INSTRUCTIE

Cilinder opmeten

Cilinder – de basislengte

Om cilinders na te bestellen hebben we twee zaken van je nodig
1. de lengte en verdeling van de cilinder
2. het kaartje wat bij de cilinder is geleverd , daarop staat namelijk een code die we nodig hebben

Cilinder opmeten

De basislengte van een cilinder is 60 mm en wordt in de praktijk aangeduid met A=30/B=30, ofwel een 30/30 cilinder (A=buiten, B=binnen). Dubbele cilinders kunnen in stappen van 5 mm verlengd worden tot een maximale afmeting van A=70 / B=70. Overige verlengingen zijn in stappen van 10mm tot een totale lengte van 240 mm. Halve cilinders kunnen in stappen van 5 mm worden verlengd tot een maximale afmeting van A = 70. Overige verlengingen zijn in stappen van 10 mm tot een totale lengte van 120 mm.
Let op de cilinder mag zowel binnen als buiten niet verder dan 3 mm uitsteken.

Kaartje van de cilinder

Bij levering krijg je vaak een cilinder met een kaartje erbij, zodat je de cilinders na kunt bestellen. Wil je dezelfde sleutel terug, dan hebben we dit kaartje nodig. Zonder dit kaartje is het niet mogelijk een zelfde cilinder na te bestellen.

Kaartje bij cilinder 2
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required