rehau synego vlak profiel

Rehau SYNEGO vlak

Wil je je huis energiezuiniger maken en de waarde ervan verhogen? Overweeg dan de installatie van Rehau kunststof kozijnen. Met het nieuwe SYNEGO vlak profiel bieden deze kozijnen tot wel 50% meer warmte-isolatie in vergelijking met standaardramen. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijke besparingen op je stookkosten, maar zorgt er ook voor dat de waarde van je huis stijgt, zowel nu als in de toekomst. Ontdek de voordelen van Rehau kunststof kozijnen en maak je woning duurzamer en comfortabeler.

Stel kozijn samen

Rehau Synego – Efficiëntie en Design in Perfecte Harmonie

Het Rehau Synego vlak profiel is de ideale keuze voor energiebewuste klanten. Met een Uf-waarde van maximaal 0,94 W/m²K biedt dit systeem uitstekende warmte-isolatie en energie-efficiëntie. Daarnaast zijn er talloze designvarianten beschikbaar, waardoor je je ramen kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en stijl. Kies uit diverse functionele combinaties, zoals draai-kiepramen, kiepramen, alleen-kiep ramen, alleen-draai ramen of combinatieramen met vaste kozijnen. Met Rehau Synego kozijnen geniet je niet alleen van een stralende uitstraling, maar ook van functionaliteit die jarenlang meegaat.

Voordelen van Rehau Kunststof Kozijnen – Duurzaamheid en Designvrijheid

Rehau kunststof kozijnen bieden talloze voordelen voor jouw woning. Met hoge warmte-efficiëntie bespaar je energie en verlaag je je energierekeningen. Daarnaast zorgen de kozijnen voor uitstekende geluidsisolatie, waardoor je kunt genieten van rust en stilte in je huis. Dankzij de individuele inbraakbeveiliging kun je met een gerust hart wonen en je veilig voelen. Bovendien bieden de kozijnen designvrijheid met meer dan 220 kleuren en diverse vormen, waardoor je je ramen kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Met Rehau kunststof kozijnen draag je ook bij aan een verantwoorde en milieuvriendelijke productie, dankzij de grondstofbesparende fabricage.

Bereken eenvoudig de prijs van je Rehau Synego vlak profiel

Wil je weten wat de kosten zijn van het Rehau Synego vlak profiel voor je kozijnen? Bij Partumonline kun je gemakkelijk online de prijs berekenen. Maak gebruik van hun handige prijscalculator op hun website om een indicatie te krijgen van de kosten op basis van jouw specifieke configuratie. Partumonline biedt ook een uitstekende klantenservice, dus als je vragen hebt, staan ze klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw woning. Kies vandaag nog voor Rehau Synego vlak profiel en geniet van energiezuinige en stijlvolle kozijnen die je huis transformeren.

Specificaties
0,94 W/(m²·K)
Uw-waarde vanaf
0,92 W/(m²·K)
Uf-waarde vanaf
5
Aantal kamers kader
6
Aantal kamers vleugel
Staal
Kern
2
Afdichtingen
80 mm
inbouwdiepte
18 mm
aanslag
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required