Aluplast HST 85

Hef-schuifdeursysteem met uitstekende thermische eigenschappen. Hiermee kunnen groot formaat beglazingen worden gecreëerd onder
behoud van de beste thermische isolatiewaarden. Het systeem is beschikbaar in drie varianten: Basic, Standard en Premium.
Iedere variant heeft een andere drempel. De Premiumversie kan worden gebruikt in energiezuinige gebouwen.

Voor een esthetische afwerking in Premium kunnen Aluskin aluminium opzetstukken worden gemonteerd. Deze oplossing is alleen beschikbaar voor schuifdeursystemen.
De profielkern wordt geleverd in de kleuren wit, bruin, crème en antraciet. Zo kan er met fineer een egale profielkleur worden verkregen.

Met het HST 85-systeem kunnen grote glazen hef-schuifdeuren worden vervaardigd. De maximale breedte van de hele deurenset bedraagt maar liefst 6,7 meter, waarbij iedere vleugel max. 3 x 2,5 groot kan zijn.

Stel kozijn samen
Specificaties
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required