Nu ook Aluminium kozijnen op maat bij Partumonline.nl

Nu ook Aluminium kozijnen op maat bij Partumonline.nl

Ben je op zoek naar nieuwe ramen en wil je jouw huis een moderne uitstraling geven? Kies dan voor aluminium ramen van Partumonline.nl. Aluminium ramen zijn perfect als je op zoek bent naar robuuste en onderhoudsvriendelijke ramen, die je huis een bijzonder uiterlijk geven. Op Partumonline.nl kies je eenvoudig het raam dat bij jouw huis past en zie je direct wat het kost. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Je kunt de ramen eenvoudig zelf plaatsen, maar dit ook laten doen door een van onze partners.

Deceuninck profielen

Voor de vervaardiging van de aluminium ramen gebruiken wij profielen van het Belgische bedrijf Deceuninck. Zij produceren al vele jaren hoge kwaliteit profielen, zodat je zeker weet dat je de hoogste kwaliteit ramen in je huis plaatst. Deze zogenoemde Decalu serie, is voorzien van diverse modellen zodat je altijd de juiste keuze bij jouw type woning kan kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een retro, moderne of standaard uitvoering gaan. Hieronder zullen we de profielen stuk voor stuk toelichten. 

Decalu standard detail

Decalu88 Standard

Tijdloze oplossing voor moderne projecten. Een vlakke buitenzijde met een moderne en tijdloze look & feel. De fijne en slanke profielen maken deze reeks ideaal voor eigentijdse projecten en renovatie.

Beschikbaar voor alle ramen.

Decalu hidden detail

Decalu88 Hidden

Bij het hidden profiel zit de raamvleugel verborgen achter het aluminium frame waardoor er van buitenaf geen zichtbaar onderscheid meer bestaat. Deze reeks leent zich uitstekend voor gebruik in ultramoderne projecten.

Beschikbaar voor volledig glaskozijnen.

Decalu newsteel detail

Decalu88 New Steel

Een innovatieve variant van de steel look, voor een modernistische en architecturaal hoogstaande vormgeving.

Beschikbaar voor alle ramen.

Decalu steel detail

Decalu110 Steel

Deze reeks creëert de ‘steel look’ eigen aan de architectuur van oude industriële gebouwen. Het imiteren van stalen ramen is ideaal in nieuwe eigentijdse woningen en ook in renovatie van bestaande gebouwen en lofts.

Beschikbaar voor alle ramen.

Decalu retro detail

Decalu94 Retro

De buitenschaal zorgt voor een profilering met dieptezicht. Dit geeft deze ramen een eerder rustieke retro-look, ideaal voor woningen in een klassieke, landelijke of pastorijstijl.

Beschikbaar voor alle ramen.

16 trendkleuren

Deceuninck streeft steeds naar een kleurengamma dat up-to-date is. Op basis van marktonderzoek selecteerden we 16 RAL-kleuren die perfect aansluiten bij de hedendaagse woontrends. Opties voor zowel industriële als landelijke woningen zijn beschikbaar, van steengrijs en staalblauw tot licht ivoor. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een andere RAL-Kleur aan te vragen. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Voordelen van aluminium

Aluminium ramen hebben veel voordelen ten opzichte van houten, maar ook kunststof ramen. Een groot voordeel is dat de ramen niet veel onderhoud nodig hebben. Aluminium ramen zijn namelijk kleurvast, waardoor je ze niet regelmatig hoeft te verven. Bovendien roesten en rotten de ramen ook niet, wat ervoor zorgt dat je erg lang met aluminium ramen doet. Bovendien zijn de ramen erg sterk. In onze webshop zie je dat er veel opties mogelijk zijn, zodat je het aluminium raam precies aanpast aan jouw wensen.

Aluminium raam op maat

De aluminium ramen kunnen in ieder huis geplaatst worden. De ramen worden namelijk helemaal op maat vervaardigd en kan door jouw helemaal zelf samengesteld worden via onze configurator. Zo heb je keuze uit diverse profielen, kan de kleur naar eigen wensen bepaald worden en hebben we glas in diverse soorten. Zo is er dubbel en triple glas beschikbaar en eventueel ook nog in zon of geluidswerend. Genoeg keus dus, zullen we maar zeggen.

Nieuwsgierig?

Wil je na het lezen van dit artikel jouw kozijnen graag vervangen voor aluminium? Neem dan contact met ons op. Wij klaar om je vragen te beantwoorden. Als je graag wilt weten wat Aluminium kozijnen voor jouw huis kosten, dan kun je via onze configurator dat heel gemakkelijk berekenen. Mocht je toch liever een offerte ontvangen, is dat natuurlijk ook geen probleem!

Categorieen
Deel dit bericht op social media
Nieuwsbrief
Benieuwd naar de laatste trends in kozijnen? Mis geen enkele update! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve acties, handige tips en inspirerende ideeën. Word lid van onze kozijnfamilie en geef jouw huis een stijlvolle upgrade. Meld je nu aan en ontdek een wereld van kozijnen van Partumonline!
* indicates required