Gealan deuren

Gealan S9000 deuren

Ben je op zoek naar hoogwaardige GEALAN deurprofielen die geschikt zijn voor zowel nieuwbouw als renovatie? Dan zijn de Gealan S 9000 deurprofielen de ideale keuze. In dit artikel ontdek je waarom Gealan S 9000 deurprofielen zo populair zijn en wat de voordelen zijn van deze deurprofielen.

Stel kozijn samen

Technische details

Gealan S 9000 deurprofielen bieden uitstekende slagregenbescherming en een barrièrevrij dorpelsysteem met uitstekende warmte-isolatie dankzij thermische scheiding. De deurprofielen zijn geschikt voor glas- en paneeldiktes tot 52 mm (met STV® tot 54 mm) en hebben een zeer goede statica door de grote versterkingskamer, gevormde staalversterkingen en passende hoekversterkingen. Bovendien bieden de deurprofielen uitstekende warmte-isolatie dankzij moderne 5-kamer-technologie. Het systeemoplossing voor waterdorpels waardeert optisch het deurelement op en zorgt voor optimale dichtheid door borsteldichtingen op meerdere plaatsen.

Gealan kunststof voordeur

De voordeur is het visitekaartje van je huis. Met de nieuwe S 9000 deurprofielen bieden wij je de mogelijkheid om te kiezen tussen een klassieke deur en een strakke moderne kunststof deur. Dankzij de vele kleurtechnieken en extra profielen kun je je voordeur aanpassen aan de gevel van je woning. Bij Partumonline heb je een ruime keuze uit kunststof voordeurpanelen, zodat er altijd een juiste keuze is die bij jouw woning past.

Vele opties voor een Gealan S9000 deurprofiel

Bij Gealan S 9000 deurprofielen heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse opties die je zelf kunt configureren via onze website. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor dubbel of triple glas, een onderdorpel van 20 mm hoog in aluminium of een stonelook onderdorpel van 55 mm hoog. Daarnaast heb je de keuze uit meer dan 40 verschillende kleuren. We bieden ook deuren met zijlicht, bovenlicht of borstwering en nog vele andere opties.

Gealan deuren kopen?

Ben je op zoek naar hoogwaardige kunststof deuren met een moderne uitstraling en uitstekende technische eigenschappen? Dan zijn de Gealan S 9000 deurprofielen de perfecte keuze voor jou. Via onze website kun je eenvoudig je eigen deurconfiguratie samenstellen en de prijs online berekenen. Onze klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Ontdek nu de voordelen van Gealan S 9000 deurprofielen en geef jouw woning een nieuwe uitstraling!

Specificaties
0,81 W/(m²·K)
Uw-waarde vanaf
1,2 W/(m²·K)
Uf-waarde vanaf
5
Aantal kamers
Staal
Kern Kader
82.5 mm
inbouwdiepte
18 mm
aanslag
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required