Twee drie delige aluminium harmonicadeuren met achterdeur

Twee drie delige aluminium harmonicadeuren met achterdeur

Project omschrijving

In het idyllische Naarden, gelegen in het Noord-Hollandse landschap, hadden we het genoegen om ons vakmanschap te tonen, en we zijn er zeker niet bescheiden over. Dit prachtige project was een waar staaltje precisiewerk. Twee schitterende 3-delige aluminium harmonicadeuren met een meevouwende loopdeur, strategisch tegenover elkaar geplaatst, waren de kroon op het werk. De resultaten? Een overvloed aan natuurlijk licht dat de woning binnenstroomde, precies zoals de klant het wenste.

Maar daar stopte onze betrokkenheid niet. Een extra aluminium deur werd strategisch geïnstalleerd om de toegang tot de garage te vergemakkelijken. Een uniforme esthetiek werd gehandhaafd met een matte afwerking in de elegante RAL-9005-kleur, en de glasvlakken kregen een extra dimensie met drie verticale roeden van 26 mm, wat die geliefde stalen uitstraling opriep. De deuren werden benadrukt met een subtiel paneel of borstwering aan de onderkant, wat de esthetische balans van het geheel verbeterde.

En als kers op de taart werden de deurklinken als een extraatje in hetzelfde kleurenpalet geverfd, een subtiele maar doordachte touch die het totaalplaatje perfect maakte. De uiteindelijke montage werd met zorg en expertise uitgevoerd door een van onze vertrouwde montagepartners, wat zorgde voor een naadloze en vakkundige realisatie van dit project. We kijken met grote tevredenheid terug op dit schitterende resultaat.

Materiaal: Aluminium
Gebruikte profielen: Deceuninck Decalu 88 Folding door & Deceuninck Decalu 88 Door
Kleuren binnen: RAL 9005
Kleuren buiten: RAL 9005
Afwerking: Mat
Roeden 26 mm
Montage Gemonteerd door één van onze partner

Kozijnen in dit project

Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required