Zwarte kunststof voordeur in Breezand

Zwarte kunststof voordeur in Breezand

Project omschrijving

In het dorp Breezand, gelegen in de kop van Noord-Holland, hebben wij het genoegen gehad om een gloednieuwe kunststof voordeur te leveren en deskundig te installeren. Dit project was een ware viering van design en functionaliteit, waarbij elk detail zorgvuldig was overwogen.

De voordeur zelf is een waar kunstwerk, uitgerust met een luxueus kunststof voordeurpaneel dat een prachtige grafietzwarte tint siert. Deze diepe, rijke kleur is verrijkt met een subtiele textuurafwerking om een verfijnde matte uitstraling te creëren. Het resultaat? Een voordeur die niet alleen functioneel is, maar ook een sterk visueel statement maakt.

Wat deze deur nog specialer maakt, is de toevoeging van een Buva isostone onderdorpel, een detail dat niet alleen duurzaamheid en isolatie optimaliseert, maar ook bijdraagt aan het algehele esthetische aanzien. En als kers op de taart, om het plaatje helemaal compleet te maken, is er een elegante RVS deurgreep toegevoegd, wat de finishing touch van verfijning en moderniteit geeft.

Dit project in Breezand is niet alleen een eerbetoon aan vakmanschap, maar ook aan de verfijnde smaak en aandacht voor detail. We zijn trots op het eindresultaat en zijn ervan overtuigd dat onze klant vele jaren zal genieten van deze prachtige kunststof voordeur.

Materiaal: Kunststof
Maat: 985 mm * 2115 mm
Gebruikte profielen: Deceuninck Elegant Infinity verdiept profiel
Kleuren binnen: Standaard wit glad
Kleuren buiten: Grafietzwart mat Structuur
Paneel  Paneel NL-EK 7
Deurkruk 600 mm RVS Stang
Montage Gemonteerd door één van onze partner
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required