Hoekopstelling 4 & 5 delige aluminium harmonicadeuren eindhoven

Hoekopstelling 4 & 5 delige aluminium harmonicadeuren eindhoven

Project omschrijving

Dit project vond plaats in de provincie Noord-Brabant, waar een cliënt met een specifieke visie de diensten van Partumonline.nl zocht. De kern van hun verzoek? Een hoekopstelling met hoogwaardige aluminium harmonicadeuren, waarbij Partumonline.nl werd ingeschakeld vanwege hun expertise in naadloze installatie. Een interessante factor in deze opdracht was het reeds aanwezige draagpalenstelsel in de serre, dat de ideale basis bood voor een indrukwekkende 4-delige harmonicadeur zonder loopdeur, en een royale 5-delige vouwwand met een geïntegreerde loopdeur, allemaal vakkundig verbonden door een aangepast Decalu 90 graden koppelprofiel.

Deze installatie was echter niet louter functioneel van aard; het esthetische element ervan was minstens zo cruciaal. De hoekopstelling werd met precisie afgewerkt met een matte afwerking en RAL-kleur 7021 zwart grijs, wat een tijdloze en elegante uitstraling aan het geheel verleende. Maar de kers op de taart was de totale transformatie van de serre tot een uitnodigende ruimte, ingericht met stijlvolle stoelen, een comfortabele houtkachel en een verfijnde drankkast. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we trots zijn op het resultaat dat we hebben mogen bijdragen aan dit prachtige beeld.

Het eindproduct getuigt niet alleen van vakmanschap, maar straalt ook verfijning uit. De zorgvuldige kozijnen montage werd uitgevoerd door een van onze vertrouwde montagepartners, die ervoor zorgde dat dit project met een vlekkeloze uitvoering tot leven kwam.

Materiaal: Aluminium
Gebruikte profielen: Deceuninck Decalu 88 Folding door
Kleuren binnen: RAL 7021
Kleuren buiten: RAL 7021
Afwerking: Mat
Glas Dubbel HR++ letselveiligglas
Montage Gemonteerd door één van onze partner

Product(en) in dit project

Andere projecten

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required