Gealan S9000 hst hefschuifpui profiel

Gealan schuifpui S9000 HST


De GEALAN schuifpui S9000 is de perfecte toevoeging aan een modern interieur. Met overvloedige glaspartijen die zorgen voor comfort en elegantie, voldoet deze deur optisch en functioneel aan alle vereisten. Als klassiek stijlelement voor modern wonen, is de GEALAN S9000 kunststof schuifpui een aanwinst voor elk huis.

Stel kozijn samen

Voordeel op alle vlakken

De nieuwe hefschuifpui S 9000 van GEALAN is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfort, elegantie en warmte-isolatie in zijn woning. De hefschuifdeur heeft in de basisversie al een uitstekende warmte-isolatiewaarde van Uf 1,3 W/(m²·K) zonder extra maatregelen, dankzij de standaard versteviging. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en bespaart op de energiekosten. Bovendien kan moderne 3-voudige beglazing tot 52 mm (STV® 54 mm) dikte zonder problemen worden toegepast. De optimale verwerking en innovatieve detailoplossingen van het systeem dragen bij aan uitstekende prestaties.

Vele opties voor een Gealan schuifpui

De Gealan kunststof schuifpui biedt tal van opties om aan je persoonlijke voorkeuren te voldoen. Je kunt kiezen uit dubbel of tripple glas en 2, 3 of vierdelige schuifpuien, afhankelijk van de beschikbare ruimte en de gewenste lichtinval. Ook kun je de schuifpui in diverse kleuren bestellen en zijn er verschillende groottes beschikbaar afhankelijk van de kleur.

Gealan schuifpui prijs

Bij Partumonline kun je eenvoudig online de prijs van jouw schuifpui prijs berekenen. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Investeer in comfort, elegantie en warmte-isolatie met de Gealan S 9000 schuifpui.

Specificaties
0,84 W/(m²·K)
Uw-waarde vanaf
1,3 W/(m²·K)
Uf-waarde vanaf
5
aantal kamer
Staal
Kern
190mm
inbouwdiepte
18mm
aanslag
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required