5-delige antraciet kleurige aluminium harmonicadeur in Vugt

5-delige antraciet kleurige aluminium harmonicadeur in Vugt

Project omschrijving

In Vught, gelegen in het zuidelijke Brabant, hebben we opnieuw de kans gehad om een adembenemend staaltje vakmanschap te leveren. Dit keer betrof het een sublieme nieuwe aluminium harmonicadeur van maar liefst vijf delen. Wat dit ontwerp zo bijzonder maakt, is de doordachte vaste loopdeur aan de ene zijde, terwijl de overige vier delen zich sierlijk naar de andere kant vouwen. Deze loopdeur vormt de ideale toegang tot de prachtige tuin, waardoor naadloos bewegen tussen binnen en buiten een waar genoegen wordt.

Wat betreft de esthetiek, is gekozen voor een verfijnde antracietkleur met een matte lakafwerking. Dit geeft de harmonicadeur een tijdloze elegantie en een eigentijdse uitstraling. Maar het gaat niet alleen om de buitenkant. Deze harmonicadeur is ook uitgerust met slim geplaatste roosters op het glas, waardoor een aangename en doeltreffende ventilatie binnenin wordt gewaarborgd.

Dit project in Vught is niet zomaar een deur, het is een ode aan doordacht ontwerp en functionaliteit, doordrenkt met stijl. Het belichaamt de naadloze verbinding tussen binnen- en buitenleven en biedt een visueel en praktisch meesterwerk dat nog vele jaren plezier zal opleveren. We zijn trots op het eindresultaat en kijken uit naar de vreugde die onze klant hieruit zal halen.

Materiaal: Aluminium
Afmeting: 4245 mm * 2400 mm
Gebruikte profielen: Deceuninck Decalu 88 Folding door
Kleuren binnen: RAL 7016
Kleuren buiten: RAL 7016
Afwerking: Mat
Montage Gemonteerd door de klant

Product(en) in dit project

Andere projecten

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required