Nu ook HVL-verbinding verkrijgbaar

Nu ook HVL-verbinding verkrijgbaar

Ben je op zoek naar kunststof kozijnen die bijna niet te onderscheiden zijn van houten kozijnen? Dan ben je bij Partumonline aan het juiste adres! Wij bieden nu namelijk ook HVL verbindingen aan voor kunststof kozijnen, waardoor deze er nog meer uitzien als houten kozijnen. Maar wat is een HVL verbinding precies en wat zijn de redenen om hiervoor te kiezen? Hieronder leggen we alles haarfijn uit, zodat jij altijd de juiste keuze maakt voor jouw perfecte raamkozijn of deur.

Wat zijn HVL-verbindingen?

HVL staat voor Hout Verbindings Look, ook wel de Hollandse hoek of de rechte hoek genoemd. Bij een standaard kunststof kozijn worden de hoeken in een hoek van 45 graden gelast. Bij een houten kozijn zijn de hoeken echter recht en hebben ze een hoek van 90 graden. Met de HVL-verbinding lijkt het alsof jouw kunststof kozijn deze rechte hoeken heeft en zo dus de overeenkomst krijgt met een houten kozijn. Op die manier krijg je een kozijn met het uiterlijk van hout, maar zonder al het onderhoud dat erbij komt kijken. Combineer dit met een realistische houtnerf kleurstelling en je hebt de perfecte match voor jouw huis!

Hvl-verbinding

Hvl verbinding

Reguliere hoek verbinding kozijnen

Reguliere verbinding

De productie van een HVL verbinding

Bij de productie van een kunststof kozijn met HVL-verbinding wordt gebruik gemaakt van speciale verbindingstechnieken waarbij de hoeken van het kozijn haaks op elkaar worden geplaatst. Dit resulteert in een complete houtlook uitstraling van het kozijn. Helaas vereist deze methode wel meer handelingen, waardoor de productie van een HVL kozijn duurder is dan een kozijn met een reguliere schuine hoek. Daarnaast worden beide verbindingen in de lasmachine gemaakt, maar is bij een HVL verbinding de lasduur wat langer.

Enthousiast geworden?

Op dit moment bieden we de verdiepte profielen van Aluplast, Deceuninck, K-Vision, Gealan en Schüco aan met een HVL verbinding. Neem een kijkje op de merkpagina’s om inspiratie op te doen en ontdek welk merk en welk profiel het beste past bij jouw wensen en budget.
Bekijk hieronder wat voorbeelden van profielen die wij aanbieden met een HVL verbinding:

Gealan s9000 nl verdiept profiel
Gealan S9000 NL Verdiept
Bekijk specificaties
Schuco living variant verdiept profiel
Schüco Living Variant verdiept
Bekijk specificaties
Deceuninck elegant infinity verdiept profiel
Deceuninck Elegant infinity 115
Bekijk specificaties
Aluplast 7000 new verdiept profiel
Aluplast Ideal 7000 NEW verdiept profiel
Bekijk specificaties

Tot slot

Wil je nog meer weten over onze kunststof kozijnen? Neem dan regelmatig een kijkje op onze website of volg ons op Instagram. Hier houden we je op de hoogte van onze nieuwe producten en acties. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets!

Categorieen
Deel dit bericht op social media
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required