Slechts 10% aanbetaling
Met en zonder montage mogelijk
Beoordeeld met een 9+
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500
Kunststof & Aluminium kozijnen
Voor consument & zakelijke klanten
Previous
Next

Aanbod uitgebreid met Aluminium harmonicadeuren

Misschien was het je al opgevallen: ons assortiment is uitgebreid! Sind kort leveren wij niet alleen kunststof- maar ook aluminium profielen. En als start van deze nieuwe categorie leveren we vanaf nu aluminium harmonicadeuren! De naam harmonica is afgeleid van het instrument de harmonica doordat dit deuren zijn die je in elkaar kan vouwen. In de volksmond ook wel aluminium vouwwanden genoemd. Met deze raamoplossing vloeien binnen- en buitenruimten naadloos in elkaar over. Zo geniet je optimaal van woon- en buitenruimte!

Aluminium vouwwanden van Deceuninck

Net als onze kunststof kozijnen leveren wij ook profielen van het merk Deceuninck. Dit Decalu 88 profiel heeft een mooie vlakke en slanke uitstraling waardoor het precies past in het moderne en hedendaagse tijdperk. Verder is het profiel voorzien van een isolerende kern voor betere isolatiewaarden. Dit is wat ons betreft één van de belangrijkste punten die je moet overwegen bij de aanschaf van een aluminium vouwwand. Ga je voor goedkoop of ga je voor goed? Neem daarom de onderstaande tabel eens rustig door en vergelijk deze gerust eens met andere aluminium harmonicadeuren op het wereld wijde web.

Technische PrestatiesDecalu88 Folding Doors
TESTGLASWAARDE (VLEUGEL + KADER)
EN ISO 10077-2vanaf Uf = 2,3 W/m²k
EN ISO 10077-1Dubbel glasUg = 1,1 W/m²K
Ug = 1,0 W/m²K
Uw = 1,22 w/m²k *
Uw = 1,14 w/m²k *
Driedubbel glasUg = 0,6 W/m²K
Ug = 0,4 W/m²K
Uw = 0,83 w/m²k *
Uw = 0,68 w/m²k *
LuchtdoorlaatbaarheidNBN EN 12207klasse 3
WaterdichtheidNBN EN 12208450 Pa
WindweerstandNBN EN 12210n.v.t.
BedieningskrachtenNBN EN 13115n.v.t.
Verkeerd gebruikNBN EN 13115n.v.t.

Bestelbaar in elke RAL kleur

Nog een groot voordeel van aluminium is dat je niet beperkt wordt in kleur keuze. De aluminum harmonicadeuren kunnen geleverd worden in elke RAL kleur. Er is dus altijd wel een kleur die bij jouw type woning past.

Harmonicadeur tot wel 7 meter breed

De aluminium vouwwanden zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en maten. Zo zijn er harmonicadeuren die volledig vouwend geopend worden, maar je kunt ook kiezen om er een loopdeur in te plaatsen. Dat laatste type met loopdeur kies je bijvoorbeeld wanneer je de wand ook wilt gebruiken als doorgang. Ons assortiment bestaat uit 2- tot en met 7-delige vouwwanden en gaan door tot wel 7 meter breed!

4 delige harmonicadeur met vaste loopdeur

Aantal delenMaatPrijs
2 deurenOp aanvraagOp aanvraag
3 deurenmin 2300mm | max 3100mmvanaf €3900,04
4 deurenmin 3100mm | max 4100mmvanaf €4480,82
5 deurenmin 4100mm | max 5100mmvanaf €5584,50
6 deurenmin 5100mm | max 6300mmvanaf €6925,28
7 deurenOp aanvraagOp aanvraag

Help, mijn type harmonicadeur staat er niet tussen?!

Staat het type harmonicadeur dat je zoekt niet op onze site? Of heb je specifieke wensen als het gaat om afmetingen, bovenlicht of speciale wensen? Wij zijn specialist in maatwerk  en helpen je maar wat graag om tot het gewenste eindproduct te komen. In onze configurator kun je nu standaard maten kiezen. Hiervan weten wij zeker dat dit mogelijk is. Maar in de praktijk is nog veel meer mogelijk. Laat je daardoor niet afschrikken en vraag voor jouw wensen gewoon een offerte op maat aan. Wij zullen er alles aan doen om jouw wensen tot werkelijkheid te brengen.

Tot slot

Mocht je geïnteresseerd zijn in een aluminium harmonicadeur maar weet je niet waar je op moet letten? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. Ons team van specialisten helpen je graag verder!

Bereken prijs harmonicadeur

Klantenservice

Telefoonnummer
+31 72 – 23 40 001

Emailadres

info@partumonline.nl

Livechat

Zie popup recht onderin website
Waarom bestellen bij partumonline.nl?

Iedere webshop heeft natuurlijk zijn eigen Unique Selling Points. Wij dus ook! Lees hieronder wat we jullie kunnen bieden.

10% aanbetaling
Omdat al onze producten maatwerk zijn, duurt het een aantal weken voordat de bestelling wordt bezorgd. Dat is dan ook de reden waarom wij een aanbetaling van 10% hanteren. Het openstaande bedrag betaal je pas bij levering van de producten.
Beoordeeld met een 9+

We willen onze klanten een optimale ervaring bieden en daar doen we alles voor. Ook wanneer er iets mis is gegaan met je bestelling. We proberen er alles aan te doen om je tevreden te stellen. Dit is dan ook terug te zien in onze reviews die onafhankelijk worden verzameld door het bedrijf Kiyoh. Je kunt via deze link onze reviews vinden.

Landelijke montag service

Al onze producten kunnen los geleverd worden, met inmeetservice of volledige voorzien van montage. Wij werken met diverse montage partners zodat we het hele land kunnen bedienen. Omdat dit door externe bedrijven wordt uitgevoerd wordt hier een aparte offerte voor opgemaakt. Om transparant over de montage kosten te zijn kun je alle prijzen terugvinden in de onderstaande tabel. Ook wordt er bij elk afzonderlijk product onder de “in winkelmand” button een schatting van je montage kosten aangegeven. Hierdoor heb je direct een indicatie wat het kozijn plus de montage kosten zijn.

Montage prijzen
WerkzaamhedenPrijs
Kozijn + deur/raam plaatsen met stellijsten en afwerken: buiten met kit, binnen met afwerklat.€130 per M2
Stellijsten, hoeklijn, schroeven, pur & kit.€22 per meter
Nieuwe loodslab onderkant of bovenkant.€27 per meter
Kozijn+deur/raam verwijderen (tot de erfgrens)€30 per M2
Oude materialen afvoeren (excl.stortkosten)€40
Werken >3 m (steiger) leveren/op- en afbouwen€330
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500

Wanneer je een orderwaarde van meer dan €1500 hebt bereikt, worden je kozijnen en/of deuren gratis bij je thuis afgeleverd! Onder 1500 euro bedragen de verzendkosten 42,35 euro per levering, ongeacht de hoeveelheid kozijnen.

Veel keuze mogelijkheden

Helaas kunnen we niet alle mogelijk opties aanbieden in onze webshop. U kunt wel gemakkelijk een formulier invullen met de gewenste opties, zodat we je een offerte op maat kunnen sturen. Bij ons is namelijk vrijwel alles mogelijk op het gebied van kunststof & aluminium kozijnen. Je kunt hier terecht om handmatig een offerte aan te vragen.

Voor consument en zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten kunnen wij je maatwerk kozijnen verzorgen. Wij hebben hier een speciaal partnerprogramma voor opgesteld. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via mail: info@partumonline.nl of telefoon op: +31 72 – 23 40 001.

Advies nodig? Vraag om een terugbelverzoek!

Wilt u advies of heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag aan ons door. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug!

Bematen van uw kozijn

De positie van een stijl of dorpel wordt altijd op het midden van de stijl of dorpel aangegeven.

Openingen zijn daarom altijd wat kleiner dan de hart op hartmaten van de stijlen / dorpels

Scroll naar beneden voor informatie over inmeten en details van deuren

INMETEN - EEN VOORBEELD

Onderaan deze pagina staan enkele speciale details voor deuren, zodat je de maat van onderkant deur naar onderkant kozijn kunt zien. 
Dit is handig als je wilt bepalen hoeveel ruimte je wilt tussen onderkant deur en bovenkant vloer. 

Hieronder volgt een voorbeeld voor het inmeten van het kozijn, indien u gebruik maakt van een profiel met een aanslag welke in een stelkozijn wordt geplaatst. 

Inmeten doe je altijd aan de buitenzijde van het kozijn

Stap 1: Meet de breedte van de muur opening op 3 plaatsen

Stap 2: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 790 mm (breedte)

Stap 3: Meet hoogte van het bestaande houten kozijn

Stap 4: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 990 mm (hoogte)


Stap 5: Bestelmaten uit stap 2 en stap 4 invoeren op de site
Breedte: 790 mm Hoogte: 990 mm

Onze site laat nu de buitenwerkse en binnenwerkse maat van het kozijn zien. 
De binnenwerkse maat is kleiner als je gekozen hebt voor een aanslag

Stap 6: Binnenwerkse maten controleren

De site geeft nu ook de binnewerkse maten aan. Controleer aan de binnenzijde of de opening groot genoeg is voor de binnenwerkse maten van het kozijn. Anders past het kozijn niet en moet je of het kozijn iets kleiner maken of de opening aan de binnenzijde aanpassen. Aan de binnenzijde heb je ook ongeveer 5 mm speling nodig (rondom).

Hieronder volgende enkele voorbeelden van de meest voorkomende situaties.

Montage met een stelkozijn en met een aanslag is verreweg de meest voorkomende situatie in Nederland. 

Deze voorbeelden zijn slechts enkele van de vele voorkomende situaties in de praktijk. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. 

Diverse details

Voor meer technische informatie verwijzen wij u graag naar onze montage pagina.
Op de pagina kunnen opties staan welke niet standaard meegeleverd worden.