Gealan S9000 vlak

Moderne en innovatieve raam- en deursystemen zijn een belangrijk onderdeel geworden van het hedendaagse leven. GEALAN introduceert nu het nieuwe raamsysteem S 9000 vlak dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften en eisen van de Nederlandse markt. Dit nieuwe systeem biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke uitstraling, maar garandeert ook uitstekende prestaties op het gebied van thermische isolatie, wind- en waterdichtheid. Lees verder om meer te weten te komen over het nieuwe systeem en de voordelen die het biedt.

Stel kozijn samen

Technische voordelen

Het Gealan S 9000 vlak systeem is voorzien van een 3-dichting-systeemconcept, samen met innovatieve flexibele middendichting, dat zorgt voor de beste prestaties en waarden op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid. Dit raamsysteem is geschikt voor kunststof raamkozijnen op het hoogste niveau en biedt een uitstekende isolatiewaarde. Het systeem is voorzien van meerkamertechnologie en een verhoogde sponning die bijdraagt aan de inbraakwerendheid van het systeem. Het is verkrijgbaar in verschillende kleurtechnieken, waaronder folietechniek, realwood of acrycolor, waardoor u uw kozijn de gewenste uitstraling kunt geven.

Voordelen van S 9000

Het S 9000 vlak systeem biedt verschillende voordelen, zoals een inbouwdiepte van 83 mm, een 6-kamer systeem en brede staalverstevigingen in het kozijn en de vleugel. Het systeem is voorzien van 3 dichtingen en heeft een zeer goede warmte-isolatie met een Uf-waarde van 0,96 W per vierkante meter, afhankelijk van het profiel. Een hogere stand van het glas door 26 mm verhoging draagt ook bij aan de isolatiewaarde van het systeem.

Nieuwsgierig naar de prijs?

Bij Partumonline kunt u eenvoudig de prijs van uw nieuwe Gealan kunststof kozijnen berekenen en genieten van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze klantenservice staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw woning. Investeer in het nieuwe raamsysteem S 9000 vlak van GEALAN en geniet van de voordelen van een visueel aantrekkelijk en hoogwaardig presterend raamsysteem dat voldoet aan de behoeften en eisen van de Nederlandse markt.

Specificaties
0,71 W/(m²·K)
Uw-waarde vanaf
0,92 W/(m²·K)
Uf-waarde vanaf
5
Aantal kamers kader
6
Aantal kamers vleugel
Staal
Kern Kader
Staal
Kern vleugel
3
afdichtingen
82,5 mm
inbouwdiepte
18 mm
aanslag
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required