Grafietzwarte 3-delige aluminium harmonicadeur in Voorthuizen

Grafietzwarte 3-delige aluminium harmonicadeur in Voorthuizen

Project omschrijving

In het schilderachtige Voorthuizen hebben we met veel enthousiasme onze klant verblijd met een weergaloze aluminium harmonicadeur. Deze harmonieuze deur bestaat uit een ensemble van 3 deuren die sierlijk naar één zijde kunnen worden gevouwen. Het fraaie aan dit ontwerp? De veelzijdigheid ervan. Je kunt namelijk ook de praktische loopdeur afzonderlijk gebruiken, zonder de gehele harmonica te hoeven openen.

Wat betreft de esthetiek is gekozen voor de elegante Grafietzwart RAL 9011-tint met een verfijnde matte afwerking. Maar er is meer dan alleen de buitenkant. Deze harmonicadeur biedt ook sublieme isolatiekwaliteiten dankzij het triple glas, wat comfort en energie-efficiëntie naadloos combineert. En laten we de details niet vergeten! De deurkruk is zorgvuldig meegespoten in de tint van het profiel, wat het geheel een samenhangende en harmonieuze uitstraling geeft.

Maar daar houdt het niet op. Deze harmonicadeur is tevens voorzien van een slim tunal ventilatierooster, wat niet alleen de esthetische balans behoudt, maar ook zorgt voor een gezonde luchtcirculatie binnen. Al met al vormt deze harmonicadeur een symfonie van functionaliteit, stijl en doordachte ontwerpkeuzes die de klant ongetwijfeld voor lange tijd zal bekoren. Wij zijn trots op dit project en kijken met genoegen terug op het eindresultaat.

Materiaal: Aluminium
Maat: 3800 mm * 2400 mm
Gebruikte profielen: Deceuninck Decalu 88 Folding door
Kleuren binnen: RAL 9011
Kleuren buiten: RAL 9011
Afwerking: Mat
Glas Triple HR+++ glas 2 zijdig letselveiligglas
Montage Gemonteerd door de klant zelf

Product(en) in dit project

Andere projecten

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required