Schüco schuifpui LivingSlide HST

Het Schüco LivIngSlide hefschuifsysteem is een innovatieve oplossing die ontworpen is met het oog op kosteneffectieve productie en eenvoudige montage. Het systeem biedt uitstekende thermische isolatie en een modern, aantrekkelijk design. In dit artikel bespreken we de voordelen van de Schüco LivIngSlide en waarom het een uitstekende keuze is voor elke klant.

Stel kozijn samen

Uitstekende thermische isolatie

Een van de belangrijkste voordelen van de Schüco LivIngSlide is de uitstekende thermische isolatie die het biedt. Dit hefschuifsysteem is ontworpen met de systeemmaten van Schüco LivIng als uitgangspunt, waardoor het compatibel is met een groot aantal accessoireprofielen zoals glaslatten en andere beglazingsaccessoires. Het systeem beschikt over in de fabriek ingerolde, lasbare EPDM-glasdichtingen die zorgen voor een optimale dichtheid en voorkomen tocht en condensvorming. Dit alles zorgt voor een aangename leefomgeving en verlaagt het energieverbruik.

Modern en aantrekkelijk design

Een ander sterk kenmerk van de Schüco LivIngSlide is het moderne, aantrekkelijke design. Het vlakke design vermijdt de gebruikelijke openingen op het vaste gedeelte en creëert zo moderne lijnen met een eenvoudige reiniging. De smalle middenstijl garandeert maximale lichtinval, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel en een optimaal daglichtniveau. Bovendien is de Schüco LivIngSlide in het Schüco kleurenconcept geïntegreerd, waardoor het naadloos aansluit op de stijl van uw woning.

Flexibel en veelzijdige schuifpui

Een ander sterk kenmerk van de Schüco kunststof Schuifpui is het moderne, aantrekkelijke design. Het vlakke design vermijdt de gebruikelijke openingen op het vaste gedeelte en creëert zo moderne lijnen met een eenvoudige reiniging. De smalle middenstijl garandeert maximale lichtinval, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel en een optimaal daglichtniveau. Bovendien is de schuifpui in het Schüco kleurenconcept geïntegreerd. Met een keuze uit meer dan 50 folies is er altijd een kleur die naadloos aansluit op de stijl van je woning.

Schuco schuifpui prijs

Als je geïnteresseerd bent in het aanschaffen van de Schüco LivIngSlide hefschuifpui, dan wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn. Bij Partumonline kun je eenvoudig en snel de prijs van jouw Schüco schuifpui berekenen. Onze handige online tool maakt het mogelijk om de verschillende opties en accessoires te selecteren en direct de prijs te zien. Bovendien bieden wij concurrerende prijzen, waardoor je altijd verzekerd bent van een goede deal.

Mocht je vragen hebben over de Schüco kunststof schuifpui of over het bestelproces, dan staan onze deskundige medewerkers van de klantenservice voor je klaar. Zij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuzes en kunnen je voorzien van advies op maat. Zo ben je verzekerd van een kunststof schuifpui die perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Wacht niet langer en bereken nu de prijs van jouw Schüco LivIngSlide schuifpui bij Partumonline.

Specificaties
1,3 W/(m²·K)
Uf-waarde
5
Aantal kamers
Staal
Kern
194 mm
inbouwdiepte
20mm
Aanslag
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required