Aanbod uitgebreid met Aluminium harmonicadeuren

Aanbod uitgebreid met Aluminium harmonicadeuren

Misschien was het je al opgevallen: ons assortiment is uitgebreid! Sind kort leveren wij niet alleen kunststof- maar ook aluminium profielen. En als start van deze nieuwe categorie leveren we vanaf nu aluminium harmonicadeuren! De naam harmonica is afgeleid van het instrument de harmonica doordat dit deuren zijn die je in elkaar kan vouwen. In de volksmond ook wel aluminium vouwwanden genoemd. Met deze raamoplossing vloeien binnen- en buitenruimten naadloos in elkaar over. Zo geniet je optimaal van woon- en buitenruimte!

Aluminium vouwwanden van Deceuninck

Net als onze kunststof kozijnen leveren wij ook profielen van het merk Deceuninck. Dit Decalu 88 profiel heeft een mooie vlakke en slanke uitstraling waardoor het precies past in het moderne en hedendaagse tijdperk. Verder is het profiel voorzien van een isolerende kern voor betere isolatiewaarden. Dit is wat ons betreft één van de belangrijkste punten die je moet overwegen bij de aanschaf van een aluminium vouwwand. Ga je voor goedkoop of ga je voor goed? Neem daarom de onderstaande tabel eens rustig door en vergelijk deze gerust eens met andere aluminium harmonicadeuren op het wereld wijde web.

Technische Prestaties Decalu88 Folding Doors
TEST GLAS WAARDE (VLEUGEL + KADER)
EN ISO 10077-2 vanaf Uf = 2,3 W/m²k
EN ISO 10077-1 Dubbel glas Ug = 1,1 W/m²K
Ug = 1,0 W/m²K
Uw = 1,22 w/m²k *
Uw = 1,14 w/m²k *
Driedubbel glas Ug = 0,6 W/m²K
Ug = 0,4 W/m²K
Uw = 0,83 w/m²k *
Uw = 0,68 w/m²k *
Luchtdoorlaatbaarheid NBN EN 12207 klasse 3
Waterdichtheid NBN EN 12208 450 Pa
Windweerstand NBN EN 12210 n.v.t.
Bedieningskrachten NBN EN 13115 n.v.t.
Verkeerd gebruik NBN EN 13115 n.v.t.

Bestelbaar in elke RAL kleur

Nog een groot voordeel van aluminium is dat je niet beperkt wordt in kleur keuze. De aluminum harmonicadeuren kunnen geleverd worden in elke RAL kleur. Er is dus altijd wel een kleur die bij jouw type woning past.

Harmonicadeur tot wel 7 meter breed

De aluminium vouwwanden zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en maten. Zo zijn er harmonicadeuren die volledig vouwend geopend worden, maar je kunt ook kiezen om er een loopdeur in te plaatsen. Dat laatste type met loopdeur kies je bijvoorbeeld wanneer je de wand ook wilt gebruiken als doorgang. Ons assortiment bestaat uit 2- tot en met 7-delige vouwwanden en gaan door tot wel 7 meter breed!

Aluminium-harmonicadeur

Aantal delen Maat Prijs
2 deuren Op aanvraag Op aanvraag
3 deuren min 2300mm | max 3100mm vanaf €3900,04
4 deuren min 3100mm | max 4100mm vanaf €4480,82
5 deuren min 4100mm | max 5100mm vanaf €5584,50
6 deuren min 5100mm | max 6300mm vanaf €6925,28
7 deuren Op aanvraag Op aanvraag

Help, mijn type harmonicadeur staat er niet tussen?!

Staat het type harmonicadeur dat je zoekt niet op onze site? Of heb je specifieke wensen als het gaat om afmetingen, bovenlicht of speciale wensen? Wij zijn specialist in maatwerk  en helpen je maar wat graag om tot het gewenste eindproduct te komen. In onze configurator kun je nu standaard maten kiezen. Hiervan weten wij zeker dat dit mogelijk is. Maar in de praktijk is nog veel meer mogelijk. Laat je daardoor niet afschrikken en vraag voor jouw wensen gewoon een offerte op maat aan. Wij zullen er alles aan doen om jouw wensen tot werkelijkheid te brengen.

Tot slot

Mocht je geïnteresseerd zijn in een aluminium harmonicadeur maar weet je niet waar je op moet letten? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. Ons team van specialisten helpen je graag verder!

Bereken prijs harmonicadeur

Categorieen
Deel dit bericht op social media
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required