V-perfect, voor de naadloze hoekverbinding

V-perfect, voor de naadloze hoekverbinding

Als kozijnenboer weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om kozijnen te leveren die niet alleen duurzaam en functioneel zijn, maar ook mooi en esthetisch. En daarom bieden wij sinds kort ook V-perfect aan, de technologie die voor een naadloze hoekverbinding zorgt.

Wat is V-perfect?

V-perfect is een technologie die ervoor zorgt dat de hoeken van kozijnen naadloos in elkaar vallen. Hierdoor krijg je een net afgewerkt kozijn, zonder de naden of kieren die je normaal ziet bij een regulier kunststoffen kozijn. Dankzij een speciale freesmachine worden de hoeken van de kozijnen bewerkt op een manier waardoor deze dichter in elkaar passen.

Hoe ziet V-perfect er uit?

Nou, eigenlijk zie je het niet, omdat het resultaat naadloos is. Maar als je goed kijkt, zie je dat de hoeken van de kozijnen perfect op elkaar aansluiten, zonder dat er sprake is van een kier of naad. Dit zorgt voor een strak en professioneel uiterlijk van de kozijnen, terwijl je bij reguliere kunststof kozijnen wel een naad zal zien.

V-perfect hoekverbinding kozijn

V-perfect verbinding

Reguliere hoekverbinding kozijn

Reguliere verbinding

De oorsprong van V-perfect

De V-perfect technologie komt oorspronkelijk uit Italië. Daar hebben ze de technologie tot in de puntjes ontwikkeld om ervoor te zorgen dat er bijna geen verschil meer te zien is tussen een kozijn van kunststof en een kozijn van aluminium. Ook in Nederland is V-Perfect steeds meer in opkomst en wordt dit ook vaker gezien in het straatbeeld.

Redenen om te kiezen voor een V-perfect hoekverbinding

Een V-perfect hoekverbinding zorgt voor een mooier en strakker uiterlijk van je kozijnen, doordat er geen zichtbare naden of kieren zijn. Bij traditionele hoekverbindingen kunnen de naden ook na verloop van tijd verkleuren, doordat de naden minder dicht op elkaar aansluiten. Bij een V-perfect hoekverbinding heb je hier dus ook minder last van.

Een ander voordeel van de V-perfect hoekverbinding is dat het geen meerprijs heeft. Vaak denken mensen dat deze hoekverbinding duurder is dan reguliere verbindingen, maar dat is dus niet het geval. Je kunt zonder extra kosten kiezen voor een strakke, naadloze afwerking van je kozijnen.

Interesse in V-perfect?

Wil je graag een profiel met een V-perfect hoekverbinding voor je kunststof kozijnen, of heb je behoefte aan wat inspiratie? Wij bieden een aantal profielen aan met V-perfect technologie waar je uit kunt kiezen.
Bekijk hieronder wat voorbeelden van profielen die wij aanbieden met een V-perfect:

Gealan s9000 nl verdiept profiel
Gealan S9000 NL Verdiept
Bekijk specificaties
Schuco living variant verdiept profiel
Schüco Living Variant verdiept
Bekijk specificaties
Deceuninck elegant infinity thermofibra verdiept profiel
Deceuninck Elegant Infinity Thermofibra 115 X
Bekijk specificaties
Aluplast 7000 new verdiept profiel
Aluplast Ideal 7000 NEW verdiept profiel
Bekijk specificaties

Keuze gemaakt?

Is je oog gevallen op een profiel waarbij je graag een V-perfect hoekverbinding wilt? Geef dit dan voor de zekerheid aan bij de notities tijdens de bestelling, aangezien niet alle fabrikanten dit aanbieden.

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! En blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en acties door ons te volgen op Instagram of je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Categorieen
Deel dit bericht op social media
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required