Slechts 10% aanbetaling
Met en zonder montage mogelijk
Beoordeeld met een 9+
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500
Kunststof & Aluminium kozijnen
Voor consument & zakelijke klanten
Previous
Next

Kozijnen Groningen

Inhoudsopgave

Noord-Nederland pakt uit met ongelofelijk veel prachtige steden en provincies, waaronder Groningen. Naast het feit dat de stad Groningen een van de grootste van het land is, is het ook een prachtige plaats om te wonen.

Heb je een huis of appartement in Groningen en wil je nog meer halen uit je luxe en comfort? Dan zijn de juiste kozijnen een must. Partumonline.nl helpt je alvast met een breed gamma aan kozijnen in Groningen, zodat je woning op alle vlakken aan de verwachtingen voldoet.

Kozijnen bestellen in Groningen

Je kozijnen bestellen in Groningen via Partumonline.nl, dat brengt heel wat voordelen met zich mee. Toch loont het de moeite om je op voorhand te informeren over de mogelijkheden en handige tips te krijgen in verband met kozijnen bestellen. Hieronder lees je daar meer over.

Online de prijs berekenen voor je kozijnen

Wat maakt de service van Partumonline.nl écht de moeite waard? Het feit dat je helemaal zelf de prijs voor je nieuwe kozijnen online kunt berekenen. Op die manier kom je niet voor onaangename financiële verrassingen te staan, weet je precies hoe veel je uitgeeft en aan wat.

Het vastleggen van de prijs voor je kozijnen in Groningen is erg eenvoudig. Op basis van je selectie in het online aanbod kies je zelf welke uitbreidingen of eigenschappen je wilt voor je kozijnen. Goede voorbeelden daarvan zijn de roeden, het soort isolatieglas en de afmetingen. Het resultaat is dat je meteen de prijs te zien krijgt in het overzicht. Gemakkelijker kan dus niet!

Waarom kies je voor kozijnen op maat?

Natuurlijk kan het altijd zijn dat de kozijnen in Groningen die je zoekt niet beschikbaar zijn in het standaard gamma van jouw speciaalzaak. Bijvoorbeeld omdat je een extra groot kozijn zoekt voor een brede hefschuifpui of omdat de kleur die je wilt niet tussen de mogelijkheden staat.

In dat geval is maatwerk een goed idee en ook dat kan bij Partumonline.nl. Op basis van een beschrijving van je gewenste kozijnen en eventueel een schets of tekening stelt het team een specifieke offerte samen. Zo ben je dus niet beperkt als het gaat om het ontwerp van je nieuwe kozijnen in Groningen.

Kozijnen in Groningen van de allerbeste kwaliteit

De zoektocht naar goede kozijnen in Groningen bij jouw speciaalzaak wordt zo veel gemakkelijker als je zeker bent van de beste kwaliteit. Partumonline.nl ziet duurzame, kwalitatief hoogwaardige kozijnen als een must in elke woning. Dat is dan ook waarom je enkel kozijnprofielen vindt binnen het aanbod van vooraanstaande merken, zoals Aluplast, Deceuninck, Gealan en nog veel meer.

Die kwaliteit komt echter ook tot uiting in de vorm van duurzame, stalen frames voor alle producten, een inbraakwerend ontwerp met SKG-keurmerk en de aanwezigheid van hoogwaardig isolatieglas. Zo dragen je nieuwe kozijnen in Groningen effectief bij aan je leefcomfort, veiligheid en duurzaamheid.

Zelf een offerte samenstellen, dat kan bij Partumonline.nl

Hoewel het natuurlijk interessant kan zijn als jouw speciaalzaak een offerte samenstelt, beschik je ook over de mogelijkheid om dat zelf te doen. Dit geeft je nét iets meer controle over je uitgaven, de diensten waar je een beroep op doet en meer.

Zelf een offerte samenstellen kan eenvoudig op de pagina van het kozijn dat je hebt gekozen, inclusief of zonder montage. Ook kan je eventuele andere opties selecteren, zoals plaatsing op de 1e verdieping, een stuk muur verwijderen, enzovoort.

Kunststof kozijnen in Groningen

Kunststof kozijnen zijn een heuse aanwinst voor je interieur of werkplaats, dat is zeker. Dit duurzame, geluiddempende en onderhoudsvrije materiaal komt bij Partumonline.nl in heel wat verschillende vormen, zoals dubbele draaikiepramen met bovenlicht en vaste glaskozijnen met een of meerdere vakken. Hierbij heb je ook de keuze tussen profielen van merken als Deceuninck, K-Vision en meer.

Houten kozijnen in Groningen

Houten kozijnen, ramen, schuifpuien en deuren behoren eveneens tot het gamma van Partumonline.nl. Hout is vooral interessant voor wie een natuurlijke, traditionele uitstraling in huis wil. Daarbij is dit materiaal ook erg duurzaam, gemakkelijk aan te passen op basis van je woonstijl en erg stevig. Vooral hardhouten kozijnen, zoals die van Maranti, behoren tot het topsegment van het aanbod op de markt.

Aluminium kozijnen in Groningen

Ten slotte kan je bij Partumonline.nl ook kiezen voor aluminium kozijnen, bijvoorbeeld voor ramen, deuren, schuifpuien en zelfs harmonicadeuren. Aluminium kozijnen – vooral van merken als Deceuninck – isoleren goed, zijn erg duurzaam en gemakkelijk te herstellen. Of je nu een gewone aluminium achterdeur zoekt voor in je garage, een draaikiepraam met vast glasvlak of een harmonicadeur om ruimte te besparen, alles kan bij jouw speciaalzaak.

Kozijnen plaatsen in Groningen

Welk materiaal kozijnen in Groningen je ook kiest, bij Partumonline.nl geniet je altijd van een complete en professionele service. Daartoe behoort natuurlijk ook de montage van je nieuw aangekochte kozijnen.

Het grote voordeel? Wij werken samen met betrouwbare partners voor het installeren van je kozijnen. Zo ben je zeker van een prachtig en duurzaam resultaat dat je woningwaarde- en comfort alleen maar positief beïnvloedt.

Waarom moet je vertrouwen op Partumonline.nl?

Ben je op zoek naar een aanbieder van kozijnen in Groningen die je echt kunt vertrouwen? Dan ben je bij Partumonline.nl alvast aan het goede adres. Jouw speciaalzaak in Groningen garandeert niet enkel de beste kwaliteit, maar ook een service om u tegen te zeggen:

  • Niet meer dan 10% aanbetaling
  • Klanten beoordelen ons met een 9+
  • Wij bieden een landelijke montageservice
  • Gratis bezorging vanaf € 1500
  • Ongelofelijk veel keuzemogelijkheden
  • Zowel voor consumenten als zakelijke klanten

Wil je de zoektocht naar de beste kozijnen in Groningen ten slotte gemakkelijker maken? Heb je vragen in verband met producten, prijzen of leveringsmogelijkheden? Contacteer ons dan voor gedegen advies en antwoorden op al je vragen!

Advies nodig? Vraag om een terugbelverzoek!

Wilt u advies of heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag aan ons door. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug!
Waarom bestellen bij partumonline.nl?

Iedere webshop heeft natuurlijk zijn eigen Unique Selling Points. Wij dus ook! Lees hieronder wat we jullie kunnen bieden.

10% aanbetaling
Omdat al onze producten maatwerk zijn, duurt het een aantal weken voordat de bestelling wordt bezorgd. Dat is dan ook de reden waarom wij een aanbetaling van 10% hanteren. Het openstaande bedrag betaal je pas bij levering van de producten.
Beoordeeld met een 9+

We willen onze klanten een optimale ervaring bieden en daar doen we alles voor. Ook wanneer er iets mis is gegaan met je bestelling. We proberen er alles aan te doen om je tevreden te stellen. Dit is dan ook terug te zien in onze reviews die onafhankelijk worden verzameld door het bedrijf Kiyoh. Je kunt via deze link onze reviews vinden.

Landelijke montag service

Al onze producten kunnen los geleverd worden, met inmeetservice of volledige voorzien van montage. Wij werken met diverse montage partners zodat we het hele land kunnen bedienen. Omdat dit door externe bedrijven wordt uitgevoerd wordt hier een aparte offerte voor opgemaakt. Om transparant over de montage kosten te zijn kun je alle prijzen terugvinden in de onderstaande tabel. Ook wordt er bij elk afzonderlijk product onder de “in winkelmand” button een schatting van je montage kosten aangegeven. Hierdoor heb je direct een indicatie wat het kozijn plus de montage kosten zijn.

Montage prijzen
WerkzaamhedenPrijs
Kozijn + deur/raam plaatsen met stellijsten en afwerken: buiten met kit, binnen met afwerklat.€130 per M2
Stellijsten, hoeklijn, schroeven, pur & kit.€22 per meter
Nieuwe loodslab onderkant of bovenkant.€27 per meter
Kozijn+deur/raam verwijderen (tot de erfgrens)€30 per M2
Oude materialen afvoeren (excl.stortkosten)€40
Werken >3 m (steiger) leveren/op- en afbouwen€330
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500

Wanneer je een orderwaarde van meer dan €1500 hebt bereikt, worden je kozijnen en/of deuren gratis bij je thuis afgeleverd! Onder 1500 euro bedragen de verzendkosten 42,35 euro per levering, ongeacht de hoeveelheid kozijnen.

Veel keuze mogelijkheden

Helaas kunnen we niet alle mogelijk opties aanbieden in onze webshop. U kunt wel gemakkelijk een formulier invullen met de gewenste opties, zodat we je een offerte op maat kunnen sturen. Bij ons is namelijk vrijwel alles mogelijk op het gebied van kunststof & aluminium kozijnen. Je kunt hier terecht om handmatig een offerte aan te vragen.

Voor consument en zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten kunnen wij je maatwerk kozijnen verzorgen. Wij hebben hier een speciaal partnerprogramma voor opgesteld. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via mail: info@partumonline.nl of telefoon op: +31 72 – 23 40 001.

Bematen van uw kozijn

De positie van een stijl of dorpel wordt altijd op het midden van de stijl of dorpel aangegeven.

Openingen zijn daarom altijd wat kleiner dan de hart op hartmaten van de stijlen / dorpels

Scroll naar beneden voor informatie over inmeten en details van deuren

INMETEN - EEN VOORBEELD

Onderaan deze pagina staan enkele speciale details voor deuren, zodat je de maat van onderkant deur naar onderkant kozijn kunt zien. 
Dit is handig als je wilt bepalen hoeveel ruimte je wilt tussen onderkant deur en bovenkant vloer. 

Hieronder volgt een voorbeeld voor het inmeten van het kozijn, indien u gebruik maakt van een profiel met een aanslag welke in een stelkozijn wordt geplaatst. 

Inmeten doe je altijd aan de buitenzijde van het kozijn

Stap 1: Meet de breedte van de muur opening op 3 plaatsen

Stap 2: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 790 mm (breedte)

Stap 3: Meet hoogte van het bestaande houten kozijn

Stap 4: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 990 mm (hoogte)


Stap 5: Bestelmaten uit stap 2 en stap 4 invoeren op de site
Breedte: 790 mm Hoogte: 990 mm

Onze site laat nu de buitenwerkse en binnenwerkse maat van het kozijn zien. 
De binnenwerkse maat is kleiner als je gekozen hebt voor een aanslag

Stap 6: Binnenwerkse maten controleren

De site geeft nu ook de binnewerkse maten aan. Controleer aan de binnenzijde of de opening groot genoeg is voor de binnenwerkse maten van het kozijn. Anders past het kozijn niet en moet je of het kozijn iets kleiner maken of de opening aan de binnenzijde aanpassen. Aan de binnenzijde heb je ook ongeveer 5 mm speling nodig (rondom).

Hieronder volgende enkele voorbeelden van de meest voorkomende situaties.

Montage met een stelkozijn en met een aanslag is verreweg de meest voorkomende situatie in Nederland. 

Deze voorbeelden zijn slechts enkele van de vele voorkomende situaties in de praktijk. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. 

Diverse details

Voor meer technische informatie verwijzen wij u graag naar onze montage pagina.
Op de pagina kunnen opties staan welke niet standaard meegeleverd worden.