Partumonline: Aluplast Dealer Nederland

Partumonline: Aluplast Dealer Nederland


Bij Partumonline bieden wij iedereen graag mooie kunststof kozijnen voor de beste kwaliteit. En laten we ook nog eens nog een nieuw merk toevoegen! Wij zijn nu namelijk Aluplast kozijnen dealer, een merk dat bekendstaat om zijn duurzaamheid en betaalbaarheid. In dit artikel zullen we je alles vertellen over onze Aluplast dealerschap, lees snel verder en laat je inspireren!

Aluplast kozijnen dealer

De geschiedenis van Aluplast

Aluplast werd opgericht in 1982, door Manfred J. Seitz in Ettlingen en het duurde niet lang voordat ze een vooraanstaande speler werden op het gebied van raam- en deursystemen. Na het zetten van de eerste stap richting internationaal succes in het Spaanse Bilbao, volgde een nog groter succes met de overname van Intertec in Oostenrijk. Al snel werden er verdere uitbreidingen gerealiseerd op verschillende plekken in Europa, en zelfs in Mexico werd Aluplast positief opgemerkt.

Ook al heeft Aluplast wereldwijd succes behaald en kennen ze een lange geschiedenis, het bedrijf blijft nog steeds tot op de dag van vandaag in handen van de familie Seitz.

Waarom Aluplast kozijnen Dealer?

Waarom kiezen voor een Aluplast kozijnen Dealer?Bij Partumonline vinden we dat kwaliteit voorop moet staan, en dat is precies wat je krijgt met Aluplast kunststof kozijnen. Een opvallend kenmerk is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding die Aluplast biedt. Duurzaamheid is een ander cruciaal aspect van dit merk, aangezien hun producten bekend staan om hun kwaliteit, duurzaamheid en lange levensduur. Bij Aluplast hechten ze veel waarde aan het milieu door zich in te zetten voor recycling en het gebruik van ecologisch verantwoorde materialen. Deze waarden sluiten naadloos aan bij onze eigen kernwaarden bij Partumonline: innovatie, partnerschap, flexibiliteit en compatibiliteit. Daarom zijn wij trots op ons partnerschap met Aluplast als dealer van hun hoogwaardige kozijnen.

Aluplast dealer

De 7000 serie Aluplast raamsystemen

Bij Partumonline vind je de Aluplast raam kozijnprofielen uit de 7000 serie. Met de IDEAL 7000 classic-line serie krijg je een inbouwdiepte van 85 mm of 115 mm en uitstekende isolatie dankzij de meer kamertechniek. Dit zorgt voor lagere stookkosten en een comfortabel binnenklimaat. Bovendien hebben de 7000 serie raamsystemen dubbele afdichting, sterke kozijn elementen en stalen versterkingen voor maximale stabiliteit. Bekijk hieronder de Aluplast raamsystemen:

Aluplast 7000 new vlak profiel
Aluplast Ideal 7000 NEW vlak profiel
Bekijk specificaties
Aluplast 7000 new verdiept profiel
Aluplast Ideal 7000 NEW verdiept profiel
Bekijk specificaties

Aluplast deursysteem en hefschuifpui

Ontdek ook de duurzame kunststof deursystemen en hefschuifpui. Onderhoudsvrij en met een levensduur van gemiddeld 30 jaar, zijn deze een slimme investering. Bovendien bieden de profielen uitstekende isolatie en inbraakbeveiliging. Bekijk deze snel hieronder:

Aluplast hst 85 hefschuipui profiel
Aluplast HST 85
Bekijk specificaties
Aluplast 7000 new deurprofiel
Aluplast 7000 New deurprofiel
Bekijk specificaties

Advies nodig?

Als Aluplast dealer bieden wij deskundig advies op maat. Heb je nog vragen over Aluplast kunststof kozijnen of ben je op zoek naar algemeen advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Categorieen
Deel dit bericht op social media
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required