Kwaliteit

Wij kiezen uitsluitend voor top kwaliteit componenten in onze kozijnen

Profielen van Deceuninck/Inoutic

Voor onze profielen hebben we gekozen voor Deceuninck/Inoutic. Dit is wereldwijd één van de grootste leveranciers van kunststof kozijn profielen.
Veel kozijnen leveranciers in Nederland en in het buitenland maken gebruik van hun profielen. Deceuninck/Inoutic heeft een hoge kwaliteit, mooi design en een perfecte afwerking.
Deceuninck/Inoutic is naast een kwaliteitsproduct, ook nog een maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. Onlangs hebben zij een recycle fabriek geopend, waardoor er voor de productie van kozijnprofielen veel materiaal op een milieuvriendelijke manier wordt herverwerkt.

Enkele kenmerken:
Profielen zijn met staal versterkt, voor sterke kozijnen, nodig in ons winderig klimaat
Profielen hebben minimaal 5 kamers, waardoor ze uitstekende isolatiewaarden hebben
KOMO keur op onze profielen. KOMO is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk in de bouw
Te leveren met triple glas voor nog betere isolatie waarden.

Hst profiel

AUBI Siegenia beslag

Fittings low res

Voor ons beslag maken we gebruik ik van o.a. AUBI Siegenia producten. Zij hebben zeer robuust en slijtvast beslag op de markt gebracht. Daarbij heeft AUBI Siegenia standaard een microventilatie stand op draai-kiep ramen. Hierdoor kunt u met een gerust hart ventileren, zonder dat het raam helemaal open hoeft.

Micro ventialtie 2

AUBI Siegenia levert in Nederland naar vele kozijn fabrikanten in zowel hout, aluminium en kunststof. Dit is uiteraard alleen mogelijk als er kwaliteit geleverd wordt.

Glas van Saint Gobain

Saint Gobain is een van de allergrootste glasleveranciers ter wereld. Onze kozijnen fabriek maakt onder andere gebruik van Saint Gobain producten voor de beglazing van de kozijnen.

Depositphotos 25974013 xl 2015

Krukken van Hoppe

Hoppe is de nummer 1 leverancier op het gebied van raam en deur krukken.

Tokyo with key silver f1

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required