Partumonline: Veka kozijnen dealer van Nederland

Partumonline: Veka kozijnen dealer van Nederland

Bij Partumonline zoeken we alleen de beste leveranciers uit om mee samen te werken en zo hebben wij al aardig wat verschillende merken in ons assortiment. Vandaag willen we graag het Duitse bedrijf Veka in de spotlight zetten. In dit artikel vertellen we je het verhaal achter het merk en laten we zien welke kunststof kozijnprofielen wij als Veka dealer Nederland aanbieden. Lees snel verder om te ontdekken of Veka hét merk is voor jou en waarom wij graag een Veka kozijnen dealer zijn.

De opkomst van Veka

Veka is een internationaal bedrijf dat zijn oorsprong heeft in Sendenhorst, Duitsland. Daar werd het opgericht nadat Heinrich Laumann in 1969 Vekaplast overnam, en sindsdien is het bedrijf aanzienlijk groter geworden. De internationale aanwezigheid van Veka heeft niet alleen bijgedragen aan de groei van het bedrijf, maar heeft ook de wereldwijde erkenning van Veka kozijnen bevorderd. Door hun aanwezigheid in verschillende markten heeft Veka de kans gekregen om hun hoogwaardige producten wereldwijd te introduceren en te distribueren, waardoor ze een goede naam hebben opgebouwd als betrouwbare marktleider.

Veka en recycling

Bij Partumonline zijn we trots Veka dealer Nederland te zijn, waar duurzaamheid centraal staat. Kunststof kozijnen dragen niet alleen bij aan comfortabel wonen, maar verminderen ook het energieverbruik en de CO2-uitstoot. Veka begrijpt het belang van natuurlijke hulpbronnen en maakt daarom bewust gebruik van gerecyclede materialen. Een doordachte keuze voor een groener milieu.

Waarom Partumonline voor Veka kiest als leverancier

De reden om een Veka kozijnen dealer te zijn is simpel, Veka staat garant voor overduidelijke kwaliteit en draagt actief bij aan een duurzamere toekomst. Als officiële Veka dealer Nederland hebben wij het volste vertrouwen dat wij jullie de hoogwaardige producten kunnen bieden die jullie verdienen. En daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op!

Veka Softline Serie

Bij Partumonline verkopen we de Veka Softline Serie, kunststof kozijnen met een mooie combinatie van comfort, duurzaamheid en energie-efficiëntie. Deze kozijnen zijn uitermate isolerend en brengen zo jouw stookkosten omlaag. Zo heb je niet alleen een energiezuinig huis, maar bespaar je ook nog eens op je maandelijkse kosten!

Veka kozijnen dealer

Veka zelf ervaren?

Wij zijn zelf erg trots om een officiële Veka dealer in Nederland te zijn. Is Veka het merk voor jou en wil je zelf ervaren hoe deze kunststof kozijnen jouw huis kunnen transformeren? Gebruik dan onze configurator en bekijk direct de prijs na het invullen van jouw wensen. Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Geen zorgen, ons deskundige team staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Ontdek de kwaliteit en duurzaamheid van kunststof kozijnen bij Partumonline en maak vandaag nog de eerste stap naar een comfortabeler en energiezuiniger huis!

Categorieen
Deel dit bericht op social media
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required