Slechts 10% aanbetaling
Met en zonder montage mogelijk
Beoordeeld met een 9+
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500
Kunststof & Aluminium kozijnen
Voor consument & zakelijke klanten
Previous
Next

Nu ook Aluminium kozijnen op maat bij Partumonline.nl

Ben je op zoek naar nieuwe ramen en wil je jouw huis een moderne uitstraling geven? Kies dan voor aluminium ramen van Partumonline.nl. Aluminium ramen zijn perfect als je op zoek bent naar robuuste en onderhoudsvriendelijke ramen, die je huis een bijzonder uiterlijk geven. Op Partumonline.nl kies je eenvoudig het raam dat bij jouw huis past en zie je direct wat het kost. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Je kunt de ramen eenvoudig zelf plaatsen, maar dit ook laten doen door een van onze partners.

Deceuninck profielen

Voor de vervaardiging van de aluminium ramen gebruiken wij profielen van het Belgische bedrijf Deceuninck. Zij produceren al vele jaren hoge kwaliteit profielen, zodat je zeker weet dat je de hoogste kwaliteit ramen in je huis plaatst. Deze zogenoemde Decalu serie, is voorzien van diverse modellen zodat je altijd de juiste keuze bij jouw type woning kan kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een retro, moderne of standaard uitvoering gaan. Hieronder zullen we de profielen stuk voor stuk toelichten. 

decalu standard detail

Decalu88 Standard

Tijdloze oplossing voor moderne projecten. Een vlakke buitenzijde met een moderne en tijdloze look & feel. De fijne en slanke profielen maken deze reeks ideaal voor eigentijdse projecten en renovatie.

Beschikbaar voor alle ramen.

decalu hidden detail

Decalu88 Hidden

Bij het hidden profiel zit de raamvleugel verborgen achter het aluminium frame waardoor er van buitenaf geen zichtbaar onderscheid meer bestaat. Deze reeks leent zich uitstekend voor gebruik in ultramoderne projecten.

Beschikbaar voor volledig glaskozijnen.

decalu newsteel detail

Decalu88 New Steel

Een innovatieve variant van de steel look, voor een modernistische en architecturaal hoogstaande vormgeving.

Beschikbaar voor alle ramen.

decalu steel detail

Decalu110 Steel

Deze reeks creëert de ‘steel look’ eigen aan de architectuur van oude industriële gebouwen. Het imiteren van stalen ramen is ideaal in nieuwe eigentijdse woningen en ook in renovatie van bestaande gebouwen en lofts.

Beschikbaar voor alle ramen.

decalu retro detail

Decalu94 Retro

De buitenschaal zorgt voor een profilering met dieptezicht. Dit geeft deze ramen een eerder rustieke retro-look, ideaal voor woningen in een klassieke, landelijke of pastorijstijl.

Beschikbaar voor alle ramen.

16 trendkleuren

Deceuninck streeft steeds naar een kleurengamma dat up-to-date is. Op basis van marktonderzoek selecteerden we 16 RAL-kleuren die perfect aansluiten bij de hedendaagse woontrends. Opties voor zowel industriële als landelijke woningen zijn beschikbaar, van steengrijs en staalblauw tot licht ivoor. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een andere RAL-Kleur aan te vragen. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Voordelen van aluminium

Aluminium ramen hebben veel voordelen ten opzichte van houten, maar ook kunststof ramen. Een groot voordeel is dat de ramen niet veel onderhoud nodig hebben. Aluminium ramen zijn namelijk kleurvast, waardoor je ze niet regelmatig hoeft te verven. Bovendien roesten en rotten de ramen ook niet, wat ervoor zorgt dat je erg lang met aluminium ramen doet. Bovendien zijn de ramen erg sterk. In onze webshop zie je dat er veel opties mogelijk zijn, zodat je het aluminium raam precies aanpast aan jouw wensen.

Aluminium raam op maat

De aluminium ramen kunnen in ieder huis geplaatst worden. De ramen worden namelijk helemaal op maat vervaardigd en kan door jouw helemaal zelf samengesteld worden via onze configurator. Zo heb je keuze uit diverse profielen, kan de kleur naar eigen wensen bepaald worden en hebben we glas in diverse soorten.Zo is er dubbel en triple glas beschikbaar en eventueel ook nog in zon of geluidswerend. Genoeg keus dus, zullen we maar zeggen.

Nieuwsgierig?

Wil je na het lezen van dit artikel jouw kozijnen graag vervangen voor aluminium? Neem dan contact met ons op. Wij klaar om je vragen te beantwoorden. Als je graag wilt weten wat Aluminium kozijnen voor jouw huis kosten, dan kun je via onze configurator dat heel gemakkelijk berekenen. Mocht je toch liever een offerte ontvangen, is dat natuurlijk ook geen probleem!

Klantenservice

Telefoonnummer
+31 72 – 23 40 001

Emailadres

info@partumonline.nl

Livechat

Zie popup recht onderin website
Waarom bestellen bij partumonline.nl?

Iedere webshop heeft natuurlijk zijn eigen Unique Selling Points. Wij dus ook! Lees hieronder wat we jullie kunnen bieden.

10% aanbetaling
Omdat al onze producten maatwerk zijn, duurt het een aantal weken voordat de bestelling wordt bezorgd. Dat is dan ook de reden waarom wij een aanbetaling van 10% hanteren. Het openstaande bedrag betaal je pas bij levering van de producten.
Beoordeeld met een 9+

We willen onze klanten een optimale ervaring bieden en daar doen we alles voor. Ook wanneer er iets mis is gegaan met je bestelling. We proberen er alles aan te doen om je tevreden te stellen. Dit is dan ook terug te zien in onze reviews die onafhankelijk worden verzameld door het bedrijf Kiyoh. Je kunt via deze link onze reviews vinden.

Landelijke montag service

Al onze producten kunnen los geleverd worden, met inmeetservice of volledige voorzien van montage. Wij werken met diverse montage partners zodat we het hele land kunnen bedienen. Omdat dit door externe bedrijven wordt uitgevoerd wordt hier een aparte offerte voor opgemaakt. Om transparant over de montage kosten te zijn kun je alle prijzen terugvinden in de onderstaande tabel. Ook wordt er bij elk afzonderlijk product onder de “in winkelmand” button een schatting van je montage kosten aangegeven. Hierdoor heb je direct een indicatie wat het kozijn plus de montage kosten zijn.

Montage prijzen
WerkzaamhedenPrijs
Kozijn + deur/raam plaatsen met stellijsten en afwerken: buiten met kit, binnen met afwerklat.€130 per M2
Stellijsten, hoeklijn, schroeven, pur & kit.€22 per meter
Nieuwe loodslab onderkant of bovenkant.€27 per meter
Kozijn+deur/raam verwijderen (tot de erfgrens)€30 per M2
Oude materialen afvoeren (excl.stortkosten)€40
Werken >3 m (steiger) leveren/op- en afbouwen€330
Gratis thuis bezorgd v.a. €1500

Wanneer je een orderwaarde van meer dan €1500 hebt bereikt, worden je kozijnen en/of deuren gratis bij je thuis afgeleverd! Onder 1500 euro bedragen de verzendkosten 42,35 euro per levering, ongeacht de hoeveelheid kozijnen.

Veel keuze mogelijkheden

Helaas kunnen we niet alle mogelijk opties aanbieden in onze webshop. U kunt wel gemakkelijk een formulier invullen met de gewenste opties, zodat we je een offerte op maat kunnen sturen. Bij ons is namelijk vrijwel alles mogelijk op het gebied van kunststof & aluminium kozijnen. Je kunt hier terecht om handmatig een offerte aan te vragen.

Voor consument en zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten kunnen wij je maatwerk kozijnen verzorgen. Wij hebben hier een speciaal partnerprogramma voor opgesteld. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via mail: info@partumonline.nl of telefoon op: +31 72 – 23 40 001.

Advies nodig? Vraag om een terugbelverzoek!

Wilt u advies of heeft u een vraag? Wilt u daarover liever teruggebeld worden? Geef uw vraag aan ons door. Dan bellen wij u binnen 24 uur terug!

Bematen van uw kozijn

De positie van een stijl of dorpel wordt altijd op het midden van de stijl of dorpel aangegeven.

Openingen zijn daarom altijd wat kleiner dan de hart op hartmaten van de stijlen / dorpels

Scroll naar beneden voor informatie over inmeten en details van deuren

INMETEN - EEN VOORBEELD

Onderaan deze pagina staan enkele speciale details voor deuren, zodat je de maat van onderkant deur naar onderkant kozijn kunt zien. 
Dit is handig als je wilt bepalen hoeveel ruimte je wilt tussen onderkant deur en bovenkant vloer. 

Hieronder volgt een voorbeeld voor het inmeten van het kozijn, indien u gebruik maakt van een profiel met een aanslag welke in een stelkozijn wordt geplaatst. 

Inmeten doe je altijd aan de buitenzijde van het kozijn

Stap 1: Meet de breedte van de muur opening op 3 plaatsen

Stap 2: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 790 mm (breedte)

Stap 3: Meet hoogte van het bestaande houten kozijn

Stap 4: Neem de kleinste maat en trek hier 10 mm vanaf, voor randspeling voor het nieuwe kozijn = 990 mm (hoogte)


Stap 5: Bestelmaten uit stap 2 en stap 4 invoeren op de site
Breedte: 790 mm Hoogte: 990 mm

Onze site laat nu de buitenwerkse en binnenwerkse maat van het kozijn zien. 
De binnenwerkse maat is kleiner als je gekozen hebt voor een aanslag

Stap 6: Binnenwerkse maten controleren

De site geeft nu ook de binnewerkse maten aan. Controleer aan de binnenzijde of de opening groot genoeg is voor de binnenwerkse maten van het kozijn. Anders past het kozijn niet en moet je of het kozijn iets kleiner maken of de opening aan de binnenzijde aanpassen. Aan de binnenzijde heb je ook ongeveer 5 mm speling nodig (rondom).

Hieronder volgende enkele voorbeelden van de meest voorkomende situaties.

Montage met een stelkozijn en met een aanslag is verreweg de meest voorkomende situatie in Nederland. 

Deze voorbeelden zijn slechts enkele van de vele voorkomende situaties in de praktijk. Aan dit voorbeeld kunnen geen rechten worden ontleend. 

Diverse details

Voor meer technische informatie verwijzen wij u graag naar onze montage pagina.
Op de pagina kunnen opties staan welke niet standaard meegeleverd worden.