worden gemaakt, komen er meestal vragen bij kijken voordat je een bestelling plaatst. Ons team van specialisten staan altijd klaar voor een passend advies en zijn daarom goed bereikbaar. Stel je vraag via de livechat, e-mail: info@partumonline.nl of via het telefoonnummer +3172-2340001. Dit telefoonnummer is ook beschikbaar voor vragen via Whatsapp.

Kunstof kozijnen

Je stelt zelf al een kunststof kozijn samen v.a. €123,59

Aluminium kozijnen

Je stelt zelf al een Aluminium kozijn samen v.a. €264,92

Advies nodig? Vraag om een terugbelverzoek!

Wilt u advies of heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag aan ons door. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug!
Waarom bestellen bij partumonline.nl?

Iedere webshop heeft natuurlijk zijn eigen Unique Selling Points. Wij dus ook! Lees hieronder wat we jullie kunnen bieden.

10% aanbetaling
Omdat al onze producten maatwerk zijn, duurt het een aantal weken voordat de bestelling wordt bezorgd. Dat is dan ook de reden waarom wij een aanbetaling van 10% hanteren. Het openstaande bedrag betaal je pas bij levering van de producten.
Beoordeeld met een 9+

We willen onze klanten een optimale ervaring bieden en daar doen we alles voor. Ook wanneer er iets mis is gegaan met je bestelling. We proberen er alles aan te doen om je tevreden te stellen. Dit is dan ook terug te zien in onze reviews die onafhankelijk worden verzameld door het bedrijf Kiyoh. Je kunt via deze link onze reviews vinden.

Landelijke montag service

Al onze producten kunnen los geleverd worden, met inmeetservice of volledige voorzien van montage. Wij werken met diverse montage partners zodat we het hele land kunnen bedienen. Omdat dit door externe bedrijven wordt uitgevoerd wordt hier een aparte offerte voor opgemaakt. Om transparant over de montage kosten te zijn kun je alle prijzen terugvinden in de onderstaande tabel. Ook wordt er bij elk afzonderlijk product onder de “in winkelmand” button een schatting van je montage kosten aangegeven. Hierdoor heb je direct een indicatie wat het kozijn plus de montage kosten zijn.

Montage prijzen
WerkzaamhedenPrijs
Kozijn + deur/raam plaatsen met stellijsten en afwerken: buiten met kit, binnen met afwerklat.€130 per M2
Stellijsten, hoeklijn, schroeven, pur & kit.€22 per meter
Nieuwe loodslab onderkant of bovenkant.€27 per meter
Kozijn+deur/raam verwijderen (tot de erfgrens)€30 per M2
Oude materialen afvoeren (excl.stortkosten)€40
Werken >3 m (steiger) leveren/op- en afbouwen€330
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500

Wanneer je een orderwaarde van meer dan €1500 hebt bereikt, worden je kozijnen en/of deuren gratis bij je thuis afgeleverd! Onder 1500 euro bedragen de verzendkosten 42,35 euro per levering, ongeacht de hoeveelheid kozijnen.

Veel keuze mogelijkheden

Helaas kunnen we niet alle mogelijk opties aanbieden in onze webshop. U kunt wel gemakkelijk een formulier invullen met de gewenste opties, zodat we je een offerte op maat kunnen sturen. Bij ons is namelijk vrijwel alles mogelijk op het gebied van kunststof & aluminium kozijnen. Je kunt hier terecht om handmatig een offerte aan te vragen.

Voor consument en zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten kunnen wij je maatwerk kozijnen verzorgen. Wij hebben hier een speciaal partnerprogramma voor opgesteld. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via mail: info@partumonline.nl of telefoon op: +31 72 – 23 40 001.

Bematen van uw kozijn

De positie van een stijl of dorpel wordt altijd op het midden van de stijl of dorpel aangegeven.

Openingen zijn daarom altijd wat kleiner dan de hart op hartmaten van de stijlen / dorpels

Scroll naar beneden voor informatie over inmeten en details van deuren

INMETEN - EEN VOORBEELD

Onderaan deze pagina staan enkele speciale details voor deuren, zodat je de maat van onderkant deur naar onderkant kozijn kunt zien. 
Dit is handig als je wilt bepalen hoeveel ruimte je wilt tussen onderkant deur en bovenkant vloer. 

Hieronder volgt een voorbeeld voor het inmeten van het kozijn, indien u gebruik maakt van een profiel met een aanslag welke in een stelkozijn wordt geplaatst. 

Inmeten doe je altijd aan de buitenzijde van het kozijn

Stap 1: Meet de breedte van de muur opening op 3 plaatsen

Stap 2: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 790 mm (breedte)

Stap 3: Meet hoogte van het bestaande houten kozijn

Stap 4: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 990 mm (hoogte)


Stap 5: Bestelmaten uit stap 2 en stap 4 invoeren op de site
Breedte: 790 mm Hoogte: 990 mm

Onze site laat nu de buitenwerkse en binnenwerkse maat van het kozijn zien. 
De binnenwerkse maat is kleiner als je gekozen hebt voor een aanslag

Stap 6: Binnenwerkse maten controleren

De site geeft nu ook de binnewerkse maten aan. Controleer aan de binnenzijde of de opening groot genoeg is voor de binnenwerkse maten van het kozijn. Anders past het kozijn niet en moet je of het kozijn iets kleiner maken of de opening aan de binnenzijde aanpassen. Aan de binnenzijde heb je ook ongeveer 5 mm speling nodig (rondom).

Hieronder volgende enkele voorbeelden van de meest voorkomende situaties.

Montage met een stelkozijn en met een aanslag is verreweg de meest voorkomende situatie in Nederland. 

Deze voorbeelden zijn slechts enkele van de vele voorkomende situaties in de praktijk. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. 

Diverse details

Voor meer technische informatie verwijzen wij u graag naar onze montage pagina.
Op de pagina kunnen opties staan welke niet standaard meegeleverd worden.