Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifpuien
Slechts 10% aanbetaling
Landelijke montage service
Bezorgd met eigen truck
Voor consument & zakelijk
Topkwaliteit componenten
Veel keuze mogelijkheden
Hoog Beoordeeld
HULP
Klantenservice
(Aan)vraag of hulp nodig? Klik op een van de onderstaande links en je neemt direct contact op.
Chat met ons
CASHBACK
Subsidie 2023
Meer dan 8M2 aan kozijnen vervangen? Ontvang tussen de €264 en €4972 subsidie met de 2023 ISDE regeling.
Meer info
ZELF DOEN
Offerte uitprinten
Liever niet wachten op een offerte? Draai deze dan zelf uit. Bekijk informatie.
Meer info

Toont alle 3 resultaten

Helaas kunnen wij niet alle opties en mogelijkheden laten zien in onze webshop. Bij Partumonline.nl is vrijwel elke optie mogelijk. Laat uw wensen achter in het formulier en we proberen zo snel mogelijk je offerte klaar te maken.
Offerte aanvragen

Kunststof schuifpui

Met een kunststof Schuifpui voeg je alleen maar toe aan je uiteindelijke wooncomfort, de uitstraling van je interieur en nog veel meer. Dat is dan ook waarom je bij Partumonline een uitgebreid gamma aan kunststof Schuifpuien vindt, die elk op hun eigen manier je woonervaring verbeteren.

Kunststof is een erg populair materiaal tegenwoordig en dat is natuurlijk niet zomaar. Jouw professionele aanbieder van Schuifpuien heeft dan ook heel wat kunststof modellen in petto.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van kunststof hefschuifpuien? Wat kan je zoal verwachten van de mogelijkheden bij Partumonline en waarop moet je letten als je een Schuifpui uit kunststof zoekt? Hieronder lees je meer.

De belangrijkste voordelen van kunststof Schuifpuien

Voor je zomaar een schuifpui van kunststof aankoopt, wil je natuurlijk weten wat de meerwaarde van dit materiaal en een kunststof hefschuifpui op zich is. Naast hout en aluminium is kunststof een van de meest voorkomende materiaalsoorten als het gaat om raamwerk.

 1. Kunststof is duurzaam
  In de eerste plaats is kunststof een duurzaam materiaal, waardoor het tot wel 50 jaar meegaat. Dat betekent dat de initiële investering in je schuifpui wel degelijk iets oplevert op de lange termijn.
 2. Sterk en veilig
  Als je kiest voor kunststof Schuifpuien van bij een erkend verdeler, dan ben je zeker van raamwerk dat goed bestand is tegen inbraak, brand en meer. Dit is vooral zo als je ook gebruik maakt van hoogwaardig deurbeslag, zodat inbrekers geen kans maken.
 3. Flexibel qua afwerking
  Op het vlak van afwerking zijn er oneindig veel mogelijkheden. Wil je een kunststof Schuifpui met een klassieke uitstraling, door de combinatie van een eenvoudig design en een donkere, houtachtige kleur? Misschien ben je wel eerder op zoek naar een Schuifpui uit kunststof die wat strakker oogt? Wat je voorkeur ook mag zijn, bij Partumonline.nl vind je alles.
 4. Meer licht in huis
  Daarbij komt natuurlijk ook dat alle Schuifpuien zorgen voor meer natuurlijke lichtinval. Dit is grotendeels te danken aan het feit dat een pui in feite uit een deurgedeelte en een vast gedeelte bestaat, die beide over glas beschikken.
 5. Een groter ogende ruimte
  Een bijkomend voordeel van dat glas in je kunststof Schuifpui is ook dat de woonkamer of een andere ruimte waar de schuifpui op aansluit wat ruimer oogt. Zo’n schuifpui vormt immers een verbindingsstuk tussen tuin en woning.

Een breed aanbod aan kunststof Schuifpuien bij Partumonline.nl

De voordelen van kunststof Schuifpuien zijn duidelijk, maar welke mogelijkheden bestaan er nu zoal bij jouw speciaalzaak? Er zijn tal van verschillende modellen, die elk wat meer uitleg verdienen:

 1. Een 2-delige kunststof Schuifpui
  Deze Schuifpui bestaat uit 2 afzonderlijke delen, waarvan je één kunt openschuiven. Het voordeel van zo’n schuifpui is dat hij in relatief compacte afmetingen verkrijgbaar is (vanaf 1500 mm breed op 1900 mm hoog), waardoor het dus ook een goede oplossing is voor iets kleinere woonkamers, balkons of bij de keuken.

 2. Een 4-delige Kunststof Schuifpui
  Vervolgens is er ook een Schuifpui die uit 4 delen bestaat. De bediening en werking zijn dezelfde als bij de 2-delige variant, maar logischerwijs neemt dit model iets meer plaats in beslag en is de doorgang dubbel zo groot. Een bijkomend voordeel is dat je nog méér natuurlijk licht in huis krijgt door de combinatie van 2 vaste, met glas afgewerkte ramen aan de zijkanten van de schuifpui.Deze schuifpui is trouwens ook verkrijgbaar in een omgekeerd ontwerp, waarbij de schuifdeuren aan de buitenzijde van het frame komen. Op die manier beschikt de schuifpui in het midden over een dubbel, vast gedeelte met 2 ramen.
 3. Een kunststof schuifkiepraam
  Vervolgens kan je ook kiezen voor een schuifkiepraam uit kunststof. Dit model is vooral interessant wanneer je niet al te brede muren hebt, maar toch meer lichtinval in huis wilt. Beide delen van het raam zijn een stukje smaller dan bij een gewone Schuifpui. Daarbij kan je één deel van dit raam zowel kiepen (verticaal openzetten) als schuiven (horizontaal openzetten).

Belangrijke factoren bij de zoektocht naar een kunststof Schuifpui

Weten welke mogelijkheden er bestaan bij jouw speciaalzaak, dat is een belangrijke eerste stap bij de zoektocht naar een goede kunststof Schuifpui. Toch houd je best ook rekening met een aantal andere factoren:

 1. De afmetingen
  Zoals gezegd bestaat er heel wat variatie op het vlak van afmetingen. Een kunststof Schuifpui is maximaal 6500 mm breed op 2600 mm hoog, terwijl een schuifkiepraam net iets meer dan 4 meter breed kan worden. Bij een schuifpui van kunststof in een kleur zijn er helaas beperkte mogelijkheden.
 2. Het isolatieglas
  Bij Partumonline.nl heb je ongelofelijk veel keuze als het gaat om glas in je schuifpui, afhankelijk van je persoonlijke wensen op het vlak van isolatie. Van dubbel HR++ glas met 2-zijdige afwerking en letselveiligheid tot triple HR++ glas dat doorvalveilig en zonwerend is, alles kan.
 3. De kleur
  Ook kleur is een belangrijk aspect bij het samenstellen van je nieuwe kunststof Schuifpuien. De mogelijkheden bij jouw speciaalzaak zijn divers: donkergroen met houtnerf, een zilver aluminium structuur of basis zwart, alles is mogelijk.

Partumonline.nl: kunststof schuifpuien inclusief montage

Je nieuwe kunststof schuifpuien op professionele wijze laten monteren is al even belangrijk als het juiste model vinden. Bij Partumonline.nl helpen we je dan ook graag met een doelgerichte, betrouwbare montage van je nieuw aangekochte raamwerk.

Wat kan je verwachten van deze montage? Een nauwgezette, professionele aanpak met een goede communicatie en een prachtig en duurzaam resultaat. Ook hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten: bij het aanvragen van een offerte krijg je altijd te zien hoe veel de montage je zal kosten. En dat geeft je natuurlijk heel wat zekerheid!

Vertrouw op Partumonline.nl voor de beste kunststof Schuifpuien

Partumonline.nl helpt je graag bij de zoektocht naar de perfecte kunststof Schuifpui voor jouw woonstijl, budget en beschikbare ruimte. Natuurlijk wil je je zo goed mogelijk informeren voor je de sprong waagt en daarom beantwoorden wij al je vragen met plezier.

Heb je twijfels over de kunststof Schuifpui die je op het oog hebt? Vragen in verband met een bestelling, de configurator of je prijzen? Neem dan gerust contact met ons op en het vinden van een kunststof Schuifpui die je bij je woning past, wordt kinderspel.

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required