Volledige nieuwbouw woning voorzien van kunststof kozijnen in Breezand

Volledige nieuwbouw woning voorzien van kunststof kozijnen in Breezand

Project omschrijving

In Breezand, een charmant dorp in de Kop van Noord-Holland, koos een klant voor de hoogwaardige kunststof oplossingen van Partumonline.nl. Met een duidelijk oog voor kwaliteit en esthetiek, bestelde de klant een reeks kunststof producten voor hun woning. Deze bestelling omvatte duurzame kunststof kozijnen, kunststof deuren en een kunststof schuifpui, waarbij gebruik werd gemaakt van de innovatieve Deceuninck profielen: de Elegant Infinity verdiept profiel en het robuuste HST85 profiel. Deze profielen bieden niet alleen uitstekende isolatiewaarden, maar dragen ook bij aan een eigentijdse uitstraling van de woning.

De klant had een duidelijke visie op de esthetiek van hun woning. De binnenkant van de bestelde installaties is uitgevoerd in een strak, glad standaard wit, wat zorgt voor een lichte en moderne uitstraling. Voor de buitenkant werd gekozen voor een stijlvolle combinatie van Rheinweiss met houtnerf en Antraciet houtnerf. Deze kleuren zorgen voor een elegant contrast en geven de woning een eigentijdse en stijlvolle look. De klant koos voor het deurpaneel NL-EK-6, en dubbel HR++ glas, om te zorgen voor optimale energie-efficiëntie en heldere lichtinval in hun woonruimte.

Het unieke aspect van dit project was dat de klant zelf zorg droeg voor de montage van de bestelde producten. Deze keuze benadrukt de gebruiksvriendelijkheid van onze hoogwaardige kunststof oplossingen. Ondanks dat de installatie door de klant zelf werd uitgevoerd, werd de hoge kwaliteit en de esthetische standaard behouden die Partumonline nastreeft.

Materiaal: Kunststof
Gebruikte profielen: Deceuninck Elegant Infinity verdiept profiel, Deceuninck HST85
Kleuren binnen: Standaard wit glad
Kleuren buiten: Wit - Rheinweiss met houtnerf & Antraciet houtnerf
Deurpaneel Paneel: NL-EK-6
Glas Dubbel HR++ glas
Montage Gemonteerd door de klant zelf

Product(en) in dit project

Andere projecten

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required