Gealan S9000 nl verdiept profiel

Gealan S9000 NL Verdiept

Moderne woningen worden gekenmerkt door luxe, lifestyle en de beste techniek. Het kozijn van GEALAN biedt nu het volledig nieuwe kozijnsysteem S 9000 NL. Dit innovatieve systeem met een 3-dichting-systeem is speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt en voldoet aan alle visuele criteria.

Stel kozijn samen

Hoge thermische specificaties

Het S9000 NL verdiept kozijnsysteem biedt de zeer hoge isolatiewaarde in Nederland. Door de meerkamertechniek van alle profielen, verhoogde sponningen en het 3-dichting-systeem zijn de kozijnen in staat een U-window waarde te bereiken tot Uw 0,75 W/(m²·K). Dit zorgt voor maximaal wooncomfort en bespaart u bovendien op uw energierekening.

Om de thermische eigenschappen van de nieuwe kozijnen nog verder te verbeteren, voorziet GEALAN de kozijnen van IKD® isolatie-profielen. Deze combinatie zorgt voor de beste energiezuinige kozijnen en een optimale energieprestatie.

Vele opties voor de GEALAN S 9000 NL

Naast de technische specificaties biedt het GEALAN S 9000 NL kozijnsysteem ook tal van opties op het gebied van design en afwerking. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor dubbel of triple glas, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en isolatiebehoeften. Ook biedt GEALAN de mogelijkheid om te kiezen voor een hoekverbinding met een Houtlook, V-perfect of standaard verbinding. Op deze manier kunt u het kozijnsysteem volledig aanpassen aan uw eigen wensen en de uitstraling van uw woning. Daarnaast is er een breed scala aan kleuren beschikbaar, waaronder standaard basiskleuren, structuren, houtnerf en realistische houtnerf. Zo kunt u altijd de kleur kiezen die het beste bij uw interieur en exterieur past.

Gealan S9000 NL kozijnen kopen?

Bij Partumonline kun je gemakkelijk online de prijs van uw nieuwe Gealan kunststof kozijnen berekenen. Dit betekent dat u niet alleen snel en eenvoudig een idee krijgt van de kosten van uw nieuwe kozijnen, maar ook dat u direct de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt. En als u nog vragen heeft over het S9000 NL kozijnsysteem of over het bestellen van uw kozijnen bij Partumonline, dan kunt u altijd onze klantenservice bereiken. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw woning.

Specificaties
0,75 W/(m²·K)
Uw-waarde vanaf
1,0 W/(m²·K)
Uf-waarde vanaf
5
Aantal kamers kader
6
Aantal kamers vleugel
Staal/IKD
Kern Kader
Staal
Kern vleugel
3
afdichtingen
120mm
inbouwdiepte
18mm
aanslag
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required