rehau SYNEGO verdiept profiel

Rehau SYNEGO NL verdiept

Rehau kunststof kozijnen, met het innovatieve Synego NL profielsysteem, bieden uitstekende isolatie-eigenschappen en dragen bij aan een warm en comfortabel huis. Deze kunststof raamkozijnen zorgen voor optimale warmtebehoud en lagere energiekosten, dankzij de hoogwaardige profielen en driedubbele beglazing. Daarnaast zorgt het afdichtingssysteem van Synego NL voor bescherming tegen tocht en vocht, terwijl het gemakkelijk te openen en te sluiten is, zelfs na vele jaren gebruik.

Stel kozijn samen

Vele opties voor een Rehau Synego NL profiel

Met Rehau kunststof kozijnen en het Synego NL profielsysteem heb je een breed scala aan opties om jouw ideale profiel te kiezen. Of je nu dubbel of tripple glas verkiest, met de Rehau Synego NL kunststof raamkozijnen kun je rekenen op optimale thermische isolatie. Bovendien is er de mogelijkheid van inbraakwerend beslag van SKG-klasse 2, waardoor je huis goed beveiligd is. Daarnaast kun je kiezen uit een breed scala aan kleuren, zodat je kozijnen perfect passen bij de stijl van je woning.

Rehau Synego NL profiel kopen? Ontdek de mogelijkheden bij Partumonline

Wil je graag kunststof kozijnen met het Rehau Synego NL verdiept profielsysteem aanschaffen? Bij Partumonline kun je eenvoudig en snel de prijs van jouw Rehau Synego NL kozijnen online berekenen. Onze gebruiksvriendelijke website stelt je in staat om de kosten van kunststof kozijnen nauwkeurig te bepalen, rekening houdend met jouw specifieke wensen en afmetingen. Bovendien kun je bij vragen altijd onze klantenservice bereiken. Kies voor de duurzaamheid, energie-efficiëntie en stijlvolle uitstraling van Rehau kozijnen en geniet van de vele voordelen die ze bieden.

Met Rehau kunststof kozijnen en het Synego NL profielsysteem investeer je in hoogwaardige ramen die zorgen voor optimale warmte-isolatie en veiligheid. Met een inbouwdiepte van 120 mm en een uitgebreid aantal kamers, bieden deze kozijnen een uitstekende warmte-isolatie tot 1,0 W/m²K. Kies voor de veelzijdigheid en de esthetische mogelijkheden van Rehau kunststof kozijnen en creëer een comfortabele en stijlvolle omgeving in jouw huis.

Specificaties
0,76 W/(m²·K)
Uw-waarde vanaf
1,1 W/(m²·K)
Uf-waarde
5
Aantal kamers kader
6
Aantal kamers vleugel
Staal
Kern
2
Afdichtingen
120 mm
inbouwdiepte
20 mm
Aanslag
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required