Kunststof kozijnen voor chalet of stacaravan

Klanten vragen ons vaak of wij ook kunststof kozijnen leven voor een chalet of stacaravan. Dat kunnen wij zeker! Ook voor dit type woning ben je Partumonline.nl aan het juiste adres. In onze webshop kun je gemakkelijk de verschillende kozijnen met elkaar vergelijken, opties toevoegen en online een prijs berekenen. Wij verkopen zeer veel verschillende soorten kunststof kozijnen, waardoor er altijd een perfect kozijn voor je bij zit. Daarnaast zijn er veel opties mogelijk. Je kunt voor een kozijn met meerdere vakken kiezen en voor valramen, kiepramen of draairamen. Voor elk chalet is er een perfect kunststof kozijn!

Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsarm

Kunststof kozijnen zijn ideaal voor een chalet of stacaravan. In een chalet kom je in de meeste gevallen om uit te rusten in het weekend of om vakantie te vieren. Dan heb je natuurlijk geen zin om je vrije tijd te gebruiken om je chalet te onderhouden. Kunststof kozijnen bieden dan uitkomst. Deze kozijnen zijn namelijk erg onderhoudsarm, waardoor je weinig hoeft te onderhouden. Je hoeft de kozijnen bijvoorbeeld niet te schilderen en bovendien rotten de kozijnen niet. Je kunt dus helemaal tot rust komen bij je chalet en je hoeft door de aanschaf van kunststof kozijnen minder te klussen.

kunststof tuinderen in chalet

Hoe plaats je de kunststof kozijnen?

Dit verschilt per chalet en is dus lastig te zeggen. Wij raden in ieder geval aan om voor een profiel met aanslag te kiezen. Je kunt de aanslag dan over de boeidelen plaatsen, zodat het meteen netjes is afgewerkt. Wil je meer informatie over de montage van kunststof kozijnen? Dan kun je hier terecht. Daarnaast kan je natuurlijk terecht bij onze klantenservice voor een passend advies. Ook kunnen onze partners je helpen bij het monteren van de kozijnen, als je dit liever door een professional laat doen.

Enthousiast geworden?

Wil jij jouw chalet ook voorzien van kunststof kozijnen, zodat je er comfortabeler verblijft en voor een waardevermeerdering zorgt? Bereken dan via onze site eenvoudige de prijs uit. Kom je er niet uit? Vraag dan een offerte op maat aan. Wij proberen deze binnen één dag te sturen, waardoor je snel weet wat de kosten zijn. Heb je eerst nog vragen over de kunststof kozijnen voor je chalet? Neem dan contact op met onze klantenservice, die al jouw vragen graag beantwoord.

bereken prijs kozijnen

Klantenservice

Telefoonnummer

+316 15141406

Emailadres

info@partumonline.nl

Livechat

Zie popup recht onderin website

Deel dit bericht op social

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Eerder nieuws

Waarom bestellen bij partumonline.nl?

Iedere webshop heeft natuurlijk zijn eigen unique selling points. Wij dus ook! Lees hieronder wat we jullie kunnen bieden.

Zekerheid: Betaal 10% bij bestelling en 90% binnen 5 dagen na levering

Bij ons hoef je slechts 10% aan te betalen, bij opdracht. Bij levering betaal je de rest. 

Volume korting

Grote bestellingen worden bij ons goed beloond. Vandaar dat wij vanaf een besteding van €3000,-, volume korting hanteren. Dit dien je wel zelf  in te voeren. Je kunt in de tabel zelf de juiste kortingscode zoeken. Deze kun je kopiëren en op de checkout pagina invullen. De korting wordt dan automatisch verrekend.

Voorwaarden
Kortingscode
Aantal korting in %
Orderwaarde boven de €3000,-
volume3000
3%
Orderwaarde boven de €4000,-
volume4000
4%
Orderwaarde boven de €5000,-
volume5000
5%

Gratis thuis afgeleverd bij een besteding vanaf €1500,-

Wanneer je een orderwaarde van meer  dan €1500 hebt bereikt, worden je kozijnen en/of deuren gratis bij je thuis afgeleverd! Onder 1500 euro bedragen de verzendkosten 42,35 euro per levering, ongeacht de hoeveelheid kozijnen.

Veel keuze mogelijkheden

Helaas kunnen we niet alle mogelijk opties aanbieden in onze webshop. U kunt wel gemakkelijk een formulier invullen met de gewenste opties, zodat we je een offerte op maat kunnen sturen. Bij ons is namelijk vrijwel alles mogelijk op het gebied van kunststof kozijnen. Je kunt hier terecht om handmatig een offerte aan te vragen.

Advies nodig? Vraag om een terugbelverzoek!

Wilt u advies of heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag aan ons door. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug!

Bematen van uw kozijn

De positie van een stijl of dorpel wordt altijd op het midden van de stijl of dorpel aangegeven.

Openingen zijn daarom altijd wat kleiner dan de hart op hartmaten van de stijlen / dorpels

Scroll naar beneden voor informatie over inmeten en details van deuren

INMETEN - EEN VOORBEELD

Onderaan deze pagina staan enkele speciale details voor deuren, zodat je de maat van onderkant deur naar onderkant kozijn kunt zien. 
Dit is handig als je wilt bepalen hoeveel ruimte je wilt tussen onderkant deur en bovenkant vloer. 

Hieronder volgt een voorbeeld voor het inmeten van het kozijn, indien u gebruik maakt van een profiel met een aanslag welke in een stelkozijn wordt geplaatst. 

Inmeten doe je altijd aan de buitenzijde van het kozijn

Stap 1: Meet de breedte van de muur opening op 3 plaatsen

Stap 2: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 790 mm (breedte)

Stap 3: Meet hoogte van het bestaande houten kozijn

Stap 4: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 990 mm (hoogte)


Stap 5: Bestelmaten uit stap 2 en stap 4 invoeren op de site
Breedte: 790 mm Hoogte: 990 mm

Onze site laat nu de buitenwerkse en binnenwerkse maat van het kozijn zien. 
De binnenwerkse maat is kleiner als je gekozen hebt voor een aanslag

Stap 6: Binnenwerkse maten controleren

De site geeft nu ook de binnewerkse maten aan. Controleer aan de binnenzijde of de opening groot genoeg is voor de binnenwerkse maten van het kozijn. Anders past het kozijn niet en moet je of het kozijn iets kleiner maken of de opening aan de binnenzijde aanpassen. Aan de binnenzijde heb je ook ongeveer 5 mm speling nodig (rondom).

Hieronder volgende enkele voorbeelden van de meest voorkomende situaties.

Montage met een stelkozijn en met een aanslag is verreweg de meest voorkomende situatie in Nederland. 

Deze voorbeelden zijn slechts enkele van de vele voorkomende situaties in de praktijk. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. 

Diverse details

Voor meer technische informatie verwijzen wij u graag naar onze montage pagina.
Op de pagina kunnen opties staan welke niet standaard meegeleverd worden.