Schüco Living Variant verdiept

Schuco, een toonaangevende naam in de bouwsector, presenteert het Schuco LivIng Variant kunststof systeem – een revolutionair profielsysteem dat voldoet aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie. Dit geavanceerde systeem biedt ongekende flexibiliteit, efficiëntie en procesveiligheid bij de productie en montage, terwijl het tegelijkertijd voldoet aan de strengste eisen op het gebied van comfort en veiligheid. Met het Schuco LivIng Variant systeem kunnen ramen en deuren worden vormgegeven en uitgevoerd naar individuele wensen, waardoor een unieke uitstraling aan elk gebouw wordt toegevoegd.

Stel kozijn samen

Vele opties voor een Schuco LivIng Variant profiel

Met Schuco kunststof kozijnen heb je talloze mogelijkheden om het perfecte profiel te kiezen dat past bij jouw wensen en behoeften. Het Schuco LivIng Variant Verdiept profielsysteem biedt een breed scala aan opties, waaronder dubbel of tripple glas voor optimale isolatie. Daarnaast zorgt het inbraakwerend beslag van SKG-klasse 2 ervoor dat je huis goed beveiligd is. Voor diegenen die streven naar een authentieke uitstraling, biedt het Schuco LivIng Variant systeem de mogelijkheid van een HVL hoekverbinding, waardoor een ultieme houtlook wordt gecreëerd. Met de Schuco kozijnen kun je kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet, zodat je kozijnen perfect passen bij de stijl van je huis.

Vele opties voor een Schuco LivIng Variant profiel

Wil je graag Schuco kunststof kozijnen aanschaffen? Bij Partumonline kun je eenvoudig en snel de prijs van jouw Schuco LivIng Variant kozijnen online berekenen. Onze gebruiksvriendelijke website stelt je in staat om de kosten van kunststof kozijnen nauwkeurig te bepalen, rekening houdend met jouw specifieke wensen en afmetingen. Daarnaast staat onze klantenservice altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Kies voor de kwaliteit en duurzaamheid van Schuco kozijnen en geniet van de vele voordelen die ze bieden.

Met Schuco investeer je in hoogwaardige nieuwe kozijnen met het LivIng Variant systeem. Dit systeem combineert innovatieve technologieën zoals de lasbare EPDM-dichting, een bouwdiepte van 120 mm en een geavanceerde kamerindeling om optimale thermische isolatie en veiligheid te garander

Specificaties
1,1 W/(m²·K)
Uf-waarde
6
Aantal kamers kader
7
Aantal kamers vleugel
Staal
Kern
2
Afdichtingen
120mm
Inbouwdiepte
18mm
Aanslag
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required