Slechts 10% aanbetaling
Met en zonder montage mogelijk
Beoordeeld met een 9+
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500
Kunststof & Aluminium kozijnen
Voor consument & zakelijke klanten
Previous
Next

Kozijnen Friesland

Inhoudsopgave

Of je nu een prachtig appartement hebt gekocht in Leeuwarden, een van de mooiste steden van Friesland, of je je huidige villa in Drachten wilt uitbreiden met nieuw raamwerk, kozijnen in Friesland bieden in heel wat verschillende situaties een uitkomst.

Friesland behoort tot de mooiste provincies van het noorden van Nederland en pakt uit met adembenemende natuurgebieden. Als je zelf ook ten volle van het uitzicht op je tuin of de natuur wilt genieten, dan zijn goede kozijnen in je woning vast en zeker een must.

Partumonline.nl helpt je graag op weg bij de zoektocht naar de allerbeste kozijnen voor je woning of appartement in Friesland. Zo haal je meer uit je woning qua comfort, duurzaamheid, uitstraling en gebruiksgemak.

Kozijnen bestellen in Friesland, bij Partumonline.nl

Online kozijnen bestellen, dat is kinderspel dankzij Partumonline.nl. Natuurlijk zijn er dan wel een aantal zaken waar je best rekening mee houdt. Hier vind je alvast enkele goede tips en advies om meer te halen uit je online winkelervaring.

Online de prijs voor je kozijnen berekenen

De prijs voor je kozijnen is natuurlijk erg belangrijk en bij Partumonline.nl kan je die op voorhand berekenen. Dit doe je door het type kozijnen dat je wilt te selecteren en de nodige keuzes te maken op het vlak van afwerking.

Denk maar aan de aanwezigheid van roeden, het type profielen dat je wilt en meer. Het resultaat? Je krijgt in het overzicht meteen de prijs te zien, zodat je onaangename financiële verrassingen vermijdt.

De meerwaarde van kozijnen op maat

Het kan natuurlijk gebeuren dat het type kozijnen dat je zoekt voor je woning in Friesland niet tussen het standaard Partumonline.nl aanbod staat. In dat geval is maatwerk een goed idee.

Op basis van standaard informatie over je persoonlijke wensen – en eventueel zelfs een eigen tekening of schets van de kozijnen – helpt het Partumonline.nl team je met een maatwerk product dat aan alle verwachtingen voldoet.

Kozijnen van onmiskenbare topkwaliteit

Kwaliteit staat centraal bij Partumonline.nl en dat wordt duidelijk uit het gebruik van profielen van vooraanstaande merken. Denk maar aan Deceuninck, K-Vision en Aluplast, keer op keer betrouwbare aanbieders die een breed gamma aan stijlen en een uitstekende kwaliteit garanderen.

Zelf je offerte voor kozijnen samenstellen

Wil je nog meer zicht op de prijs die je betaalt voor je kozijnen in Friesland? Dan is zelf een offerte samenstellen een slimme zet. Bij Partumonline.nl beschik je als klant over de mogelijkheid om je offerte snel en online te berekenen, zonder of met montage. Het gevolg is dat je nog minder financiële twijfels en onduidelijkheid hebt.

Kunststof kozijnen in Friesland

Kunststof kozijnen zijn erg populair tegenwoordig en dat is natuurlijk niet zonder reden. Kunststof is een materiaalsoort die erg duurzaam, geluiddempend, vochtwerend en haast onderhoudsvrij is.

Bij Partumonline.nl vind je tal van kunststof producten, waaronder profielen voor ramen, deuren en schuifpuien. Denk maar aan hefschuifpuien met twee of vier delen, maar ook schuifkiepramen.

Houten kozijnen in Friesland

Houten kozijnen zijn dan weer een goede oplossing wanneer je een natuurlijke, warme indruk in huis wilt creëren. Hout vereist iets meer onderhoud, maar je krijgt er dan wel een uiterst gezellige en chique ogende woning voor in de plaats.

Vervolgens biedt hout heel wat mogelijkheden qua ontwerp en is het goed voor het milieu. Ook binnen het aanbod aan houten producten vind je mogelijkheden voor schuifpuien, deuren en ramen.

Aluminium kozijnen in Friesland

Ten slotte behoort ook aluminium tot de mogelijkheden bij jouw speciaalzaak. Net als bij kunststof en hout vind je tal van opties, waaronder draaikiepramen, gewone draairamen, glasvlak kozijnen met borstwering en nog veel meer.

Aluminium kozijnen zijn daarbij erg stevig, uiterst duurzaam, gemakkelijk te herstellen en eenvoudig in onderhoud. Ook is het een goede optie als je een materiaalsoort zoekt die beter isoleert dan hout, maar ook langer meegaan dan kunststof.

Kozijnen plaatsen in Friesland

Overtuigd van de meerwaarde van kozijnen voor je woning in Friesland bij Partumonline.nl? Dan is het aankopen van jouw favoriete kozijnen alvast geen uitdaging meer. Aan de andere kant is het natuurlijk ook belangrijk dat die kozijnen in Friesland op de juiste manier geïnstalleerd worden. Enkel zo geniet je er volop van, nu en op de lange termijn.

Gelukkig kunnen wij je bij Partumonline.nl helpen bij deze opdracht, dankzij een professioneel montageteam. Alle bovenstaande kozijnen worden op deskundige wijze, vlot en veilig in je woning gemonteerd, zodat je er meteen van kunt genieten.

Het grote voordeel? Partumonline.nl werkt samen met montagepartners die van wanten weten en dus keer op keer de beste service leveren. Zo slaap je alvast op beide oren als het gaat om de kozijnen in je huis in Friesland, bespaar je nu tijd en geld op de lange termijn.

Waarom Partumonline.nl? Een uitstekende service, het beste advies en meer

Kozijnen in Friesland bestellen en op professionele wijze laten plaatsen is een must-do als je méér uit je woning wilt halen. Maar wat maakt de service van Partumonline.nl nu juist zo veel beter dan andere specialisten? Belangrijk om te weten voor je met ons in zee gaat:

  • Slechts 10% aanbetaling
  • Onze service wordt beoordeeld met een 9+
  • Je geniet van een landelijke montagedienst
  • De bezorging van je kozijnen is gratis vanaf 1500 euro
  • Je hebt toegang tot ongelofelijk veel keuzemogelijkheden
  • Wij bieden oplossingen voor zakelijke en particuliere klanten

Kortom, het volledige plaatje. Klaar om je woning of appartement in Friesland nieuw leven in te blazen? Vertrouw op de kwaliteit, service en mogelijkheden van Partumonline.nl om écht waarde te krijgen voor je geld. Je wooncomfort, veiligheid en interieur zullen er alleen maar baat bij hebben.

Advies nodig? Vraag om een terugbelverzoek!

Wilt u advies of heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag aan ons door. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug!
Waarom bestellen bij partumonline.nl?

Iedere webshop heeft natuurlijk zijn eigen Unique Selling Points. Wij dus ook! Lees hieronder wat we jullie kunnen bieden.

10% aanbetaling
Omdat al onze producten maatwerk zijn, duurt het een aantal weken voordat de bestelling wordt bezorgd. Dat is dan ook de reden waarom wij een aanbetaling van 10% hanteren. Het openstaande bedrag betaal je pas bij levering van de producten.
Beoordeeld met een 9+

We willen onze klanten een optimale ervaring bieden en daar doen we alles voor. Ook wanneer er iets mis is gegaan met je bestelling. We proberen er alles aan te doen om je tevreden te stellen. Dit is dan ook terug te zien in onze reviews die onafhankelijk worden verzameld door het bedrijf Kiyoh. Je kunt via deze link onze reviews vinden.

Landelijke montag service

Al onze producten kunnen los geleverd worden, met inmeetservice of volledige voorzien van montage. Wij werken met diverse montage partners zodat we het hele land kunnen bedienen. Omdat dit door externe bedrijven wordt uitgevoerd wordt hier een aparte offerte voor opgemaakt. Om transparant over de montage kosten te zijn kun je alle prijzen terugvinden in de onderstaande tabel. Ook wordt er bij elk afzonderlijk product onder de “in winkelmand” button een schatting van je montage kosten aangegeven. Hierdoor heb je direct een indicatie wat het kozijn plus de montage kosten zijn.

Montage prijzen
WerkzaamhedenPrijs
Kozijn + deur/raam plaatsen met stellijsten en afwerken: buiten met kit, binnen met afwerklat.€130 per M2
Stellijsten, hoeklijn, schroeven, pur & kit.€22 per meter
Nieuwe loodslab onderkant of bovenkant.€27 per meter
Kozijn+deur/raam verwijderen (tot de erfgrens)€30 per M2
Oude materialen afvoeren (excl.stortkosten)€40
Werken >3 m (steiger) leveren/op- en afbouwen€330
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500

Wanneer je een orderwaarde van meer dan €1500 hebt bereikt, worden je kozijnen en/of deuren gratis bij je thuis afgeleverd! Onder 1500 euro bedragen de verzendkosten 42,35 euro per levering, ongeacht de hoeveelheid kozijnen.

Veel keuze mogelijkheden

Helaas kunnen we niet alle mogelijk opties aanbieden in onze webshop. U kunt wel gemakkelijk een formulier invullen met de gewenste opties, zodat we je een offerte op maat kunnen sturen. Bij ons is namelijk vrijwel alles mogelijk op het gebied van kunststof & aluminium kozijnen. Je kunt hier terecht om handmatig een offerte aan te vragen.

Voor consument en zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten kunnen wij je maatwerk kozijnen verzorgen. Wij hebben hier een speciaal partnerprogramma voor opgesteld. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via mail: info@partumonline.nl of telefoon op: +31 72 – 23 40 001.

Bematen van uw kozijn

De positie van een stijl of dorpel wordt altijd op het midden van de stijl of dorpel aangegeven.

Openingen zijn daarom altijd wat kleiner dan de hart op hartmaten van de stijlen / dorpels

Scroll naar beneden voor informatie over inmeten en details van deuren

INMETEN - EEN VOORBEELD

Onderaan deze pagina staan enkele speciale details voor deuren, zodat je de maat van onderkant deur naar onderkant kozijn kunt zien. 
Dit is handig als je wilt bepalen hoeveel ruimte je wilt tussen onderkant deur en bovenkant vloer. 

Hieronder volgt een voorbeeld voor het inmeten van het kozijn, indien u gebruik maakt van een profiel met een aanslag welke in een stelkozijn wordt geplaatst. 

Inmeten doe je altijd aan de buitenzijde van het kozijn

Stap 1: Meet de breedte van de muur opening op 3 plaatsen

Stap 2: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 790 mm (breedte)

Stap 3: Meet hoogte van het bestaande houten kozijn

Stap 4: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 990 mm (hoogte)


Stap 5: Bestelmaten uit stap 2 en stap 4 invoeren op de site
Breedte: 790 mm Hoogte: 990 mm

Onze site laat nu de buitenwerkse en binnenwerkse maat van het kozijn zien. 
De binnenwerkse maat is kleiner als je gekozen hebt voor een aanslag

Stap 6: Binnenwerkse maten controleren

De site geeft nu ook de binnewerkse maten aan. Controleer aan de binnenzijde of de opening groot genoeg is voor de binnenwerkse maten van het kozijn. Anders past het kozijn niet en moet je of het kozijn iets kleiner maken of de opening aan de binnenzijde aanpassen. Aan de binnenzijde heb je ook ongeveer 5 mm speling nodig (rondom).

Hieronder volgende enkele voorbeelden van de meest voorkomende situaties.

Montage met een stelkozijn en met een aanslag is verreweg de meest voorkomende situatie in Nederland. 

Deze voorbeelden zijn slechts enkele van de vele voorkomende situaties in de praktijk. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. 

Diverse details

Voor meer technische informatie verwijzen wij u graag naar onze montage pagina.
Op de pagina kunnen opties staan welke niet standaard meegeleverd worden.