Partumonline: nu ook Gealan dealer!

Partumonline: nu ook Gealan dealer!

Ben je op zoek naar hoogwaardige kozijnen van een betrouwbare Gealan dealer? Partumonline is er trots op te kunnen aankondigen dat we nu een leverancier zijn van Gealan. Ons nieuwe uitgebreide assortiment biedt jou de mogelijkheid om gemakkelijk het perfecte kozijn voor elke woning te kiezen.

Waar wordt Gealan gemaakt?

Gealan is begonnen als een klein bont-verwerkingsbedrijf, opgericht in 1921 door Adam Fickensher in Duitsland. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van kunststof kozijn profielen in Europa, waarbij de kozijnen intern ontworpen en gefabriceerd worden. Deze unieke formule zorgt voor een compleet eindproduct dat bijdraagt aan het woon- en leefcomfort.

Waarom Partumonline kiest voor de kwaliteit van Gealan

Als dealer van Gealan kozijnen is Partumonline verheugd om hun producten aan te bieden. Gealan staat bekend om de hoge kwaliteit en prestaties. De kunststof kozijnen bieden uitstekende isolatie, wat resulteert in een verhoogd wooncomfort en lagere energiekosten. Bovendien zijn de kozijnen gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben ze een lange levensduur. Bij Gealan is duurzaamheid een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie, waaronder recycling en groene stroom. Als medevennoot van de groep Rewindo zet het bedrijf zich in om gerecyclede materialen te gebruiken voor kunststof kozijn profielen, waardoor afgedankt PVC nog zinvol kan worden gebruikt. Bij Partumonline zijn we altijd op zoek naar nieuwe innovaties en we zijn blij dat we onze klanten kunnen voorzien van de kwalitatief eersteklas kozijnen van Gealan.

Gealan dealer nederland

S9000 serie

De S9000 serie is speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt en biedt zowel op het gebied van uiterlijk als functionaliteit alles wat je nodig hebt. Het 3-dichting-systeem zorgt voor de beste isolatie en weerbestendigheid. Daarnaast zijn de kozijnen niet alleen functioneel, maar zien ze er ook nog eens geweldig uit!

Raamkozijnen van Gealan

Gealan s9000 nl verdiept profiel
Gealan S9000 NL Verdiept
Bekijk specificaties
Gealan s9000 vlak profiel
Gealan S9000 vlak
Bekijk specificaties

Deur en hefschuifpui van Gealan

Gealan s9000 hst hefschuifpui profiel
Gealan schuifpui S9000 HST
Bekijk specificaties
Gealan deuren
Gealan S9000 deuren
Bekijk specificaties

Veel gestelde vragen

Wat kost een Gealan kozijn?

De kosten van een Gealan kozijn kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het kozijn, het type raam, de gekozen afwerking en eventuele extra functies, zoals isolatieglas of ventilatieroosters. Daarnaast kunnen de prijzen ook variëren afhankelijk van de regio en de leverancier.

Over het algemeen kunnen Gealan kunststof kozijnen qua prijsklasse vergelijkbaar zijn met andere hoogwaardige kunststof kozijnen op de markt. Om een specifieke prijs te krijgen voor een Gealan kozijn, is het het beste om contact op te nemen met een lokale leverancier of een gespecialiseerd bedrijf dat kozijnen verkoopt en installeert. Zij kunnen je voorzien van een nauwkeurige prijsopgave op basis van je specifieke wensen en eisen

Waar komt Gealan vandaan?

Gealan is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van kunststof kozijnen en profielsystemen. Het hoofdkantoor en de belangrijkste productiefaciliteiten van Gealan bevinden zich in Oberkotzau, Duitsland. Het bedrijf heeft echter ook andere productiefaciliteiten in verschillende landen, waaronder Polen, Rusland, Oekraïne en China. Deze faciliteiten stellen Gealan in staat om wereldwijd kozijnen en profielsystemen te leveren aan klanten over de hele wereld.

Is Gealan een goed merk voor jou?

Al met al zijn de kozijnen van Gealan een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige, duurzame en energiezuinige kozijnen. En met het brede assortiment dat beschikbaar is op Partumonline, is er voor ieder wat wils. Wil je meer informatie over Gealan kunststof kozijnen? Neem dan eens een kijkje op hun merk pagina of neem contact met ons op. Wij staan graag klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Categorieen
Deel dit bericht op social media
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required