Zwarte harmonicadeur in Breda

Zwarte harmonicadeur in Breda

Project omschrijving

In het bruisende Breda hebben we onlangs een adembenemend aluminium harmonicadeur gerealiseerd voor een gloednieuwe tevreden klant. Deze elegantie pur sang komt in de vorm van een grafietzwarte harmonicadeur. Maar wat dit project echt bijzonder maakt, is de doordachte combinatie van vorm en functie.

Deze meesterlijke deur is uitgerust met een vaste loopdeur aan één zijde, terwijl de overige vier deuren elegant naar de andere kant vouwen. Deze harmonieuze opstelling maakt het gemakkelijk om de losse loopdeur te bedienen, wat een naadloze overgang tussen binnen en buiten mogelijk maakt. De harmonie tussen design en functionaliteit is hier in volle glorie te zien.

Wat dit plaatje nog spectaculairder maakt, is de aanbouw met een prachtige lichtstraat op het dak. Gecombineerd met de harmonicadeur wordt de ruimte overspoeld met een overweldigende hoeveelheid natuurlijk licht, waardoor een werkelijk magische sfeer wordt gecreëerd. Het geheel is niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook een eerbetoon aan de kunst van het creëren van de perfecte ambiance. We zijn bijzonder trots op het eindresultaat en hebben er alle vertrouwen in dat onze klant er jarenlang van zal genieten.

Materiaal: Aluminium
Afmeting: 4770 mm * 2239 mm
Gebruikte profielen: Deceuninck Decalu 88 Folding door
Kleuren binnen: RAL 9011
Kleuren buiten: RAL 9011
Afwerking: Mat
Glas: Dubbel glas HR ++ 2 zijdig letselveilig
Montage Gemonteerd door de klant

Kozijn in dit project

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required