rehau synego deurprofiel

Rehau Synego deurprofiel

Ben je op zoek naar hoogwaardige kozijnen en deuren voor je renovatieproject? Rehau biedt volledig recyclebare, energiezuinige PVC-deuren die oude gebouwen transformeren met nieuwe eigentijdse kenmerken. Met onze geavanceerde technologieën en uitgebreide expertise kunnen we deuren creëren met veilige naar binnen of naar buiten openende vleugels. Bovendien zijn onze toegangsdeuren verkrijgbaar in diverse aluminium drempel hoogtes, waardoor je kunt kiezen wat het beste past bij jouw situatie. De kozijnen zijn ontworpen in 6 graden, met of zonder externe nagelvinnen, om de installatie en afwerking te vergemakkelijken. Bij Rehau begrijpen we dat elke woning uniek is, daarom kunnen onze deuren worden aangepast in diverse combinaties, afmetingen en decoratieve scheidingswanden, zodat ze perfect passen bij jouw huisontwerp.

Stel kozijn samen

Rehau Kunststof Voordeuren – Keuze, Kleur en Stijl

Met Rehau kunststof voordeuren krijg je de vrijheid om jouw ideale entree te creëren. We bieden meer dan 100 verschillende kunststof voordeurpanelen om uit te kiezen, variërend van klassiek tot strak en modern. Daarnaast heb je een ruime keuze uit meer dan 95 kleuren voor de kunststof deuren, zodat je de perfecte combinatie kunt vinden die past bij jouw smaak en woningstijl. Met Rehau kunststof voordeuren geef je je huis een stijlvolle uitstraling en een warm welkom voor iedereen die binnenkomt.

Diverse Opties met Rehau Synego Deur Profiel

Het Rehau Synego deur profiel biedt talloze opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Je kunt kiezen voor dubbel of triple glas om te zorgen voor optimale isolatie en energie-efficiëntie. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende onderdorpels, zoals een aluminium onderdorpel in verschillende hoogtes of een BUVA onderdorpel van 30 mm of 50 mm hoog. Met Rehau Synego deur profielen kun je ook de kleur aanpassen aan jouw voorkeur en huisstijl. Bovendien bieden we deuren met zijlicht, bovenlicht of borstwering, waardoor je volop keuze hebt om de perfecte deurconfiguratie te creëren die past bij jouw wensen.

Bereken Eenvoudig de Prijs van Jouw Rehau Kunststof Deur

Wil je weten wat de prijs is van jouw Rehau kunststof deur? Bij Partumonline kun je gemakkelijk online de prijs berekenen. Ze bieden een handige prijscalculator op hun website waarmee je de kosten kunt inschatten op basis van jouw specifieke configuratie

Specificaties
1,2 W/(m²·K)
Uf-waarde vanaf
5
Aantal kamers
Staal
Kern Kader
18 mm
Aanslag
3
Afdichtingen
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required