Aluminium Steel look Kozijnen

Aluminium Steel look Kozijnen

Ben je op zoek naar een manier om je woning een moderne en stijlvolle uitstraling te geven? Overweeg dan aluminium staal look kozijnen! Deze kozijnen bootsen de uitstraling van stalen ramen na en zijn ideaal voor zowel hedendaagse woningen als renovatieprojecten van bestaande huizen. In dit artikel zullen we de voordelen en kenmerken van aluminium staal look kozijnen bespreken, met een specifieke focus op de populaire Deceuninck Decalu110 Steel en Decalu88 New Steel series.

De Deceuninck Decalu110 Steel-look kozijnen

Een authentieke Steel Look voor een Industrieel tintje.

De Deceuninck Decalu110 Steel serie is speciaal ontworpen om de authentieke uitstraling van stalen kozijnen na te bootsen. Met deze kozijnen kun je genieten van de industriële trend, maar dan met de duurzaamheid en prestaties van nu.

Enkele kenmerken van de Decalu110 Steel serie zijn:

  • Robuust aluminium: De kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Hierdoor zijn ze bestand tegen extreme weersomstandigheden en bieden ze een uitstekende beveiliging.
  • Slank design: Deceuninck heeft veel aandacht besteed aan het creëren van een slank en elegant profiel dat perfect aansluit bij de stalen look. Het aanzicht van een stijl is dan ook slechts 83 mm (zonder aanslag), met het draaikiepraam er al in. Het aanzicht van een tussenstijl is 110,5 mm. 
  • Thermische isolatie: Ondanks het slanke ontwerp bieden de Decalu110 Steel kozijnen een uitstekende thermische isolatie. Met de ruime inbouwdiepte en het gebruik van HR++ triple glas (ug 0,6) is er maar liefst een Uw-waarde van 0,95 W/m²K* mogelijk. Hierdoor blijft jouw huis lekker energiezuinig en geniet je van een lagere energierekening.
Aluminium kozijn staal look
Aluminium kozijnen staal look

De Deceuninck Decalu88 New Steel-look

Een innovatieve variatie van de Steel Look.

Naast de Decalu110 Steel serie biedt Deceuninck ook de Decalu88 New Steel serie aan. Deze serie is een innovatieve versie van de Steel versie, voor een moderne en trendy uitstraling aan jouw woning.

Enkele kenmerken van de Decalu88 New Steel serie zijn:

  • Slank en eigentijds: Met de Decalu88 New Steel kozijnen krijgt je woning een eigentijdse uitstraling. De slanke profielen creëren een minimalistische look die perfect past bij moderne architectuur.
  • Veelzijdigheid in ontwerp: Er zijn verschillende opties en kleuren mogelijk voor de Decalu88 New Steel kozijnen. Hierdoor kun je je kozijnen volledig aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en de stijl van je woning.
  • Uitstekende prestaties: Naast het esthetische aspect bieden de Decalu88 New Steel kozijnen ook uitstekende prestaties op het gebied van isolatie. Met een inbouwdiepte van 88 mm in combinatie met HR++ triple glas (ug 0,6) is er maar liefst een Uw-waarde van 0,95 W/m²K* mogelijk. Dit leidt tot een lager energieverbruik en uiteindelijk een aangename verrassing op je energierekening.
Steellook kozijnen
Steellook aluminium kozijnen

Aanslag bij aluminium steel look kozijnen, wel of niet?

Je kunt kiezen voor staal-look aluminium kozijnen met een aanslag van 23 mm, maar we raden dit niet aan. Het aanzicht van deze kozijnen speelt een belangrijke rol voor de industriële stijl, en met een aanslag kan dat uiterlijk aanzienlijk veranderen. Het blijft echter een kwestie van smaak, maar kozijnen zonder aanslag worden vaak als esthetisch ervaren. Overweeg dus goed wat het beste bij jouw voorkeur en stijl past.

Kosten staal-look aluminium kozijnen

Benieuwd naar de kosten van staal-look aluminium kozijnen? Hieronder vind je een overzichtelijke tabel met prijzen voor verschillende maten:

Type kozijnAfmeting (B * H)GlasPrijs
Aluminium Draaikiepraam800 * 1200HR ++v.a. €737,11
Aluminium Draaikiepraam800 * 1200HR +++v.a. €864,67
Aluminium vast glas kozijn1000 * 1500HR ++v.a. €524,52
Aluminium vast glas kozijn1000 * 1500HR +++v.a. €622,71
Aluminium valraam1200 * 600HR ++v.a. €723,22
Aluminium valraam1200 * 600HR +++v.a. €827,76
Aluminium draaikiepraam met vast glasvak2000 * 1000HR ++v.a. €1212,03
Aluminium draaikiepraam met vast glasvak2000 * 1000HR +++v.a €1435,91

Veel gestelde vragen

Wat zijn de verschillen tussen aluminium steel look kozijnen en traditionele stalen kozijnen?

Aluminium steellook kozijnen hebben het uiterlijk van stalen kozijnen inclusief de pluspunten van aluminium, zoals verbeterde isolatie en eenvoudig onderhoud. Traditionele stalen kozijnen worden gemaakt van puur staal en hebben een robuuste uitstraling, maar kunnen vatbaar zijn voor roest en vereisen regelmatig onderhoud. Aluminium staal look kozijnen hebben bijna dezelfde slanke uitstraling als stalen kozijnen, maar zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat ze duurzaam, onderhoudsarm en beter bestand maakt tegen corrosie. Bovendien bieden aluminium staal look kozijnen betere thermische isolatie, waardoor ze bijdragen aan energiebesparing en het behoud van een comfortabel binnenklimaat.

Kan ik de kleur van de aluminium staal-look kozijnen aanpassen?

Ja, bij ons heb je een ruime keuze aan kleuropties voor zowel de Decalu110 Steel als de Decalu88 New Steel kozijnen. Zo kun je de perfecte kleur kiezen die naadloos bij jouw woning past. Onze aluminium staal look kozijnen worden aangeboden in diverse RAL-kleuren, waardoor je de vrijheid hebt om de gewenste uitstraling te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de architectuur van je huis. Of je nu op zoek bent naar een klassieke industriële uitstraling of een moderne afwerking, er zijn kleuropties beschikbaar om aan je wensen te voldoen.

Zijn er ook aansluitende aluminium deuren in een staal look?

Momenteel is het aanbod van deuren met een aluminium staal look beperkt. Een uitstekende match voor deze kozijnen zijn de Decalu88 Doors, met dezelfde aanzicht maat in millimeters passen deze perfect bij de raamkozijn. De Decalu88 Doors zijn speciaal ontworpen om dezelfde slanke en strakke uitstraling te bieden als de Decalu110 Steel en Decalu88 New Steel kozijnen. Hierdoor kun je een harmonieuze look creëren in je woning, waarbij zowel de ramen als de deuren dezelfde stijlvolle staal look hebben.

Hoe eenvoudig is het onderhoud van aluminium staal look kozijnen?

Het onderhoud van aluminium staal look kozijnen is relatief eenvoudig en vereist weinig inspanning. Dankzij het gebruik van hoogwaardig aluminium zijn de kozijnen bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het is voldoende om de kozijnen regelmatig schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel en water om vuil en stof te verwijderen. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen of schurende materialen die de afwerking kunnen beschadigen. Aluminium is van nature bestand tegen roest en corrosie, waardoor er geen speciale behandeling nodig is om de kozijnen in goede staat te houden. Dit maakt aluminium staal look kozijnen een duurzame en onderhoudsarme keuze voor je woning.

Interesse of advies nodig over Steellook kozijnen?

Met aluminium staal-look kozijnen van Deceuninck kun je de uitstraling van stalen ramen creëren, zonder concessies te doen op prestaties en duurzaamheid. Of je nu kiest voor de Decalu110 Steel serie voor een authentieke steel look of de Decalu88 New Steel serie voor een eigentijdse variant, je zult genieten van de voordelen van aluminium kozijnen. Bereken online je prijzen en ontdek de mogelijkheden om je woning te transformeren met hoogwaardige kozijnen!

Andere steel-look opties

Categorieen
Deel dit bericht op social media
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required